Last news in Fakti

27 Август, 2012 10:47 42 179 115

BMW M3 + тийнейджър водач = ?

  • bmw-
  • m3-
  • катастрофа-
  • тийнейджър

Всеки, поне малко интересуващ се от автомобили знае, че болшинството от колите с марка BMW са спортно ориентирани. Тези от тях пък, които фабрично носят индекс М, са си направо расови резачки и с тях шега не бива. Освен това у нас, а и на много други места по света, тази марка автомобили е любима на тийнейджърите.

Именно за подрастващите, които са върли фенове на Need For Speed или други компютърни авто симулатори от този род, видеото по-долу е силно препоръчително. Играта си е игра, а реалната пътна обстановка - съвсем различна работа. На пътя грешките не се прощават и бутон Esc в реалния живот няма.
 
В това се убеди и поредният тийнейджър, седнал неподготвен или просто за миг надценил възможностите си зад волана на BMW M3. За щастие момчето се отървава без сериозни наранявания, но не така стоят нещата свързани с въпросното спортно ориентирано BMW M3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    8 0 Отговор
    Малко му е... сега и баща му да му хвърли един бой, та да го държи
  • 2 520 зендер

    12 2 Отговор
    БМВ М3 плюс млад и неопитен шсфьор е равно на камикадзе.Терминът е тотален убиец.За младите шофьори които нямат практически опит зад волана е препоръчително да карат стари и маломощни-малолитражни автомобили докато придобият опит и респективно съмочувствие зад волана.Според мен това може да се случи след не по-малко от 100 000 изминати километра зад волана.
  • 3 Оня

    4 0 Отговор
    Бухахаааа....
    Липса на каквааато и да е реакция ! Ми то е ясно де - малко опит, никаква визия за пътната обстановка, движения и т.н.
    Ами ако в този момент пресичаше някое животно ? Ко прайм ?
  • 4 Todor

    7 1 Отговор
    Просто като го видях как влиза в завойте и как държи волана ми стана ясно,че предстой изпуснат завой.

    Коментиран от #7

  • 5 Петров Петров

    4 1 Отговор
    Тоя малоумен идиот да не си мисли че колата сама ще вземе завоя? Или според него шофьорът само се вози?
  • 6 Коко Мартинов

    3 1 Отговор
    типично американско ла*но седнало в М3... Сега има да циври пред баща си задето му разпиля БМВ-то
  • 7 много си прос ама честно

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Todor":

    Ееее верно ли така си помисли аз пък си помислих, че ще искочи няко маче на пътя....
  • 8 Alekx

    4 1 Отговор
    Така се получава, когато малки деца си играят на игри за големи :)
  • 9 Иванов

    6 2 Отговор
    Ето затова недолюбвам марката защото е любима на всички недоправени у.ровци с малко повече пари и нищо в главата, и в повечето случаи, когато видим БМВ по пътищата то това означава нетолерантен шофиор, който непременно ще направи впечатление с някакво опасно каране.
  • 10 Боби

    3 1 Отговор
    Все едно опитните "дрифт майстори" с E30-ките по нашите пътища са по-безопасни от този...
  • 11 Глупаци

    10 2 Отговор
    Имал е пари за кола>карал е>блъснал се е>не му пука
    Ние Нямаме пари>само гледаме>коментираме>цъкаме с език

    Много сме назад с тва наше мислене ама някой ден ще се оправим
  • 12 Иван

    4 5 Отговор
    Според мен е нагласено видеото.
    Кой би монтирал толкова добра камера, ако не иска да покаже нещо. В случая не мога да се доверя,че това не е някой каскадьор нает специално за това видео. Защо не се вижда колата? Може да тестова.... Ама няма значение. Подкрепям мнението,че всеки тийн качил се на БМВ е живо камикадзе :)

    Коментиран от #15

  • 13 Ico

    5 1 Отговор
    Браво на гов..ьо, голям майстор е. Изобщо си нямаше идея как продължава пътят, съдейки по липсата на каквато и да било реакция. Хем има ограничена видимост(нали правите разлика между ограничена и намалена видимост ;), хем настъпва, че даже и камера сложил да заснеме "майсторското" си "каране". Съгласен съм с колегата "520 зендер", че поне след 100 000 км трябва да се качват на такива коли. Макар че като гледам има достатъчно келемета с коли за по 1000 лв, дето се мислят за богоизбрани...
  • 14 NACHEV

    1 7 Отговор
    Какво камикадзе е този пълен малоумник няма да си купи едно Ауди и тръгнал в тая пустиня да ми се прави на гъзар пълна марда няма никой в ш...ната пустиня а той фирка като простак аз лично ако бях сас едно ауди нямаше така да се начукам в канафката защото си знам способностите а този шестак като неможе да кара сега заслужава баща му да му разбие главата от бой.!!
  • 15 Ицо

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Иван":

    Колега, не ставай смешен!! Това на каране на каскадьор ли ти прилича?! На мене ми прилича на каране на пикльо, дето идея си няма за какво става въпрос на пътя. А и не виждаш ли, че пикльото е на има-няма 18-19 години?! Какъв каскадьор, какви 5 лева?!
  • 16 Мирослав Груев

    4 1 Отговор
    Пътя е страхотен, завоите също са плавни и по тези хълмчета е истинско удоволствие да се кара, но при спускане с висока скорост момъка явно не отчете, че ще има и загуба на сцепление. Иначе вижда се, че завъртя волана, но уви не му се получи.
  • 17 Геле

    4 0 Отговор
    Не съм човек който се радва на подобни инциденти.... но този път се изкефих :) , малко му е дори, щото заради такива изпълнения загиват хора, дано бащаму да му е одарил шамарите !!!
  • 18 гост

    10 1 Отговор
    язък за горката колица , сега ще я постегнат и право в БГ :)
  • 19 Гроши Троши

    6 0 Отговор
    Просто ги няма уменията да кара каквато и да е кола в такъв режим .БмВТо не е виновно колата си е екстра даже.Инцидента е от редица грешки .
  • 20 гост

    5 1 Отговор
    ...в допълнение на 18 ,...тук ще я лапне някой глупак , ще се разсипе от допълнителни ремонти и само ще плюе колко 'дефекти' дават БМВ :)))
  • 21 Стар Българин

    3 0 Отговор
    Мама, тати купи , за да кара гевезето.
  • 22 Хайде бе!

    3 1 Отговор
    Груйооо, Груйо ! (до коментар #16)
    Къде бе маминото видЕ, т'ва леке да завие ? Къде ? В кой миг ПРЕДИ завоя, м ?
    В НИКОЙЙЙЙ !
    Това ефе просто е плакал на два гласа да се направи на голЕм, да покаже КОООЛКО ...тъп гъзар може да стане !?
    Както и да е, ще му уври главата един ден !

    Коментиран от #29

  • 23 cctc

    3 0 Отговор
    стига е тва не може да е истина даже не зави колко и да си прост поне няква минимална реакция ще имаш да завиеш на другата страна пфф лудница
  • 24 Сисо

    9 1 Отговор
    Прав е Грую, Вин Дизел зави , но колата беше вече във въздуха ! Доколкото съм виждал в Космоса гумите завиват, но колата не :)
  • 25 innercity

    8 1 Отговор
    До коментар 23 ? ти BMW имал ли си? или изобщо кола със задно предаване, виждал съм толкова нелепи катастрофи, типични само за тези нелепи 3ки скоро избутахме един със същата от канафката на Бистрица(подобен герой на нашето време) бяла М3ка избутахме го от канафката с попа от Бистрица пича се качи и пак на газ си продължи със счупена броня возейки една инфантилка. Попа ни погледна прекръсти се и каза "май е решил да се самоубива неможем да го спрем"
  • 26 comment

    6 0 Отговор
    Че такива малоумни келеши са тръгнали за гробищата по еднопосочна улица е много лошо, но все пак си е техен проблем. Всеобщ проблем е обаче колко хора ще заберат по пътя си натам, хора, които си вървят мирни по тротоара, или на банкета, или неблагоразумно появили със своите си мотоциклети или автомобили на пътя на камикадзето торпила.
  • 27 бен тен

    4 0 Отговор
    АБСУЛЮТЕН КЕЛЕШ ДА Е МИСЛИЛ ДОБРЕ ЧЕ Е ИЗВЪН ГРАДА ТА СЕ ПРЕБИВА САМ
  • 28 Веска Минева

    3 0 Отговор
    лигльо,тва да не му е джойстика,глупак!прави се на мъж
  • 29 Мирослав Груев

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "Хайде бе!":

    За тези като номер 22, които имат проблеми не само с изразяването, но и с очите ... на 19-20 секунда от клипа се вижда по положението на ръцете на шофьора, че волана беше завъртян, но колата не зави.
  • 30 The Bear

    6 0 Отговор
    Струва ми се, че както е писано в статията, момчето може би пренася пряко опита си от компютърните игри в реалният живот - поне такива ми се сториха реакциите му : завива със закъснение и насечено, точно както с клавиши от компютърна клавиатура или от конзола за игра, а когато не издържи на напрежението просто си почива и спира да кара, но после не става така както очаква - да стане, да си вземе нови пуканки, да пие едно мляко от хладилника и да седне пак зад компа, да рестартира играта и пак да е № 1. Не - тук просто отиде в камънака.... а рестарта на играта би коствал на тате му 50-тина бона, че и повече (в USD)..... Не го чувам кво говори, но физиономията му прилича на руска, украинска или т.н., а може и хамериканче да е.... Иска ми се да вярвам, че разума на човечеството ще дойде и в това отношение, и ще намалеят тези камикадзета по пътищата....
  • 31 niko

    2 0 Отговор
    Така е като прекалява с газта и спирачките !!!
  • 32 кик

    2 0 Отговор
    те тва е мнооооооооооооооооооооогу тъпу к....ли
  • 33 Виктор Кирилов

    4 0 Отговор
    Какво прекаляване беееее пича си е мислел че играе на електронна игра!!!
  • 34 БМВ

    5 0 Отговор
    Няма проблем ще си купи друго,а това БМВ ще пътува към Българските Автоборси.Както се казва НОВ ВНОС :D:D
  • 35 васил димчев

    6 3 Отговор
    Ако не му трябва спортна кола ще кара VW, FRD или TOYOTA. Ако му трябва спортна кола ще кара ПОРШЕ ,БУГАТИ , ЛАЛБО И ДР. Ако е комплексар ще кара БМВ.

    Коментиран от #38

  • 36 Злополука

    4 0 Отговор
    Това дете завива все едно кара мотоциклет, накланя се на завоите без да има смисъл. Погледнете как се набира на волана, въобще не си е нагласил облегалката за да му е удобно. Държи волана така все едно има инструктор до него. Наистина играе видео игра, нито познава завоите, нито намаля скоростта преди преди тях, очевидно не сменя предавки и не е чувал за спирачки.

    Цяло чудо е че колата не се преобърна и момчето се отърва невредимо!
  • 37 гост

    3 1 Отговор
    до 35 ........., БМВ като цяло си е перфектен автомобил,на сносна цена. Ако не знаеш да шофираш и да преценяваш обстановката,проблема си е твой. Автомобила се УПРАВЛЯВА , той не се движи сам .....а и 350 коня не са за всеки
  • 38 dmxl

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "васил димчев":

    Васко освен теб друг коплексар не виждаме
    по темата: стига сте плюли колата, тоя келеш и със друга много по слаба кола пак щеше да свърши в камъните
  • 39 Никой

    1 1 Отговор
    С колкото и опит да е, пътят не е място за игра! Този извади голям късмет, че е с колан и си е отворил прозореца, ииначе щеше да си счупи тъпата глава. Виждал съм, как шофьор излита през прозореца си при подобно изпълнение. На улицата ВИНАГИ може да има някой, на когото не му се играе твойта игра!
  • 40 васил димчев

    3 0 Отговор
    Не плюя марката но М3 или каквото и да е М си е модифицирана версия а не изцяло спортен проект.
  • 41 Иван Дуковски

    2 0 Отговор
    do 37 i 38...
    Tolkova razbirate i ot koli za da kazvate che BMW e hubava kola na snosna cena... Za parite koito shte dadesh za bmw mojesh da kupish mnogo po hubava cena, osven F2 nqma drug model na BMW koito mi haresva... ostanaloto e markteing... A da, i hubava sportna kola s zadno predavane... ne mi q hvali...
  • 42 Кирил

    2 0 Отговор
    Нямаше как да завие. Гумите се бяха отлепили от пътя! ;)
  • 43 han solo

    2 0 Отговор
    maluk tapir !!! tozi zavoi beshe tolko lesen , a i tova bmw spira mnogoo samo da pipnesh pedala i e sprqlo
  • 44 BMW

    4 0 Отговор
    i tazi kola 6te doide v BG za prodavane
  • 45 Светли

    1 1 Отговор
    Добре че страничното стъкло му е отворено иначе щеше да го счупи с глава. Иначе можеше да дръпне поне ръчната и да завие на ляво пак щеше да спести демидж.
  • 46 Мартин Алърков

    3 0 Отговор
    zatova na nepoznat put ne se kara kato na rali :), puk i malkiq nikakva otvetna reakciq ne pokaza :x
  • 47 ььььь

    3 0 Отговор
    На мен ми е интересно, кой го е качил това клипче :D язък за хубавата кола..
  • 48 Азиш Мразиш

    2 0 Отговор
    F.cking idiot!
  • 49 00000

    5 1 Отговор
    Това е типичен проблем на колите със задно предаване при завой. Тъй като задните колела са водещи и посоката им на движение е напред и по законите на физиката дори със завили предни колела задните те бутат напред, колата става неуправляема. За това и масовите производители са минали на предно задвижване, по този начин като зевиват предните колела те измъкват от завоя. Проблема при тях обече е лекото недозавиване в завоите с голяма скорост, от което се губи спортния ефект, който дават задното предаване с което пък може да доведе и до презавиване или дрифт/който е търсен ефект, много любители обичат да влизат в завоя странично, като предизвикват изкуствено дрифта с ръчната спирачка/. За това най-добре е 4Х4. Хем е спортно, хем и сигурно. За справки вижте колите във WRC, всички са с 4Х4, Също така моделите на Порше с 4Х4, Ламборджини,Уникалния Нисан-ГТ-Р, Спортните модели на Ауди,Субару Импреза и др. спортни коли с 4Х4.

    Коментиран от #69

  • 50 Николай Мирчев

    1 0 Отговор
    само като го видя как държи волана и ми става ясно колко може да кара xD
  • 51 Гост

    2 0 Отговор
    До #49:
    Случая няма нищо общо с това дали колата е била с предно, задно или 4Х4 задвижване...просто си беше във въздуха и нямаше как да спре или завие:) Дори и 6Х6 да беше, нямаше да му помогне.
  • 52 гост

    2 0 Отговор
    ти 18 имаш ли?
  • 53 гост

    1 1 Отговор
    До #49:
    ти 18 имаш ли? :))
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Николай Николов

    2 0 Отговор
    Тъпи лекенца... За какво въобще им купуват коли...
  • 56 рейсър

    2 0 Отговор
    На тоя като му видях положението на ръцете при управление ми стана ясно,че ще излети.Никаква реакция от негова страна за завоя,пълен аматьор!
  • 57 ИДИОТ

    1 0 Отговор
    Ама този идиот изобще не зави
  • 58 jonkata

    2 0 Отговор
    Другия път да си вземе навигатор, че тези завои докато ги научи и баща му ще фалира!
  • 59 Unknown

    2 0 Отговор
    Страшно леке без никакъв опит в Мката...ужас...тоя сигурно е взел книжка преди няколко месеца.....
  • 60 VAZ 2107

    1 0 Отговор
    Absolutno mamino l..nar4e,toq piklio vse edno kara za sefte-.asi uligofrena.Toq muhal znae li vazojnostite na toq dzver.Tate nosi mama mesi da jivee truda....................pozdrav ot VAZ-a
  • 61 гост

    2 1 Отговор
    до 41 ... Батка , ти като караш коли с предно , защото се управляват по лесно , си ми ясен какъв шофьор си - хахах . БМВ-то че не ти харесва си е твой избор, никой не те кара да си купуваш (да не влезеш в някоя канавка като си некадърник ) Освен това , най мощните спортни коли са със задно предаване , да те светна ли защо? Защото на предно повече от 200 коня също трудно се вкарват в пътя при натискане . Като те гледам какво си писал , ти давам 2000км стаж и Голф 2 , не по голям от 1,3 .....да не се пребиеш ;)

    Коментиран от #64

  • 62 Ерик

    1 1 Отговор
    Баце не си прав за това че най-мощните коли са с предно не е така те са 4х4 ;) е виж на Кен Блок Субаруто и сега Фиестата че са 4х4 така и ти не се прави на разбирач.А пича в клипа си се кефи на БМВ-то но не познава трасето ии ето кво се случва дано му е за първи и последен път!!!
  • 63 димитър пенчев

    1 0 Отговор
    glupaka si razbi qkata koli4ka
  • 64 Мехмед Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #61 от "гост":

    parvo izvinqvam se 4e nqma kirilca 2 kato te gledam kvi gi dranka6 sig i 15 godini nqma6 nqkvo lapence si 2 nai mo6nite sportni koli sa 4x4 bugati veyron lamburgini i nissan GT-R sa edni ot malkoto primeri 3 kolite s predno predavane sa napraveni za takiva nekadarnci kato tebe da se nau4at da karat kola i 4 golf 2 s 1.3 motor nqma

    Коментиран от #73

  • 65 недялко ангелов

    2 0 Отговор
    palen otkasak e tva ama palen
  • 66 1986

    3 0 Отговор
    ахаха как качи качулката малкия грозник
  • 67 gost1

    1 1 Отговор
    абе до всички разбирачи с предно и задно че и тези с 4x4.Обърнахте ли внимание че това хлапе изобще нямаше време да отреагира и не завъртя волана?Какво значение има в случая предаването бе спецове??
  • 68 гост

    2 0 Отговор
    До 64 ... да бе Голфа е 1,4 .....извинявай че те засегнах така дълбоко ;) Я ми кажи нещо за Мерцедес 4х4 ? или Мазерати , Порше ? Додж , Шевролет Ферари ????? нали си много в час :) Тая система 4х4 на по мощните автомобили се въвежда единствено заради м..ум.ици като тебе,които не усещат колата. За годините позна - точно от 15 години карам само коли със задно, и съм доволен. Не ми се спори с пр.сти хора . Купувайте и си карайте каквото искате . 95 % от произшествията са човешки грешки, не е до марката или предно,задно, 4х4 .Хайде да си жив и здрав :)
  • 69 жоро

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "00000":

    разбираш ги тия закони ей ;) Да не си студент по физика ? По твоите закони колата сигурно не може да се движи с вратите напред ? но май може ....
  • 70 Volvo

    4 0 Отговор
    Извинявайте, но този малоумник и с лагерна количка да беше пак щеше да се хвърли върху каменяка. За какво изобщо спорим предно, задно или щар по щар ;) Наздраве!
  • 71 иииииииииии

    3 0 Отговор
    Само, че колата с предно може да те изкара от такива ситуации, в които кола със задно в никакъв случай не може (зимата). И не знам къде го видяхте да излита.. Очевидно е, че момчето не познава пътя, влезе с по-голяма отколкото трябваше скорост и нямаше време за никаква реакция..

    Коментиран от #80

  • 72 The Bear

    1 0 Отговор
    До @64 и 68@:
    Съгласен съм с коментара на @68 и с предните му коментари, но лесо бе подведен от 64 относно ДВГ на Голф 2 - именно Голф 2 с мотор 1,4 няма - първият 1,4 на голф се монтира на Голф 3, даже първо излезе модела с 2 врати - мисля че "сити" бе му лепнато...
    @64 - с повечето неща които си казал не съм съгласен: 1 - няма закон по който най-мощншти коли да се правят с 4х4 - всеки производител си има индивидуална причина - не смятам да правя разбор, защото и аз не съм готов.... 2 - Колите с предно предаване са правят с такова за икономии на материали, за по-къс преден капак и повече място в купето при една и съща дължина на автомобил поради напречния мотор и т.н., но иначе всеки знае, че имат по-лоша управляемост от добре направените коли със задно предаване и по-лошо разпределение на тежестите между преден и заден мост..... 3 - Един от двигателите на голф 2 е именно 1,3 бензин карбуратор, с мисля 60 коня - имал съм такъв (произведен 1987г) после имах и 1,6 със 75 к.с. от 1989г.... После при 3-тото поколение 1,3 бива заменен от 1,4 - може и да си над 15, ама и на теб явно годинки не ти достигат :) а аз съм на 43-44 - дето се казва почти възмъжал и още неизкуфял :) и говоря от личен опит И не се сърди - общо взето мога да отговоря на всякакви по-масови въпроси за колите - малко маниак си падам:)
  • 73 Панчо

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Мехмед Хасан":

    ей това е колата за тебе (специален поздрав) http://www.youtube.com/watch?v=I__4wuGLTAM
  • 74 бокиба

    2 0 Отговор
    Добре, че беше с колан иначе можеше и да излети през страничния прозорец.
  • 75 W124.021

    2 1 Отговор
    хлапето много добре се справи с тати бмв. карането и е много професионално имайки предвид че е на 19 (вижте внимателно клипчето). в завоя дето изпуска, колата вече бе във въздух и той нямаше как да завие (вижте волана). а все пък не подобрявам този вид каране.
  • 76 Тори

    3 0 Отговор
    Интересно ми е какво обяснение ще даде на баща си.
  • 77 минко мимков

    0 1 Отговор
    винаги сте последни с клиповете,помислете над това!
  • 78 dimcho

    2 0 Отговор
    Видеото не е за коментиране ... колата се движи изключително бавно и може да завие при много по-висока скорост ако тоя беше завъртял волана :Д ... колите с предно са много по-неуправляеми при достигане на границата на сцеплението на гумите... изпуснеш ли я почти сигурно най-малкото ще заореш с предницата в банкета. От друга страна са по-евтини и по-предсказуеми при ниски скорости. Колите със задно са единствените които могат да бъдат спасени при загуба на сцепление и при наличие на ограничено място (каквото е пътят; на полигон няма значение нали :)), да не говорим за удоволствието от един такъв автомобил. При рязко подаване на газ един мощен автомобил със задно обаче може да изненада неподготвен водач, но всеки поне с малко опит не би трябвало да има проблем. А пък и за това хората са измислили ESP. Колата 4x4 е хубаво нещо тъй като доста по-трудно губи сцепление. Но изгуби ли, никой не може да ти помогне. Също така има загуба на мощност и повишен разход. Коли всякакви за хора всякакви. А специално за БМВ, моето лично мнение, с което не ангажирам никой, е че това е най-добрата кола съотнесена към цената. Може да е луксозна, сигурна, бърза, а КОГАТО ПОИСКАШ и умерено спортна. Най-доброто шаси за парите. Въпроса е дали караш, за да стигнеш до някъде както повечето хора или караш за самото удоволствие от шофирането.

    Коментиран от #98

  • 79 zzzz

    1 0 Отговор
    Сигурно е много готино да караш такава кола по такъв път .... жалко че нито аз нито вие някога ще разберем/
  • 80 Гост

    0 2 Отговор

    До коментар #71 от "иииииииииии":

    Точно зимата кола със задно предаване като включиш задна става нещо като с предно предаване , ако си пробвал няма да дрънкаш на посоки и също голям фактор е добрата зимна гума.

    Коментиран от #85

  • 81 мирослав борисов

    3 0 Отговор
    абе незнам ама как пуснат статия за бмв ауди или мерцедес и тук пишещите направо ще се изтрепете :D:D:D:D:D:D:D:D и незнам ама всеки път сте все едни и същи ............................
  • 82 Тодор Нешев

    1 1 Отговор
    Клипа ме накефи браво.:):):).Добре че келеша не пострада.
  • 83 МИШО МИШЕВ

    3 0 Отговор
    Като тръгнеш някаде на път не можеш да минеш и 50 км. без да видиш паметник. Нека всички родители се замислят над това, преди да купят такава смъртоносна играчка на поредният др.сльо. защото е много добър, много красив и много много..... но сие БУДАЛА. Ако не убие себе си, ще убие някой невинен. НЕ УБИВАЙТЕ ЖИВОТА, УБИЙТЕ СКОРОСТА.
  • 84 Ефтим Ефтимов

    1 0 Отговор
    лелеее
  • 85 иииииииииии

    4 1 Отговор

    До коментар #80 от "Гост":

    Пич, каква задна, какво предно, кви глупости говориш. Никога кола със задно и предноразположен двигател не може да се сравни с кола с предно през зимата...Защото
  • 86 dtm

    1 0 Отговор
    Стига бе,жалко за колата...
  • 87 ......

    1 0 Отговор
    Тоз младеж само като го гледасх как е седнал в колата и как държи волана се вижда че не го бива за шофиор, та тръгнал мбв М да кара.......

    Коментиран от #88

  • 88 ChevyVette

    3 0 Отговор

    До коментар #87 от "......":

    Взе ми думите от устата на такива неандерталци такива коли не трябва да се дават аман от богаташки фукловци.
  • 89 Niki

    3 0 Отговор
    tova sa malki pikliovci koito se mislqt za barzi tatko e kuopil BMW i sme veliki ne e taka eto kakvo stava i za6to sa jertvite po patq.
  • 90 хо

    3 0 Отговор
    хяхяхяхяхяххяяххяхяхяххяхяхяххяхяхяххяхяхяхяхх ПАЛЯЧООО ТА ТОЙ НЯМА КРИЛА муахахаххахахах
  • 91 ДАНИЕЛ

    0 3 Отговор
    ТОВА Е НАГЛАСЕНО
  • 92 audi

    0 2 Отговор
    axaxa e.ati kretena samo audi quattro BMW-M prevod barzo mesha vodata i masloto aixiaxia a i zaklu4vaite svoeto bmv 4e da ne zeme nekoi si pomisli 4e e kenef i da svar6i rabota
  • 93 БЕЗ ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ!!!

    4 1 Отговор
    Под 35 години: коли до 100 коня, без турбо (за да не слагат чипове) и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА НЕ СА СЪС ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ!!!
  • 94 RWD only

    0 2 Отговор
    за последния коментар! Дай да не караме изобщо а ?

    Коментиран от #100

  • 95 Иво

    2 0 Отговор
    Нима няма дядовци които са супер зле зад волана ?
  • 96 ???

    0 2 Отговор
    Момчето въобще не се опита да завие, какво му стана... :)
  • 97 Красимир Костов

    0 1 Отговор
    Знам че е в страни от темата, но не пишете че предното предаване е по-добре от задното. Не е, особено ако става дума за управление!
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dZTTn2gq67I&feature=related[/youtube]
    Вярно е че първият клип е реклама на BMW, но е обяснено и визуализирано по много категоричен начин.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wdiF-BxPSH0[/youtube]
    Вторият клип е за да няма съмнения, че първия е просто реклама.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t09ExAUgtyE&feature=related[/youtube]
    Преди няколко дни стана дума за 4х4 системата на Subaru, ето ви тест в лабораторни условия.
  • 98 tadd

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "dimcho":

    май,май...ако оставиш философията настрана, скороста съвсем не е малка. ....2001...2002...ако знаеш простото отмерване на секундата и прецени отминатото разстояние или в дължини на колата или в метри на "око". И поне в последните коментари- никой не забеляза,че момчето си бе завило волана,но лоша шега му изигра гърбицата...+ "малката скорост"....просто отлепи от асфалта, а и камъните му помогнаха да набере още височина...
  • 99 Николай Христов

    1 0 Отговор
    добре му е .....
  • 100 БЕЗ ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ!!!

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "RWD only":

    Ти май си на 15, а?
  • 101 GOGO

    1 0 Отговор
    Явно скоростта му дойде по-голяма от възможностите му! Ако се вгледате внимателно, ще видите, че М3 седи като залепено - няма никакво занасяне. Просто завоят му дойде много изненадващо /явно не познава пътя!/, скоростта голяма и той изобщо не завъртя волана! Добре, че завоят не беше десен и нямаше други коли!
    Късметлия, и не само той, а и другите, които са пътували по този път!
  • 102 петър ковачев

    2 0 Отговор
    нещастник съсипа колата само
  • 103 гост

    1 0 Отговор
    Ми дай направо до 35 да карат само велосипеди!!! Че има значение предаването има-дали голямо или малко експертите да се произнесат, но ти направо закопа 50% от хората, които искат и са в състояние да карат(визирам физически). Стилът и умението за шофиране не идват с годините а с километрите и ситуациите, които си преодолял(по възможност жив и на свобода). Ако ти не се чувстваш в състояние да управляваш такъв автомобил, не натрапвай мнението си на останалите и дай шанс на по-младите да придобият опит!!!

    Коментиран от #109

  • 104 дидо

    2 0 Отговор
    Рано или късно това е съдбата на почти всяко БМВ за съжаление !
    Задното предаване е за добри шофьори както обичат да казват любителите на "задното". И скоро започват да се мислят за такива....и резултата е налице !
    Най -добрия гъбар се натрови фатално с гъби. Не забравяйте това! Просто си е повярвал повече от необходимото и се е взел много на сериозно. Не го правете и Вие !

    Коментиран от #107

  • 105 Иво Михайлов

    0 0 Отговор
    Според мен видя завоя и държеше волана за ляв завой, но скоростта беше висока. От друга страна задното предаване в случая му изигра лоша шега, защото колата изобщо не следваше волана. Както отбеляза правилно № 49 при по-висока скорост задните колелета бутат колата напред. Всички специалисти знаят, че за състезания задното не е препоръчително.
  • 106 Андонов

    0 0 Отговор
    Гледах го сигурно 100 пъти и не виждам никаква реакция от негова страна при този ляв завой... Не смятам, че задното предаване е виновно, а това, че няма изградени рефлекси зад волана.
  • 107 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "дидо":

    Рано или късно,късно или рано,ще се случи на тоз който неможе да кара.Имам предвид ако е по негова вина.Ако не е по вина на водача на мпс то тогава може да се случи на всеки.А пък ти за кво си толкоз ербап като Ауди също има модели със само предно задвижване.Аз ся кво трябва да кажа-че и те свършват в канафката ли.Просто когато човек шофира неразумно и си търси белята това се случва.

    Коментиран от #111

  • 108 бмв

    0 0 Отговор
    Андонов е абсолютно прав, НИКАКВА РЕАКЦИЯ, а не това, че колата е със задно предаване... :(
  • 109 БЕЗ ЗАДНО ПРЕДАВАНЕ!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "гост":

    Опит не се придобива на 15 с ладата на дядо пред селското кафе, където са се излегнали момите на лимонадка и въикат! И що за простотия означава:"(по възможност жив и на свобода)"!!!??? Ами тя София се напълни с такива, като тебе последните години и ние-кореняци не може и пеша по тротоара да ходим!!!
    P.S. А за мойте умения недей............имам огромен опит и с бмв и мерцедес и с москвич и с трабант и със ситроен и пежо и голф и всякакви аудита и джипове!!! АКО ЗАДНОТО НА БМВ БЕШЕ ТОЛКОВА НЕВЕРОЯТНО (ОСОБЕНО ЗИМАТА), НЯМАШЕ ДА ИЗМИСЛЯТ ИХ И ХД!!!
  • 110 бананамен

    0 0 Отговор
    Да ми е син аз веднага ще убия.
  • 111 дидо

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "520 zender":

    Недей така бе човек ! Всеизвестен факт е , че при "задното" има сериозна предпоставка за инциденти . По трудно е за овладяване . Това е .
  • 112 стамат

    0 0 Отговор
    Може и така да е , но тук не видяхме поднасяне , което да се дължи на задното .
  • 113 аз

    0 0 Отговор
    не очакваше завоя
  • 114 DriftMonkeyFREDRIK

    0 0 Отговор
    Малоумна младеж...с неправилна ориентация :)) с този боклук да се наджаска така...представям си ако е с спортен нисан, а не некво "спортно" бмв..хаха
  • 115 Емил Ситнилски

    0 0 Отговор
    glypak