Last news in Fakti

10 Януари, 2013 10:48 30 708 80

Audi A6 става хибриден хечбек

  • audi-
  • a6-
  • a6 sportback e-tron

Инженерите от Инголщад работят над бензиново-електрическа модификация на A-шестицата, която ще бъде представена на Франкфуртското изложение през септември, съобщава www.auto-presse.de. Прототипът ще има каросерия хечбек и ще носи името A6 Sportback e-tron.

Новият хибрид с пет врати ще бъде позициониран между A5 Sportback и A7 Sportback в моделната гама на Audi и ще може да се зарежда от битовата мрежа. По непотвърдена засега информация силовата установка ще комбинира 2.0-литровия 2.0 TFSI от S3 и два електромотора и ще разполага със системна мощност около 400 к.с.

Запасът на акумулаторите ще стига за изминаването на 75-100 км само на ток, а средният разход по каталог ще бъде около 2.5 литра на 100 км. По предварителни оценки ускорението до 100 км/ч би трябвало да бъде под 5 секунди.

Каросерията на A6 Sportback e-tron ще бъде по-висока от тази на седана. Ако се съди по изказванията на шеф-дизайнера на Audi Group Волфганг Егер от Парижкия автосалон през миналата година, стилистиката на колата ще отбележи еволюция в по-агресивна посока.

В момента Audi предлага хибридна версия на A6, която разполага с двулитров турбомотор с мощност 211 к.с., 39-киловатов електромотор и осемстепенна автоматична трансмисия. Запасът на йон-литиевите й батерии обаче стига за изминаването на едва 3 км на ток.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    4 1 Отговор
    И кой ще каже от къде пак са черпили вдъхновение немците ?
  • 2 BENZY

    1 4 Отговор
    От извънземните ! Фен съм на Мерцедес , но това Ауди ме удари в земята.
  • 3 1234

    1 0 Отговор
    Благодаря за комплимента :) Интересно е дали някой ще познае..
  • 4 Цецко

    0 1 Отговор
    От фолцваген сироко
  • 5 мирослав борисов

    1 0 Отговор
    красота !!!!
  • 6 А3

    1 5 Отговор
    По-скоро това ще е наследникът на А3
  • 7 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор
    goliam pras
  • 8 1234

    4 1 Отговор
    Да прилича на френска кочина...
  • 9 Кофти

    2 1 Отговор
    Това е фотошопиран Форд Мондео Комби, ахахаххаха
  • 10 Кофти

    0 0 Отговор
    http://www.carpassion.it/salone-di-parigi-2012-mega-galleria-foto-piu-belle-e-novita/foto-dal-vivo-salone-parigi-2012-ford-mondeo-wagon-anteriore/
  • 11 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    Добро е!
  • 12 Дошо

    1 0 Отговор
    Запасът на акумулаторите ще стига за изминаването на 75-100 км само на ток, а средният разход по каталог ще бъде около 2.5 литра на 100 км. По предварителни оценки ускорението до 100 км/ч би трябвало да бъде под 5 секунди.

    Даааа и един мармот завива шоколада в станиол
  • 13 Специалиста

    0 1 Отговор
    Стрхотен автомобил.За съжаление цената най вероятно няма да е съобразена с БГ доходите.Завистниците псссст ачачач рррррррр в гетото.

    Коментиран от #17

  • 14 qexter

    1 0 Отговор
    Крадци: http://www.citroen.bg/home/#/concept-car/citroen-numero-9/
  • 15 bobolinko71

    1 0 Отговор
    На мене ми прилича на Ситроен С3
  • 16 Димитър Стоянов

    1 0 Отговор
    Фотошоп на Citroen Numero 9
  • 17 Дошо

    1 7 Отговор

    До коментар #13 от "Специалиста":

    Това не е страхотен автомобил а страхотно ,,нещо" за което Алуди си фантазира, че ще произвежда, но в действителност е само една безпочвена реклама, която няма да бъде осъществена на практика, защото те не разполагат с такива технологии, а й в целия им концерна няма подразделение от където да дойдат тези технологии.
    Марки, които са пуснали хибриди в сериино производство, които имат огромни изследователски центрове и хибридите им са направени с едничката цел да бъдат супер икономични и в тях всичко е предвидено за въпросната икономия от дизайна до гумите и взаимовръзката между задвижване, спирачки и системи за зареждане на батериите при различните режими на работа на автомобила са успели да постигнат подобен разход при двойно по-малка мощност, като двигателите им работят по Аткинсонов цикъл.Някаква фирмичка, която взима всичко наготово от нискотехнологична марка като Фолксваген с 400коня и голямо и тежко купе ще постигне разход 2,5/100?Хайде стига глупости!Те горките се хвалеха, как ще завладеят пазарната ниша на електромобилите, как всеки модел ще бъде съпроводен с хибридна версия и какво?Ауди закрива едикой си проект, Ауди закрива еди кой си проект.Сега пак се почва.Това ще правят, онова ще правят, прототипи ще показват........АБСОЛЮТНИ СМЕШНИЦИ разчитащи на агресивни и измамни рекламни кампании, които омотават консуматорското общество в лъжи и му набутват подпосредствената си стока със слова за технологии и развитие, в което обаче няма нищо вярно.

    Коментиран от #24

  • 18 wwwwwww

    1 2 Отговор
    brutalno kopie na citroen
  • 19 Росен Димитров

    1 0 Отговор
    Лошо ,вярно с копирали франсетата,ако това е реален портотип а не фотошоп е страшен скандал.

    Коментиран от #21

  • 20 Росен Димитров

    1 0 Отговор
    намерете разликите, но остави другото ми даже е и същия цвят . http://aboutcars.bg/gallery/citroen/Numero+9+Concept/
  • 21 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Росен Димитров":

  • 22 waza

    0 0 Отговор
    Уникално.
  • 23 Име:

    0 0 Отговор
    Отворих статията за да напиша че са отвлекли дизейнера на ситроен ама сте ме изпреварили. . Иначе добре изглежда спор няма. Иначе с тия 3 км на ток и до бензиностанция не можеш да стигнеш . А тия глупости от 2.5 литра какво? Масло? . Или ще движи на уран?

    Коментиран от #26, #39

  • 24 Иван Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Дошо":

    Ауди е някаква си фирмичка, която взима всичко на готово от нискотехнологичната марка фолксваген. Дори и другите неща от поста да са верни донякъде, това изречение съсипва всичко. Това може да го напише един незапознат с нещата човек. Да не казвам, че и жените са чували за VAG групата, и че това не фирмичка, а една от най-големите (да не кажа най-голямата) фирми в света на автомобило строенето. И разход 2.5лл/100км. с електрически двигател въобще не е фантазия за ауди, при условие, че постигнаха 3.6 (ако не се лъжа, но 100% е под 4) с пассата.

    Коментиран от #27

  • 25 W164

    0 0 Отговор
    400 КОНЯ ПРИ РАЗХОД 2.5 НА 100
  • 26 Type R

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Име:":

    АХХАХАХхх, това за урана ме изкефи :D.
  • 27 Дошо

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Иван Иванов":

    Да Ауди е ФИРМИЧКА, защото няма нищо свое и с нищо не е допринесла за автомобилостроенето Ауди-то представлява съвкупност от части използвани във Фолксваген, Сеат и Шкода покрити с лъскава опаковка.Ауди-то не се отличава нито с двигател, нито трансмисия, нито съединител и окачване от другите деривати на Фолксваген.Каквото има в него има го и в Шкода.
    Фолксваген е нискотехнологична марка и това е факт.Фолксваген не произвежда продукт, който друга марка да няма.Фолксваген прави автомобили, които в технологично отношение са посредствени а по отношение на качеството са подпосредствени.От Фолксваген не идва нито една нова технология.Фолксваген разполага с огромна унификация, с която постига огромни печалби за продукт с ниска себестойност, но позициониран хитро във висока ценова листа.Това става с разработката единствено на кичозни интериори и светлини които в действителност са най-лесното нещо за проектиране в един автомобил.Инструменталната екипировка за изработка на елементите на интериора и купето е много евтина и бързо изработваща се в сравнение с разработката на наистина нови технологии, които движат развитието на автомобилите.

    Коментиран от #31, #40

  • 28 YEAH

    0 0 Отговор
    Това по скоро ми мяза на комби с по-голямо междуосие отколкото на хеч!
  • 29 Niko

    0 0 Отговор
    Плюйте колкото си искате, но Ауди си произвежда автомобилите ( а доколкото Ауди използват части на Сеат и Шкода , то е точно обратното, защото Фоксваген-Ауди закупуват в последствие Сеат и Шкода и ги спасяват от банкрут и ги възродяват с нови модели и Ваг вкарва частите си в тях). Специалисти колкото иска, но само от списания и картинки от интернет не се става такъв. Засега Ауди държат според мен една от първите позиции по дизайн на автомобилите си, може би след Мерцедес, но последните започнаха много да "изкривяват" дизайна си. А доколкото за концепта представен в статията, направо е убииствен, и не се съмнявам че Ауди ще изкара нещо подобно скоро.
  • 30 1234

    1 0 Отговор
    Има доста разпознали ситроена ,и това е добре . Тия 17 милиарда явно още не са започнали да действат :D
  • 31 Име:

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Дошо":

    Дошо недей така, Фолксваген са добри автомобили, които никога не искам да притежавам но това е отделна тема. Успяват да си постигнат печалбата. В края на краищата това им е бизнеса. Щом хората ги устроива и си ги карат значи не са чак толкова лоши.

    Коментиран от #32

  • 32 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Име:":

    Ами аз пък именно заради начина, по който постигат продажбите си и взаимовръзките между скъпите им автомобили и ,,бюджетните" марки не ги харесвам и никога няма да ги харесвам.Не ми допада идеята да карам кола, която се отличава само по фаровете и емблемата от друга, която е двойно по-евтина.Надеждността им е друг въпрос.На практика там такава няма.Още от нови в тестовете на придворно им списание Ауто билд личат скъпоструващите им дефекти, които 2 годишната им гаранция не покрива, а какво остава да се навътриш с такъв кош на старо?А не мерси!
  • 33 Георги

    0 1 Отговор
    Абе ей Дошо я се чуй какви глупости говориш.Ти добре ли си? VAG групата са едни от най-добрите!!! за какво не са допринесли ? Дргуг саединител като на Volkswagen виждал ли си такъв ? НЕ ! Както са "ФИРМИЧКА" Правят едни от най-луксозните и скъпи автобомили като Бугати Бентли Ламборгини и Порше,също така и тировете МАН така че почети малко и не пиши без да знаеш ти сигурно си ФЕН НА ФРЕНСКИТЕ БОКЛУЦИ ??? Карай си РЕНДАКА и не пиши глупави коментари
  • 34 Пепо

    1 1 Отговор
    Страшно компетентни майстори се извъдихте ВСИЧКИ !!! Някога карали ли сте АУДИ или нещо от ВАГ групата че да говорите така ??? Ауди си е марка и винаги ще е една от най-добрите

    Коментиран от #37

  • 35 ККККО

    1 1 Отговор
    Ти пишеш напук и на опаки да дразниш.....рано или късно на всеки му се подразбират мераците и желанията за които стои по тези форуми и драска....не си струва да се четеш....защото всеки прочел ти глупостите си е изгубил едни 30 сек. от ценният си живот.
  • 36 Hades

    0 0 Отговор
    Искам да попитам, къде е читателя, който се оплакваше че се пускат само статии за БМВ преди нова година седмици наред? В момента в секция "Автомобили" "БМВ" съществува в заглавието на една тема: "Audi харчи милиарди за борба с BMW", от 24 статии.
  • 37 ККККО

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Пепо ":

    Пепо ами то при Дошо няма компетентност бе майна....

    Коментиран от #38

  • 38 Име:

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "ККККО":

    Айде недей да си толкова отворен.
  • 39 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Име:":

    Ти ....по какво си падаш...по корейци...ами карай си ги...каква работа имаш тук където се обсъждат премиум марките. Като е Субару и нещо по-различно .....и какво мислиш се за много интересен и актуален ли...
    Знаеш ли ....вчера из града мярнах един м.н.о с каруца....на яелото на магарето си беше закачил една звезда на Мерцедес.....а на задния капак на талигата си... Mercedes-Benz SLK .....смях ..... Е....че мисълта ми е...той ми беше по-интересен и определено по-оригинален от тебе.... Ето ти идея и за теб....остава ти да си намериш емблемки от СУБАРУ.....ти останалото си го имаш на двора ...нали. Хайде бягай .че да вдишаме и ние нещо от ...."без теб".

    Коментиран от #45

  • 40 Иван Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Дошо":

    Човек трябва да ти забранят да пишеш за автомобилите. Ауди не били допринесли в автомобилостроенето. Фолксваген била ниско технологична марка и не произвеждали продукт, които друга марка го няма. Чувал ли си случайно quatro - ауди първи са въвели 4х4 в леките автомобили и по-специално първи във WRC. Сега за фоксвагена - от 4 години (да не е и повече) насам можеш да си поръчаш пасат, който автоматично паркира сам. Прави си френски гараж без да правиш нищо само седиш вътре да може накрая да загасиш колата. И да не правят нещо, което другите не правят, но за да направят такова нещо ще трябва да произвеждат летящи чинии. И тогава няма да са единствени - извънземните ще са ги изпреварили. "Ауди-то не се отличава нито с двигател, нито трансмисия, нито съединител и окачване от другите деривати на Фолксваген" И тук грешиш вземи за пример ауди allroad. Чак сега 10години след като имаме въздушно окачване в allroad-a направиха такова и за пасата. 12 години след allroad-a пуснаха първия наподобяващ го пасат alltrack. Двигателите са сходни прав си, но нищо не са взимали от сеат и шкода, по-скоро обратното вкарали са там хубави и здрави двигатели. В първите години на ваг групата аудите имаше сходни двигатели с фоксвагена, но се различаваха по материала, от който се изработваха частите. Сега това не е така, защото ваг държи на качеството. "разработката на наистина нови технологии, които движат развитието на автомобилите." Казваш, че не изработвали нови технологии, гледа

    Коментиран от #41, #42

  • 41 Иван Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Иван Иванов":

    ....гледай само мегазаводи bugatti veyron, и ще разбереш, че се лъжеш. Да не ти казвам, че WAG са едно от малкото имащи отбори в IRC и WRC, a именно там се раждат новите технологии, там и във F1 естествено. Така че моля те не пиши повече глупости.
  • 42 Име:

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Иван Иванов":

    QUATRO-то само да те информирам е доста сложна и не особено добра система. Твърде тежко и със смешно изнесен напред и нагоре двигател, които е най-слабото място в куатро аудитата. И не защото е лош двигател ами лошата му позиция. Високата му позиция иска по-твърдо окачване за да няма много body-roll, откъдето идва ужасна возия. Толкова е изнесен напред че недозавиването е голям проблем особено на по-слабите quattro-та. И НЕ АУДИ са първите които вкарват 4х4 в лек автомобил серийно, а закасняват с 10 години. Да първите са които го вкарват във WRC. И печелят 2 години защото другите са на задно предаване. Оттам им идва и славата на смешното quatro. Полсе обаче във WRC се появява Пежо 205 t16 и Lancia Delta Integrale, които абсолютно наритват гъза на прехваленото куатро няколко години подред. Дори quatro evo 2 не ги спасява. А след това пежо правят още по-добра кола, обаче закриват групата заради инцидент.

    Коментиран от #47

  • 43 ККККО

    0 0 Отговор
    Абе Георги .....абе този Дошо нечува бе... От вчера съм го забелязал и му пиша и го съветвам и пиша и съветвам...чети чети чети .... аамиии.... това е като кажат хората п.м.ш.и инат...явно е решило тъ..чко да си живее детето....еее поне и сам да си е все ще му е весело....това пък си му е хубавата страна в неговото положение. Господ взема ..ама и дава.
  • 44 Едикой си

    0 1 Отговор
    Страхотно АУДИ !!!
  • 45 Име:

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "ККККО":

    Ако мислиш че ме убиждаш по някакъв начин, жестоко се лъжеш. Първо нещата които говориш не са вярни, второ си такъв агресивен комплексар, че изобщо не искам да ти чувам мненията за автомобили или нещо друго... Залял си тука форума от едни и същи мнения без покритие. Да не си на 15? По-спокойно много нерви вкарваш...

    Коментиран от #51

  • 46 Георги Иванов

    1 0 Отговор
    Да не говорим пък ,че на Льо Ман Ауди в продължение на няколко години просто правят останалите си конкуренти смешни,при това с дизелов агрегат!!! Имат и най-продаваната система за 4х4 в света quattro !

    Коментиран от #48

  • 47 ККККО

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Име:":

    Щом говориш за возията на Ауди....обзалагам се без значение какво ще кажеш (...ти си го знаеш) ти в Ауди по ново от 10/12 годишен модел не си се качвал.... е това говори .че наистина информациите са ти заученки и защитаваш някое чуждо мнение.... спориш със хората в защита на нещо което си чул или прочел.... но без личен опит и наблюдение.

    Коментиран от #49

  • 48 Дошо

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "Георги Иванов":

    Ауди в Льо Ман се състезаваше със себе си в продължение на години.Просто нямаха конкуренция.Появи се Пежо и първата година Ауди спечели с късмет заради това, че заваля дъжд а болида на Пежо бе закрит и имаше проблем с чистачките :-).Втората година Пежо спечели и се оттегли заради финансовата криза.Появи се Тойота.Тази година всяко едно състезание след Льо Ман го спечели Тойота с добра преднинаи Интерлагос и Себринг ...другото го забравих .И това с атмосферен мотор без турбо и истински хибрид с батерии, а не разработения от уилямс за Ауди механичен с карбонов маховик.

    п.п. Двоен съединител правят много марки и на Фолксваген в Китай им ги връщаха заради масови дефекти.Китаец да ти върне дефектна стока, това как ти се струва а?

    Коментиран от #50, #53

  • 49 Име:

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "ККККО":

    Говоря ти за спортните аудита: Ами има 2 варианта единия е куатро + високо разположен двигател = голям страничен body roll = > получаваш нестабилна кола която рисува страшна картинка при тест за бързо сменяне на ленти. РЕШЕНИЕТО - твърдо окачване = > стабилна кола която не е толкова страшна на тестовете, но за сметка на това вози ужасно.
    Мека возия и стабилна кола може да се постигне само и единствено с нисък център на тежестта. Така ограничаваш страничния body roll с доста по-комфортно окачване! Проста физика мойто момче.
  • 50 Стефан

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Дошо":

    Човек, имам чувството, че не си случил на добра кола от тази т.нар VAG група и сега се опитваш да убедиш всички колко са зле!
    Повярвай, милиони хора по света не мислят така!
  • 51 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Име:":

    "Обиждаш"....нали ? ... и не се лъжа .... защото не си мисля...и не давам мнения за автомобили... а опровергавам мненията на друг участник което намеря за арши-тъпо. Не заливам форума а просто в този диапазон от време ....си уплатнявам времето на работа...и вечер си ходя. Значи не ти харесват мненията ми ...ама все пак те човърка от вътре да ги прочетеш.....еййй това човешкото любопитство... видя ли че не си по-различен от другите. Хайде върви сега си продължи лепенето на Субарките по тунинг-каручката.

    Коментиран от #52

  • 52 Име:

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "ККККО":

    Не просто си плямпаш някакви неща наизуст без да даваш нито факти нито примери. Любопитство ли? По-скоро не. Чета ги защото целта е да коментираме и спорим. И това което прочитам в тях го намирам за несъстоятелно. Какво значи по-различен от другите? Можеш да обясниш кои са другите и ти кой си и по какво трябва да се различаваме? Спирам да се занимавам с тебе днес, защото също си имам друга далеч по-важна работа.
  • 53 Турбото

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Дошо":

    Ей Дошо ама да знаеш,голям артист си и между другото лъжец ! Става въпрос за Льо-Ман. Ти нарочно ли пропусна да споменеш,за участието там на БМВ и Мерцедес или не знаеше ?! Така че слушай,тези две марки също така не можаха да завършат състезанието,само че не заради,чистачките и дъжда,на тях просто не им издържаха двигателите на напъна. Освен това не сравнявай Льо-Ман с разни Интерлагоси,Себринги,защото те са съвсем различни състезания и нямат нищо общо едно с друго. Ти виж влез там малко в Гугъл-Мугъл та прочети някой работи и не пиши глупости.

    Коментиран от #55

  • 54 ККККО

    0 0 Отговор
    Ами ти сега ли го разбра....преди време с желание и аз се включвах в темите ...сериозни мисли .разсъждения факти....и какво ...простотия. Така .че карай я по-лежерно като мен поне твоите нерви да не късаш. Нямам лоши намерения към никого ....но понякога така излиза ако преценя че е по-особен вид тъ.ан.р . За тебе може и да съм сбъркал.
  • 55 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Турбото":

    Аз ако съм артист ти си фантазьор.Батка аз от теб научавам, че 2012г БМВ и Мерцедес са участвали в Льо Ман в съревнование с Ауди, че чак и двигателите им не издържали

    Коментиран от #58, #59

  • 56 Djodjo5

    1 0 Отговор
    Нагло изкопиран дизайн от Citroen DS9 http://www.facebook.com/citroendeutschland?ref=stream
  • 57 Bobi

    1 1 Отговор
    Никой ли не осъзнава , че това е фотошоп ???

    Коментиран от #63

  • 58 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Дошо":

    Ти остави подробностите ами вземи се малко в ръце....целият форум те упреква за твоята безпочвена злоба към ваг и ауди и с твоите тъпи аргументи... ставаш смешен. Плюят те хората ...а ти все си мислиш че дъждец росва. Ей заради такива като теб се отказах да участвам в сериозни дискусии в този форум за което и свестни хора като Субарото недоволстват към мен .но какво да направя като е пълно е с навити като свинска опашка на ината си злобари.... а на мен пък ми се намира свободно време да се чекам с тях...
    Хайде до утре.
  • 59 Турбото

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Дошо":

    Издържали не издържали ти ако не си чувал и не знаеш,това си е твой проблем ! Между другото единствената победа на БМВ е в далеката 1999 г. Най много победи в историята на това състезание имат Порше и Ауди.
  • 60 Bobi

    0 0 Отговор
    http://www.worldcarfans.com/113010752315/audi-a6-sportback-e-tron-concept-heading-to-frankfurt--
  • 61 Дошо

    1 0 Отговор
    За някои е безпочвена, за други е съвсем обоснована.
    За разлика от болшинството тук аз не отправям личностни нападки, а просто коментирам автомобилите от статиите.Това, че някой ме обижда без аз да съм го засегнал с нещо говори само лошо за самия него не за мен!
    АЙДЕ ЧУПАРА

    Коментиран от #62, #64, #66, #70

  • 62 Bobi

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Дошо":

    За тези статии ли говориш ?
    http://novinar.bg/news/trojna-pobeda-za-audi-na-24-chasa-na-lio-man_Mzk1NDszMA==.html
  • 63 Polaris

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "Bobi":

    Не си прав! По- скоро е 3д модел.
  • 64 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Дошо":

  • 65 Име:

    1 0 Отговор
  • 66 Турбото

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Дошо":

    Че това не е ли обида ? Да плюеш тука наляво и надясно ,колата (марката) която аз карам всеки един ден ! Лично аз това го въсприемам,като обида. Макар че на тебе,човек може и да не се обижда.

    Коментиран от #67

  • 67 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Турбото":

    ВъЗприемай си го както искаш, аз не мога да се съобразявам с всеки

    Коментиран от #69

  • 68 бати батев

    1 1 Отговор
    Много готин е тоя ситроен
  • 69 Турбото

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "Дошо":

    Добре ! Продължавай в същия дух ))
  • 70 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Дошо":

    Точно това ти е проблема...ти не коментираш и обсъждаш автомобилите.... а бълваш и ръсиш злоба и то само и единствено в една посока и една точка....Ауди та Ауди . Добре ....разбрахме че не си му фен и от нещо си разочарован......ама спри се вече ..... злобата ти е толкова голяма .че ти е замъглила очите и не виждаш колко си досаден и еднотипен. Всеки ти уважава мнението и никой не ти е противник ...дори и аз.... ама кажи го веднъж... два ....то ни омръзнаха еднотипните ти коментари само в една посока... А и Турбото ти го каза момчето.... идва момент в който хората започват да се обиждат ....на тях им харесва изборът им и са доволни от тази марка ....и ти им натякваш неща за които те са убедени .че не е така ....

    Коментиран от #71

  • 71 Дошо

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "ККККО":

    Това какво си убеден и каква е истината са две различни неща.

    Коментиран от #75

  • 72 kiril

    1 1 Отговор
    Tова е една от малкото нови коли които наистина ми допадна с характеристики и дизайн. Има новаторско мислене и най-вече е помислено за икономия, околна среда... спортно каране и семейство. Браво на екипа на Ауди. Бих си купил такава кола заслужава си като инвестиция.
  • 73 ККККО

    0 0 Отговор
    Няма истина.... само една. Истината е в зависимост от гледната точка на всеки... и дори и група от хора да са на едно мнение пак не означава че това е самата истината. А ти точно това се опитваш да направиш .....да ни убедиш .че ...еди кое си не е хубаво ...и не те интересува за хората на които им допада и харесва. Ееее... как тогава искаш да няма хора като мен .Турбото ..и компания... които да недоволствуват... ?
  • 74 ghost_1

    0 0 Отговор
    На пръв поглед веднага се сетих за изкривените форми и разцветки на концептуалните модели на Рено, Ситроен и тем подобни, явно ауди върви по дабре утъпканият път от френските си колеги :) Успех на олимпиядата :)

    Коментиран от #76

  • 75 ККККО

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Дошо":

    Много добре казана фраза ....БРАВО.... и точно в това ти е проблемът .че се отнася по-скоро за тебе... нали знаеш когато сочиш някой с пръст ...3-та свити пръста сочат теб ....

    Коментиран от #77

  • 76 ККККО

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "ghost_1":

    Фото-монтаж си е и се вижда ясно ....сигурен съм .че от Ауди и хабер си нямат за тези снимки и тази статия ...
  • 77 Дошо

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "ККККО":

    Аз не соча НИКОЙ, аз коментирам автомобили!
  • 78 мнение

    0 0 Отговор
    Колата не е инвестиция (чисто икономически погледнато , така както и домът и всичко останало от битът- Инвестиция е вложение на капитал с цел възвръщаемост и печалба -cash flow) иначе с всичко останало съм на твоето мнение колата е както всичко което излиза от Фау Ве компания без аналог
  • 79 Ситроенчо

    1 0 Отговор
    От самолет си личи как аудито е направено на Фотошоп.

    При снимките отпред:
    - пясъкът отстрани на "Аудито" е 1:1 с пясъкът до Ситроена. :wink:
    - отражението на дървото на предният калник е едно и също.

    При снимките на задниците:
    - отражениета на околният пейзаж са запазени като при Ситроена.
    - "Аудито" е в движение по прашен път, но няма грам прах зад гумите.
    - тревата и настилката са абсолючтно същите, само дето са размазани.

    Нескопосана работа, но вие си кометирайте де.

    Ама нали е Ауди (немско веее) - най-великото ...
  • 80 Ситроенчо

    0 0 Отговор
    За да не се чудите за кой Ситроен става въпрос: https://www.youtube.com/watch?v=9TGklOWg8Vs