Last news in Fakti

22 Юни, 2021 16:15 5 601 169

Вижте колко бърза е новата Tesla Model S Plaid на пътя (ВИДЕО)

  • tesla-
  • tesla model s-
  • plaid

Електрическата кола постигна близки до пистовите резултати

Вижте колко бърза е новата Tesla Model S Plaid на пътя (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Както и по-рано този месец ви информирахме, новата Tesla Model S Plaid е най-бързата електрическа кола на света, като постигна ускорение от 0 до 100км/ч от 2 секунди, а максималната скорост достига 321км/ч. Разбира се, тези тестове бяха направени на различни драг писти и тестови центрове и голяма част от хората не вярваха, че подобни резултати са постижими на пътя.

Именно за това, собственик на Model S Plaid показа как се справя колата в нормални условия и изпробва електрическото возило на магистрала, като заедно с това приложи и видео от километража на колата, заедно с таймер, който да следи времената за ускорение.

Данните както може да видите и в края на видеото показват, че ускорението от 0 до 96км/ч. (60 мили в час) отнема точно 2.1 секунди, а това до 160км/ч (100 мили в час) е равно на точно 4.7 секунди. За сравнение, времената поставени на писа са с 0.2 секунди по-бързи при ускорението до 60 мили в час и 0.6 секунди при ускорението до 100 мили в час.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    8 13 Отговор
    само електрички и най-вече само КОРЕЙСКИ ЕЛЕКТРИЧКИ

    Коментиран от #20, #98

  • 2 Ще има загинали.

    23 10 Отговор
    Това ще е резултатът.Имам спортни коли-290 и 420 к.с.Всяко надценяване води до завъртане и изгубване на контрол и никаква електроника не помага. Това ще стане-много катастрофи на второстепенните рътища (защото няма камери) ,при мокро и на завои .....а зимата не ми се мисли...Това с реклама за мощност и от 0 до 100 колко било само ще разшири гробищните паркове.

    Коментиран от #4, #10, #12

  • 3 Глупости

    10 20 Отговор
    Едно стоково porsche 911 след 100 км в час ще гледа Тесла само в огледалото!

    Коментиран от #7, #8, #15

  • 4 каруцар

    6 8 Отговор

    До коментар #2 от "Ще има загинали.":

    Ама въздухът ще е кристално чист!

    Коментиран от #6, #9, #16, #47, #66

  • 5 Димов

    18 5 Отговор
    Какво бъдеще може да имат автомобили, развиващи 300 км/ч, в свят, където скоростта по пътищата става все по-ограничена, а контролът все по-затегнат?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 сектант

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "Глупости":

    то хюндай кона електрик ще я гледа камоли порше
  • 8 БДЖ

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Глупости":

    То кефа е на старта!
  • 9 Димов

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "каруцар":

    Ще забранят на заводите да пушат и на лилавите да горят гуми ли? Това откога?
  • 10 мислещ

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ще има загинали.":

    То идиотите, които не се съобразяват с пътната обстановка, без проблем си се трепят и със 100 к.с. каручки.
  • 11 123

    9 14 Отговор
    Искам да я видя кокло е бърза на отсечката с отнесения асфалт в Лом след дъждовете. Както и по повечето второстепенни пътища в БГ. Айде стига тъпи реклами. На кой нормален водач му пука, за колко ще вдигне до 100 км, освен на 2-3 ма тинейджъри около 24-ти май. Като е толкова велик Мъск, защо не подготви автомобил за участие в някое нормално състезание - Париж-Дакар, Формула 1, WRC или нещо подобно. Защото, реално няма автономен автомобил, прахосмукачка.

    Коментиран от #13

  • 12 Само така си мислиш!

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Ще има загинали.":

    Това не е най-бързия електромобил, нито най-бързият автомобил в света. Ето ти един наистина бърз, най-бързия сериен автомобил в света с 2000 коня, максимална скорост над 400 км в час, много по-бързо от 2 секунди ускорение до 100 дори без да махаш един фут или да си на лепкав асфалт, но чуй какво казва шофьора в 16:57 минута на клипа.

    Казва че обикновено, когато натиснеш педала на газта на supercar обикновено е плашещо, но този автомобил по обществените пътища се кара като най-обикновен автомобил и спокойно можеш да караш зад бронята на някои без да се притесняваш.


    Това им е хубаво на електромобилите, че с няколко реда код, можеш да направиш най-големия звяр, като кротко котенце на пътя и спокойно да го дадеш на сина си който току-що е взел книжка.

    Коментиран от #22

  • 13 Амммм

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    Ами защото той не е в бизнеса със състезателни коли! Но има хора които правят Тесла, състезателна! А от видеото се вижда, кой кого гледа в огледалото!

    Коментиран от #91

  • 14 Acmilan

    1 1 Отговор
    Това след като се препекаха филийките ли е или преди това
  • 15 Край

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Глупости":

    Това порше след 10г. ще имат право да го карат само на парада на ретро коли по веднъж в годината.
  • 16 Абе

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "каруцар":

    говориш пълни глупости. Я сега проучи как се произвеждат батериите за електрическите и хибридните автомобили.

    Коментиран от #18

  • 17 Между другото

    8 5 Отговор
    Незнам дали знаете, че при Тесла можеш да зададеш максимална скорост която може да развие, в настройките! Така, че ако например ще даваш колата на млад шофьор, можеш да вкараш в колата да не върви с повече от 100 например и, така ще е ограничена! Без парола не може да се сменят настройките. Така, че пак с детски извинения тръгвате! Вижте, че катастрофите стават и с много по-слаби коли! Не е до мощността!
  • 18 Кристално чист

    3 11 Отговор

    До коментар #16 от "Абе":

    И как замърсява производството на батерии? Май забравяш, че е най-големия завод за батерии в Европа а и в света вероятно, в момента се строи в столицата на Германия. Или ще кажеш че германците не ги интересува екологията? Нали точно еколозите бавят строежа на завода като не дават на Тесла екологично разрешително. Единственото което си изсмукаха от пръстите досега, беше че строежа ще засегне местообитанията на змии и гущери, а фабриката ще ползва, забележи ще ползва а не ще замърсява, голямо количество питейна вода.

    И понеже производството е адски замърсяващо, фабриката за да батерии се намира точно върху вододайната зона на столицата! Ти да видиш колко е замърсяващо производството на батерии! Точно заради такива като тебе Илон Мъск избра точно на това място да строи завод, за да ви затвори устите.
  • 19 Драг

    4 0 Отговор
    Този откри топлата вода нали мотор тренд я тествах 2.07 с ролаут и 2.28 без. Да беше тества 0-100 км/ч щеше да е оригинален. Добър резултат няма спор, за Американският потребител това е супер новина.

    Коментиран от #21

  • 20 Дъстър Перформанте

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Стига клепа тука бе Пеевски знаем че внасяш корейските бклуци в Бг.
  • 21 А за германския?

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Драг":

    В Щатите има ограничение на скоростта навсякъде, докато в Германия има магистрали на които няма ограничение на скоростта. Сега остава отворен въпросът дали германците са щастливи от постиженията на Тесла?

    Коментиран от #23

  • 22 Драг

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "Само така си мислиш!":

    Хора вие сериозно ли??? Защо някой си мисли че едно ДВГ не може да бъде ограничено както и Ел автомобил. Естествено че може, купете си една нормална кола и вижте тя няма ли режими. И зад ДВГто стои комп и електроника, даже по старите майстори се хващат за главата като им докарат такава кола.

    Коментиран от #25

  • 23 Драг

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "А за германския?":

    Ти сериозно ли ги говориш тези глупости, какво общо има 0-100 с магистрала??? Да не би Теслата да вдига повече от едно наточена ауди. Американците се вълнуват от драг, това им е интересно, европееца се вълнува от рали и писта това е. Няма лошо САЩ си имат масъл кари които са каруци на писта но на драг са добри всеки си има приоритет.

    Коментиран от #24

  • 24 Ти сериозен ли си

    9 5 Отговор

    До коментар #23 от "Драг":

    Покажи ми най-наточеното стоково Ауди, което ще бие Тесла на магистрала, освен ако магистралата не е празна? Май забравяш, че на магистрала не ускоряваш при тръгване до 350 и да намаляваш чак при пристигане? На магистралата постоянно намаляваш и ускоряваш, а никое audi не може да ускори по-бързо от тази Тесла.

    Коментиран от #28

  • 25 Дрън-дрън та пляс

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "Драг":

    Ще ми кажеш ли как ще ограничиш един автомобил с ДВГ 1000 коня, който може да вдига 320? Какво точно ще му ограничиш? Оборотите, въртящия момент, да не може да включва повече от първа предавка? Ще можеш ли да го направиш икономичен и спокоен в града и мощен само на магистрала? При електромобилите мощността почти няма недостатъци с изключение на цената, за разлика от автомобилите с ДВГ.

    Коментиран от #27, #29

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Димов

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Дрън-дрън та пляс":

    Отдавна е измислено и вкарано в серийни автомобили с ДВГ. Ограничават ги и на обороти и на скорост с ЕКУто. А Крайслер (ако не бъркам марката), преди доста горини измислиха и приложиха серийно DOD технологията, която подобрява икономичността при градско каране.

    Коментиран от #30

  • 28 Драг

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ти сериозен ли си":

    Ти наясно ли си че само на Българска магистрала спираш до 0 за да отидеш да пикаеш, в Германия най-ляво по малко от 220 няма да видиш кола. Никой нормален човек обаче няма да ходи да кара с 350 на магистрала, това са единици комплексари, има си писти за тази работа и там европейците нямат равни а САЩ са дори след японците.

    Коментиран от #31, #33

  • 29 Драг

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Дрън-дрън та пляс":

    Ти сериозно ли го говориш това сега??? Друга кола освен Лада карал ли си?
  • 30 И какъв е резултатът?

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "Димов":

    Управлява ли се като най-обикновен автомобил? Като изключиш няколко цилиндъра, намалиш подаването на горивото и каквито там други магии правиш, при едни и същи обороти например на трета предавка, скоростта по-ниска ли ще е? За да е ефективен един автомобил, трябва при определена скорост двигателя да работи в оптимални обороти, което няма как да се случи в града със скоростна кутия проектирана за максимална скорост от 350 километра в час. В най-добрия случай ще можеш да включиш втора предавка.

    Коментиран от #34, #120

  • 31 Ти да видиш? Ама вярно ли?

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Драг":

    Това къде ли е снимано? Поне 220 в най-лявата лента казваш.
    И това са изрязани моменти с най-високата скорост която е могъл да вдигне. Забележи до колко намалява когато настигне някой в най-лявата лента. Определено не е 220!

  • 32 Дизела

    7 3 Отговор
    Кола не се избира по ускорение и максимална скорост.От тези неща се интересуват само учениците.На състезание ли ще ходите?Пътищата в България са толкова лоши,ако карате с 300 км/ч сте излетели на първата неравност или завой.Отделно КАТ дебнат с триногите за скорост и им ставате абонати.Направете десетина такива ускорения или покарайте с 300 км/ч и ще търсите много скоро зарядна станция.Не вярвам някой от сектантите на Тесла някога да се качвал в такава кола.Гледате само клипове в туба и си фантазирате.

    Коментиран от #36

  • 33 Гоуст

    6 2 Отговор

    До коментар #28 от "Драг":

    Май само си помирисвал германска магистрала през монитора в ютуб. 200+ да вдигне някой е много рядко и ако се случи, а ти например изпреварваш със 160 в най-лявата, ще изчака на достатъчно разстояние да си завършиш маневрата и тогава ще ускори. Да ти мигнат с фаровете, защото 'пречиш' го правят само новогерманци от Анадола или повервАли си нашенци.

    Коментиран от #35

  • 34 Драг

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "И какъв е резултатът?":

    А при тебе на едни и същи обороти скоростна различна ли ще е🙂🙂🙂🙂🙂🙂. Не ми отговаряй просто се забавлявам как може да пишете такива глупости. Най-добре отиди при някой собственик на БМВ 7ца и му кажи че колата му е каруца🙂🙂🙂.
  • 35 Драг

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Гоуст":

    Всъщност си прав на магистралите в Германия карат с 60 км/ч. То май само тогава ще излязат сметките за доускорение на Тесла. Защо обаче пропуска по важното което ти пиша. Които иска да се състезава отива на пистата а не на пътя, само собствениците на Тесла и някои Балканци се пробват на драг.

    Коментиран от #38

  • 36 Не се извъртай

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Дизела":

    Ferrari хубав автомобил ли е или твоят е по-хубав? Отговори без да се извърташ? Никой не те кара да ги купуваш. Въпроса е кой е по-добрият автомобил?

    Коментиран от #42, #57

  • 37 Буха ха

    2 1 Отговор
    Не видях потвърждение на максималната скорост от 321 км/ч. Май е поредната лъжа.

    Коментиран от #40

  • 38 Хихи

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "Драг":

    Аха. Сега не пасна за магистрала, отиваме на писта! Там може да пасне, викаш! Ами виж скоростите на Ринга! Варират от 80 до 270 - 280! Над 300 пак няма! Чакай, може Мъска да я прати към космоса, та тогава само ще ускорява! Нали на писта имаш също ускорения и намаляния!

    Коментиран от #43

  • 39 Хихи

    2 1 Отговор
    И между другото, вижте ускоренията на четвърт миля на спортни коли с по 1100-1200 коня! Порше 911 е между тях! И многото проблеми на колите! И на края, времетраенето е по-слабо от Плейд! Какво да се напише друго!

    Коментиран от #41

  • 40 И как ще видиш

    0 3 Отговор

    До коментар #37 от "Буха ха":

    Максималната скорост ще е ограничена до 320 километра в час, а автомобилът теоретично може да развие много повече с 1000 коня. Към момента максималната скорост е ограничена още повече, предполагам на стандартните за Тесла 260 километра в час, защото все още не са започнали доставките на специалните гуми разработени точно за този модел, които да могат да издържат на такава скорост. Очакват се през септември. Тогава може да очакваш и официален рекорд на нюрбургринг, защото за него автомобила трябва да е със стандартни гуми за модела.

    Коментиран от #50, #59

  • 41 Забрави

    5 2 Отговор

    До коментар #39 от "Хихи":

    Забрави да споменеш, че според мотор тренд, освен че Тесла Плейд е най-бързия сериен автомобил който са тествали, също така е и автомобилът който е като робот и на всеки път дава едни и същи резултати при старт с разлика от само няколко стотни от секундата. Всеки път. Отново и отново. Докато върхът на ДВГ технологията от клипа ти, трябва да й се молиш за да направи добър старт, а след това да се молиш да уцелиш превключването на предавките в точното време.

    Коментиран от #46

  • 42 Очевидно Ферари не е хубав автомобил

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Не се извъртай":

    За тебе вероятно най-хубавия автомобил е баничарката, защото с Ферари не можеш да ходиш за стока. Porsche 911 и то ли е боклук, който по нищо не може да се сравни с баничарката? А Макларън? За какво ли ги избират тези автомобили собствениците им? Вероятно защото много удобно се влиза в тях и събират много багаж, пък и са евтини и икономични?

    А може би да ходят на училище? Кой ли ти гледа скорост и ускорение!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Считай че въпроса е и към тебе

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Драг":

    Ферари Порше и Макларън хубави автомобили ли са или твоя е по-добър?

    Коментиран от #48

  • 45 И пак да питам

    0 4 Отговор

    До коментар #43 от "Драг":

    В лявата лента по магистралите в Германия движат ли се автомобили с под 220 км в час, или все още твърдиш, че се движат с поне толкова? Още ли твърдиш, че на магистрала audi ускорява по-добре от Tesla?

    Коментиран от #49

  • 46 Драг

    1 4 Отговор

    До коментар #41 от "Забрави":

    Айде бе я пак. Тествах ли я на 20% батерия да видим. А зимата колко трябва да я чакаш батерията да загрее. А после да я чакаш да не прегрее. Направили два тигела и готово, хайде по сериозно.
  • 47 Хайл

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "каруцар":

    Докато зареждат от теца ще е изгорил няколко ТОНА въглища...кристално чисти....тесльо електротъпунгерски,не гледай само като се движи боклука,като не върви бълва ТОНОВЕ ОТРОВИ Т ЪПАКО
  • 48 Драг

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "Считай че въпроса е и към тебе":

    Разбира се моят е по-добър. Ти си карай ферарито, само ми кажи ти имаш ли 18 години, мисълта ти е като на сина ми🙂🙂🙂. Без пари да ми дават ферарито ако нямам право да го продам няма да го взема.

    Коментиран от #51, #52

  • 49 Драг

    1 2 Отговор

    До коментар #45 от "И пак да питам":

    А как ускорява Тесла от 150 до 200 примерно знаеш ли, а знаеш ли как го прави едно Ауди Рс аз примерно незнам не ме и вълнува, пак ти казвам като си голям мъж ходи на пистата, обаче ооооооо изненада там имало и завои.
    И все пак чакам данните от теб да ме образоваш.

    Коментиран от #53, #55, #58

  • 50 Хайл

    3 4 Отговор

    До коментар #40 от "И как ще видиш":

    На кой му пука колко вдигала теслата ти??? На НИКОЙ...като я хвърлиш от 0 до 100 ще ги вдигне за 0,7 сек....ШИ ЗОФРЕНО-ЕЛЕКТ РОТЪПО-ГО ВЕДО
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Не питам дали ще го караш

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "Драг":

    Питам кой е по-добрият автомобил? Значи и според тебе ferrari Макларън и Порше са боклуци като Тесла! Ясно! Приключихме спора! Твоята кола и твоята жена са най-хубавите!

    Коментиран от #62

  • 53 Тцтцтцтц

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Драг":

    Е как да го прави! На четвърт миля, минава за 9.24 със скорост 250 км/ч на финала! Колко е от 150 до 200, като за 9.24 е 250 км/ч? Въпроса е с повишена трудност! 😂😂
  • 54 ???

    5 1 Отговор
    В тази статия става въпрос за електромобил който е конкурент на супер карите с двг. Не сравнявайте теслата с баничарки а с премиуми. Това е алтернатива на бмв, ауди и още много наточени скъпи коли. От видяното във видеото мога само да кажа , че спокойно можеш да се изгавриш и с най наточения спортист на магистралата. И да, хората ги карат по магистралата всички тия премиуми с бясна скорост. Всеки ден ги виждам. Тесла също виждам често всеки път си ме изпреварва като аз се движа с 120-130км/ч. Не съм видял до сега някой да пести батерия. Това са фактите, другото са бай ганьовщини. Ония с кадито да коментира пикапите, има хора които не работят с колата, а се забавляват.

    Коментиран от #107

  • 55 Аре стига

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "Драг":

    Стига с тая писта! Времето на Тесла Плейд на Ринга е.....! Ааааааа, неофициално е! 😂😂
  • 56 Много майки плакаха

    7 0 Отговор
    Който кара бързо, после го возят бавно...
  • 57 Дизела

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "Не се извъртай":

    Хубаво и грозно са относителни понятия.Всеки си купува автомобил според нуждите.За мен Ферари е хубав автомобил,но напълно безполезен.Някой богаташ ще ти отговори съвсем друго.Напълно безполезни са и ускорението, мощността и максималната скорост на електричките.В нормални условия за нормална кола те са напълно безполезни.

    Коментиран от #60

  • 58 Питах за стоково audi

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Драг":

    Ама щом си рекъл ер ес, нека поне изравним силите за да е честно и да гледаме едно тунинговано с 1000 коня. Понеже за Тесла не знаем колко е от 150 до 200, ще гледаме от 160 до 250 за аудито - 7,53 секунди. Дали ще успее да доускори по-бързо от теслата?

    Ами да видим. Тя ускорява до 160 за 4,7 секунди, а четвърт миля завършвам с 248 за 9+секунди, нека ги сложим 9,7 за по-лесно смятане и заради двата километра повече до 250 и единият фут 0,2 секунди. Тоест ускорението от 160 до 250 е за 5 секунди.

    Хайде сега си представи стоково audi колко ще изостане? Не че те интересуваше, ама си мислеше че аудито е по-бързо на доускорение, нали? Обаче пропускаш факта, че ефективността на новите двигатели на графиката е права линия дори при високи обороти и ускорението се запазва до максималната скорост, за разлика от предишните модели на Тесла, които имаха много силен старт до 160 километра в час, но след това ускорението намаляваше и даваше шансове на автомобилите с ДВГ и скоростна кутия. Това вече е минало свършено време, точно както свършва и времето на ДВГ. Почти не му останаха предимства!

    Коментиран от #68

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Нали нямаше да извърташ?

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Дизела":

    Ако автомобилите са на комшиите и няма нужда да ги купуваш или караш, ферарито на Гошо ли е по-хубавия автомобил или баничарката на Пешо, а може би пежото на турбо великия бизнесмен? Иначе разбирам че си мислих че караш по хубав автомобил от bugatti chiron. И аз не бих си го купил "защото не ми върши работа" ама никога не бих си помислил, камо ли да го кажа на глас или напиша, че моят автомобил е по-хубав!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Драг

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Не питам дали ще го караш":

    Напротив за Тесла не съм казал че е боклук. По принцип като изключим новият волан и огромният таблет и теглото🙂🙂🙂 абе става. Аз си карам компактни СУВ това ми е на сърцето. По скоро ме дразнят егоцентричните хора и самохвалковците, познай кого визирам?

    Коментиран от #64, #76

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Хайл

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "Драг":

    То едеота шизофреник аутист е само един-ЕЛЕКТРОПИТЕКА ТЕСЛЮ
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Производството

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "каруцар":

    на акумулатори съвсем не е щадящо природата,напротив.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Драг

    2 2 Отговор

    До коментар #58 от "Питах за стоково audi":

    Четвърт миля завършва за 9+ ама на лепкав асвалт дето хората едвам ходят и с ролаут. Аидито го дават 12.5 сек като само от 0-100 сигурно губи 2 сек. така че не се знае нормално е да е по-бързо с 1000 коня но искам да го видя все пак. А после и на писта ако ми покажеш как се държи този слон равен няма да имаш. Не забравяй и специални гуми да вземеш че 2250 кг леле мале слон в стъкларски магазин. Предпочитам някоя алфа за пистата за удоволствие пред този камион.

    Коментиран от #72

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Грета Тунберг

    3 1 Отговор

    До коментар #70 от "Тъп та дрънка":

    Здравей любими!Къде се губиш?Не намери ли отворена аптека?Чакам те!

    Коментиран от #74

  • 72 Ти да видиш!

    0 5 Отговор

    До коментар #68 от "Драг":

    Значи Ауди с 1000 коня ускорява до 250 за 12,5 секунди, но Тесла която ускорява за 9,3 секунди, ако не е с ролаут и лепкав асфалт, ще ускори за повече от 12,5 секунди, така ли? Правилно ли съм те разбрал?

    Лагуна сека не е ли писта? Вече ми омръзна да го пускам това видео, на тебе не знам как не ти омръзна да го гледаш? Хем там е с кръгъл волан тоя слон.

    Коментиран от #82

  • 73 Хайл

    2 3 Отговор

    До коментар #70 от "Тъп та дрънка":

    ТЪ пак, не се отклонявай ТИ пишеше за 4 ЕВРО ПАЛЕТА... КОЛКО МЕСТО ЗАЕМАТ Оф ЧА ГЛА ВО ПРАЗН А???? ТО НА 1ПАЛЕТ МОЖЕ И ЕДИН ТОП ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ОТ 500 М ДА КАЧИШ....ДА ТЕ Е БЪ В ПРА ЗНАТА ЧУ ТУРА... ГРЕТА ТЕ ЧАКА
  • 74 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "Грета Тунберг":

    Обикаля с теслата ама не му е наточена а вратите са железни
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Хайл

    2 6 Отговор

    До коментар #62 от "Драг":

    Драг,да ти кажа тесла си е боклук на ОГРОМНА ЦЕНА имам приятел в Лондон и ми е давал да карам неговата-НИЩО ОСОБЕНО-До саутхемптън батерията стига,но за връщане няма ток.единствен + е че е тиха,НИЩО ДРУГО.Имаше проблеми и я продаде на загуба,но понеже живее към центъра на Лондон а там е проблем с евро малко се принуди да вземе бмв i3 и реши проблема...тесла си е та шак
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "Стандарт":

    Дърветата в гората ще се режат спрямо теслата,шперплата расте във реките....Много си зле 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Неукия

    0 1 Отговор

    До коментар #80 от "Верно няма нужда да те обиждам":

    В крайна сметка се оказа, че камионите забавяли защото на оня страшен и стръмен наклон на Монблан, който за Хайл е най големият наклон който е виждал през живота си, представяте ли си имало цял един остър завой на който дори празните камиони трябва да намалят! Виж троян-кърнаре го минавал с тира без да намалява никъде, нито нагоре нито надолу, защото е плавен и няма завои!

    Коментиран от #89

  • 82 Драг

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Ти да видиш!":

    Аудито все пак е 400 коня а Теслата 1020. Има разлика нали. За 2,5 пъти разлика времената не са фрапиращи.

    Коментиран от #83, #84

  • 83 Хихи

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "Драг":

    Драго, горе съм ти качил времената на спортните коли с по 1200 коня (повече от Тесла) които са с по-слабо време! Колите са по-леки, по-мощни и с по-слабо време! И доста проблемни, изгледай клипа! Даже и водещия ти казва, че тунингованите коли, често се взривяват в такива ускорения!
  • 84 Ко речи?

    1 1 Отговор

    До коментар #82 от "Драг":

    И ти ли гледаш като турбо клип за Тексас, на който и в заглавието и на надписите на шапката дори преди да пуснеш клипа си пише Остин Тексас, продължаваш да говориш за Берлин по инерция защото така си си наумил и никой не може да ти промени мнението, въпреки че говорите за нещо съвсем различно?

    Я погледни и заглавието на клипа и надписите на шапката му, ако не искаш да го пускаш, а вместо просто да пишеш можеше да прочетеш и в мнението ми колко коня е това audi и защо ти се подигравам, че стоково audi само може да гледа отстрани и да подсмърча за такива времена като на това audi в клипа! Ще кажеш ли колко коня е?

    Коментиран от #85

  • 85 Драг

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "Ко речи?":

    Стоковo 2017 Audi RS3 V8 facelift със 400 коня 0-100 км/ч за 3.8 сек, четвърт миля 12.5 сек. Какво не е ясно????
    Стокова Тесла С плаид със 1020 коня прави 0-100 км/ч за около 2.3 сек и четвърт миля за около 10 сек кое не е ясно ???
    Да теслата е по-бърза на магистралата успокои се вече. Все пак е 2.5 ПЪТИ по мощна :)))).

    Коментиран от #86

  • 86 Не се отмятай

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "Драг":

    Попитах това audi от клипа който коментираш стоково ли е и колко коня е?

    И Как така сравняваш време за четвърт миля на един автомобил с време за ускорение до 250 км в час на друг автомобил? Моя автомобил също има време за минаване на четвърт миля, но не може да вдигне 250 км в час.

    Тоест ако това стоково audi мине със 150 км в час покрай спряла Тесла и даде пълна газ, след няколко секунди ще бъде изпреварено за по-малко от 400 метра. Знам че не те интересува, защото истината понякога боли!

    И сега остава въпросът, защо по дяволите трябва да дадеш повече пари за по-бавен автомобил, който харчи повече? Точно това ще е причината за края на ДВГ. Всеки би предпочел по бързия автомобил за същите пари, а ако по-бързия и икономичен е дори по-евтин, даже и няма да се замисли! Сега остава опорната точка, че автомобилите се избират по звука, защото ДВГ други предимства няма.

    Коментиран от #87, #88, #90, #93

  • 87 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "Не се отмятай":

    Ти четеш ли???
    Аудито 1/4 миля 12,5 Теслата 1/4 миля около 10 на нормален път. Едното 400 коня другото 1020 коня, кое не е ясно?????
    Аудито струва 80 000 долара, теслата около 130 000 долара.
    Честно казано не съм се ровил но за 130 000 долара това според мен са цени за ферарита и поршета?
    Но да се върнем на Audi vs Tesla та за 50 000 долара по-малко получаваш малко по-слаби динамични характеристики за драг и може би по-добри за писта всеки сам си решава.
    И между другото Аудито е ограничено на 250(електронно) така че си вдига 250.

    Коментиран от #92

  • 88 Драг

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Не се отмятай":

    И престани да ми даваш някакви гаражни майстори какво направили аз ако си купя лада 5ка и я ошлаифам и сложа 10 турбота и стане 1000 коня дали ще се срвнявам с Макларън а???
    Що не сравняваш Тесла 3 перформанс направена от някои гаражен маистор на 1000 коня с Макларън тогава???
    В гаража всеки може да експериментира колкото си иска сложил една турбина и голяма работа ама тя трансмисията не е направена за този двигател нищо важно е да сложа на капака 1000 HP.
  • 89 Хайл

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Неукия":

    Виждаш ли колко си п рост? Пишеш за неща които не разбираш,знаеш само троян-кърнаре от снимките от "птичи поглед" без да си ходил дори там...ти дори тир не си виждал нито знаеш къде е резервната му гума О ФЧА ГЛАВО ПРАЗНА...говори за неща които си видял,пробвал а не някакви фантасмагории от "великия" аутист мъск
  • 90 Хайл

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Не се отмятай":

    О ФЧО на клип в ютуб американците вдигнаха 500+ на щатска магистрала,аз ще ти кача клип дето вдигам с москвича 530 км/ч ама си кух и ще е истина за теб ТЪ ПАНАР ШИЗОФРЕНИК
  • 91 123

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Амммм":

    Като не е в бизнеса със състезателни автомобили, защо единствения му плюс в прахосмукачката е за колко милисекунди изминава 100 метра. Аз не съм против електрическите автомобили. Явно натам е бъдещето. Ама да не съм луд да дам на Мъски 55 000 евро за Модел 3 след дотациите в част от държавите в ЕС, срещу това да си купя например ФВ или Шкода за 35 000 евро без дотации. Като единствения му + е това, че мога да развия 100 км/ч за 5 секунди, спрямо 7-8 за аналозите.
  • 92 Ти да видиш!

    0 1 Отговор

    До коментар #87 от "Драг":

    Я изгледай този нечестен двубой в който Аудито е с повече от 100 коня повече от теслата, въртящия момент също е по-голям, има предавки което е предимство при доускорение, но въпреки това, теслата не му се дава. Оставям на теб да прецениш кой от двата автомобила ще е по-добър на писта. Хайде сега обясни защо човек трябва да даде два пъти повече пари за аудито, като за тези пари може да си купи две такива тесли? Казах ти, че палачинката вече се обръща. Когато говорим за мощни автомобили, автомобилите с ДВГ вече нито са по леки, нито по-евтини от подобен електромобил.

    Как ли ще ошамари audi с само 400 коня, което също е по-скъпо? Да търся ли или и сам ще си намериш?

    Коментиран от #94, #95, #96, #101

  • 93 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Не се отмятай":

    Що не качиш клиповете дето показват какъв боклук е теслата,клиповете където разглобяват мотора и целия е за хвърляне,качи клиповете със избилите батерии " милионници" скапали се след 20 000 км,качи клиповете където се разпада докато "върви" или се самозапалва...ще качиш ама трябва да се отречеш от бога ти мъск... КУ ХА ЛЕЙКА
  • 94 Клипа

    1 1 Отговор

    До коментар #92 от "Ти да видиш!":

    Време е да си оправите сайта. Не стига че всеки път ме кара да въвеждам наново цифрите, Ами и изтрива линка към видеото и трябва да го въвеждам при всяко въвеждане на цифрите

    Коментиран от #97

  • 95 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #92 от "Ти да видиш!":

    Кой си ти да казваш кой каква кола трябва да си купи,ти представител на кой се явяваш че да се съобразяват с твоето мнение???? Нагъл аутист
  • 96 Драг

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Ти да видиш!":

    Ти верно ли написа това има предавки което е предимство за доускорение :)))). И коя е теслата аз не видях да пише и какво е Аудито аз ти давам заводски данни ти ми даваш някакъв тунинг правен от Бай Х....
    Търси търси ама търси заводски Аудита що не вземеш една обикновенна Теска 3 и не я тунинговаш ти до 1000 коня после я пусни срещу Макларън П1 а???? Дай ми такъв клип.
  • 97 Драг

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "Клипа":

    Смешен клип, тези журналисти понякога се чудя защо го правят това?
    1. Защо по дяволите Тесла 3 се сравнява с РС6 ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО има си РС3 !!!!!
    2. Аудито си победи на 1/4 миля.
    3. На доускорение защо по дяволите той кара на комфорт мод без включен трак мод, защо защо защо защо по дяволите не включва ТРАК мод а теслата е с включен???
    Журналисти още повече ми се повръща от тях или незнаят какво да правят или в случая съвсем тенденциозно избират две различни по сегмент коли и два различи режима.

    Коментиран от #99

  • 98 Антиелектрика

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Мен не ме интересува колко са бързи "електричките". Кажи колко км изкарват с едно зареждане и при каква скорост на движение. И после колко време чакаш за презареждане.

    Коментиран от #100, #103

  • 99 Така е

    0 0 Отговор

    До коментар #97 от "Драг":

    Този тъп журналист се излага. Кога ли е карал такова audi, за да знае какъв режим да включи? Прави го просто от незнание. Не е лошо да понаучите тези езици, че доста неща ви се губят!

    Ако знаеше английски, щеше да разбереш че това е личният автомобил на водещия, а първия тест за от доускорение беше както се кара в реалния свят на магистрала. Чак после на седмата минута и още веднъж на 7:55 минута направиха тестове на truck mode.

    На четвърт миля с колко победи аудито и заслужава ли си два пъти цената? Избрах ти този клип, за да дам все пак някакви шансове на аудито, че с rs3 е като да се биеш с инвалид. Като гледам почти няма такива клипове защото са абсолютно безсмислени понеже резултатът е ясен предварително.

    Коментиран от #104

  • 100 Това е временна опорка

    0 3 Отговор

    До коментар #98 от "Антиелектрика":

    Въпросът не е дали, а кога на всеки паркинг ще има зарядна станция за електромобили, на която да си включиш автомобила когато го паркираш и да го изключиш при потегляне, което отнема общо 30 секунди от времето ти. Ти за 30 секунди само не можеш да отбиеш от пътя, за да стигнеш до колонката на бензиностанцията. При нормално шофиране, ще ти се налага да зареждаш максимум веднъж седмично.

    Тоест за зареждане на бензин освен повече пари, ще ти е необходимо и повече време ако го сметнеш в годишен план. Ако добавиш към това време и висенето по сервизи за смяна на масла и ремъци, в бъдеще притежанието на автомобил с ДВГ ще е абсолютно хабене на пари и време. Това е неизбежно и както казах не е въпрос дали, а кога ще се случи.

    Коментиран от #102, #106

  • 101 Хайл

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "Ти да видиш!":

    Винаги когато пребият теслата са нагласени клиповете нали🤣🤣🤣🤣
  • 102 Хайл

    3 1 Отговор

    До коментар #100 от "Това е временна опорка":

    Пак не ти оттърва че бензин/дизел се зареждат МНОГО ПО-РЯДКО И МИНАВАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ РАЗСТОЯНИЕ.теслата ако минаваш по 50 км седмично ще я заредиш веднъж месечно,а аз бензин/дизел на 2 месеца ако карам толкова колкото теслата и се ОБЕЗМИСЛЯ ПОКУПКАТА НА 2 ПЪТИ ПО-ТЕЖКА ТЕСЛА С 3 ПЪТИ ПО-МАЛКО ПРОБЕГ И 10 ПЪТИ ПО-БАВНО ЗАРЕЖДАНЕ,така че като събереш стотинки си купуваш един бензин/газ или дизел и решаваш проблема със търсенето на зарядни,пък и тока е СКЪП НО НЕ КАЗВАШ
  • 103 Хайл

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "Антиелектрика":

    Имаше един американец който мина над 800 км със скорост от 38 км/ч....ако бягаш го изпреварваш и после зареждане от 12 часа минимум...най-лошия избор е тесла.bmv i3 поне има двг и 7 лт резервоар и все ще стигне някак
  • 104 Драг

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Така е":

    ХаХа мистър компетенция това е като компютрите и компотите. Тесла постянно си беше на трак моде а за послединте 2 доускорението журналиста в Аудито включи ръчен повтарям ръчен режим първо започна от 3 предавка да ги смена а на вторият тест понеже започнаха от 35 mph от 2 предавка. И пак Аудито си би с малко. Пак казвам трябваше да е 3-3 тест Тесла 3 Перформанс - Ауди Рс3. Това ауди тежи здраво и е луксозен състезатен а теслата е кашонен състезател.

    Коментиран от #105

  • 105 Ти да видиш!

    0 1 Отговор

    До коментар #104 от "Драг":

    Като е толкова тежко Това audi, какво му е съотношението конски сили към килограм и колко е същото съотношение на rs3?

    За колко време rs3 взима четвърт миля, като е лек състезател?

    Коментиран от #108

  • 106 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "Това е временна опорка":

    На тебе с теслата която НЯМАШ,за колко време отбиваш от пътя,колко време търсиш къде е тока,колко време разпъваш жици до тока,за колко време плащаш???? За тези 5 мин аз СЪМ ЗАРЕДИЛ И ТРЪГНАЛ
  • 107 Komapak

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "???":

    Не знам къде караш, но по немските магистрали не съм видял нито една Тесла, която да се движи с повече от 120. Имам около 30000км главно по девятката, но и по другите е така. По повод друг коментар, в макларън някои дебелаци не могат изобщо да влезнат. Не е кола за всеки😁😁😁

    Коментиран от #111, #113

  • 108 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Ти да видиш!":

    Ти майтап ли си правиш човека в клипа казва конете и кг не можеш ли да разделиш две числа?
    100 пъти написах рс3 прави 12.5 сек четвърт миля.
  • 109 Аз мога, а ти можеш ли?

    0 0 Отговор
    Ето аз ще ти сметна съотношението на RS6 - 2075 кг и 600 конски сили, което прави 3,45 килограма на конска сила. Давай сега за RS3? Ако не можеш да ги сметнеш дай тегло и конски сили да ти ги сметна, да видим на теория кой от двата автомобила ще има потенциала да доускорява по-бързо.

    Коментиран от #110

  • 110 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "Аз мога, а ти можеш ли?":

    Сега видях че има ново Рс3 така че ето за новото, важното е да е 3 срещу 3.
    Та АУДИ РС3 2021 - 394 коня, 1630 кг. тоест отношение 4.14
    Друго интересно 0-60 mph 3.9 сек и 1/4 миля 12.1 сек
    Хайде сега ти на напиши не за РС5 а за Тесла 3 Перформанс и гототво. Поне по книга ще се види кой кого.
    И пак казвам това е само за драг на писта има много други фактори които влияят.

    Коментиран от #125

  • 111 ???

    1 1 Отговор

    До коментар #107 от "Komapak":

    Ами аз карам главно по А8. Мюнхен-Щутгарт. 500км всеки ден от понеделник до петък и така 7 години. Ти смятай колко съм навъртял. Не си измислям а казвам какво виждам всеки ден. Пак ще повторя, на ден поне 10 ме задминават като по моя преценка карат 140-150 км/ч което е нормално. Както знаеш там ограничение няма. И Кона също виждам, но по рядко. За тях същото важи. Карат ги хората. Единствените електрички които изпреварвам са рено зое.

    Коментиран от #112

  • 112 Хайл

    1 1 Отговор

    До коментар #111 от "???":

    Алоооо къде в германия няма ограничение на скоростта??? Точно тази отсечка Е С НАВСЯКЪДЕ С ОГРАНИЧЕНИЯ, НА Аусбург ли няма,на Улм ли няма??? Къде е разрешено че не виждам а? Кога почна да караш в германия като живееше в норвегия и не си излизал от село теслар с мотан
  • 113 Хайл

    0 1 Отговор

    До коментар #107 от "Komapak":

    Прав си,също не съм виждал тесла да кара с повече от 120-не заради ограниченията а заради батерията че не стига до никъде

    Коментиран от #115

  • 114 ???

    2 0 Отговор
    Естествено, че на Аугсбург има ограничение и камера даже и на Улм има и на Зулцемус. Няма да изброявам всички отсечки където има, но в по голямата си част няма. А ти не ми обяснявай къде живея

    Коментиран от #118

  • 115 ???

    1 0 Отговор

    До коментар #113 от "Хайл":

    Ти може да не си виждал, аз обаче ги виждам всеки ден.

    Коментиран от #116

  • 116 Не го слушай

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "???":

    Не го и главата дори не го слуша. Как точно прецени с колко ги карат теслите, като той кара ТИР вероятно дори и той не може да отговори. Сигурно си носи радар и ги засича или пък кара тира с над 120.

    Коментиран от #117

  • 117 ???

    1 0 Отговор

    До коментар #116 от "Не го слушай":

    Ами интересното е че статията е за това колко е бърз въпросният електромобил и опорките им са, че видиш ли за какво им е като имало ограничения . Ако това беше някое бмв друго щяха да пеят. Ако пък карал с 120 то не било заради ограниченията а заради батерията. Масово се кара 120-140 с изключение на премиум джигитите
  • 118 Хайл

    0 1 Отговор

    До коментар #114 от "???":

    Пак ли почна да си се защитаваш сам??? Нали в норвегия живееше-смешник...на Аусбург НЯМА КАМЕРА ОТДАВНА,има от ремаркетата дето слагат полицаите и я местят.на Улм не е имало камера никога освен една фалшива,ама и това не знаеш както и НЕ ЗНАЕШ ЧЕ НЯМА КАК ДА КАРАШ ТИР ГЛ УПАКО...ТИР Е ВИД ДОКУМЕНТ И НЯМА ГУМИ ТЪ ПАНАР С МОТАН.ще караш камион със 120🤣🤣🤣🤣не+нормалнук...марш при Грета к ретен

    Коментиран от #119

  • 119 ???

    2 0 Отговор

    До коментар #118 от "Хайл":

    Има камера, днес минах от там вече, ремарке. Оставят я по няколко дена да стои На Зулцемус слагат триноги понякога. Само едно магаре не се казва Пенка

    Коментиран от #121

  • 120 Димов

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "И какъв е резултатът?":

    Покарай, пък тогава говори.
  • 121 Хайл

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "???":

    Щом не си шизофреника теслар,който съм засичал сам да си се коментира и да си се кара със себе си,дължа ти извинение.ето ти един бонус-много рядко слагат тринога на първия паркинг от Аусбург посока Мюнхен на високото и се крият на паркинга.внимавай там
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Хайл

    0 0 Отговор
    Всички да видите как тоя миксер пада точно на драг!

  • 124 Кух та дрънка

    1 0 Отговор
    Е не вярвах, че може да има чак толкова ограничени хора! Все си мислех, че нарочно се правиш на такъв, но като гледам си се държал естествено!

    Това на клипа е състезание на четвърт миля и Теслата го спечели, защото първа пресече финала!Разбрал си клипа точно наобратно. Точно както разбираш почти всичко от реалността, даже когато я виждаш със собствените си очи наживо!
  • 125 Дрън-дрън

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "Драг":

    "АУДИ РС3 2021 - 394 коня, 1630 кг. тоест отношение 4.14 Друго интересно 0-60 mph 3.9 сек и 1/4 миля 12.1 сек Хайде сега ти на напиши не за РС5 а за Тесла 3 Перформанс и гототво. "

    Ами да напиша да видим колко е готово. Тесла от клипа 490 коня 1849кг тоест 3,77кг/к.с. и 11,8 секунди. Дали пък дори новото audi RS3 има шансове? Затова ти дадох примера с най-мощното audi, което с мъка взе победата и на косъм, въпреки че има по-добро съотношение мощност/тегло от теслата, да не говорим за новото rs3.

    Коментиран от #126

  • 126 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "Дрън-дрън":

    Хубаво Теслата ще бие аудито на 1/4 миля с 0.3 сек(Теслата е 100 коня отгоре все пак). Като имаш предвид че само около 1.5 сек е разликата на старта за електричката какво става после.
    Никой не спори че теслата е бърза на драг успокои се вече. Американска кола за американски състезания за американски мегаломани.

    Коментиран от #127

  • 127 Е какво да стане?

    0 0 Отговор

    До коментар #126 от "Драг":

    Сам каза че аудито е ограничена до 250 километра в час, а теслата до 260. Както виждаш дори мощното магистрално audi с много по-добро съотношение мощност тегло и доста повече конски сили от Тесла, едва взе някаква преднина чак при най-високите скорости. Аудито С по-малка мощност няма абсолютно никакви шансове и при максималните скорости тоест пада от всякъде!

    Коментиран от #128

  • 128 Драг

    1 1 Отговор

    До коментар #127 от "Е какво да стане?":

    Нищо не разбрах я пак виж цифрите:
    Ауди Рс3: 0-60 mph 3.9 за сек и 1/4 миля 12.1
    Тесла 3 Перформанс 0-60 mph за 3.1 сек и 1/4 миля 11.8 сек
    Както виждаш до около 100 км/ч води с 0.8 сек а на 1 миля 0.3 сек явно че започва да забавя.
    Разликите на драг са минимални и са важни само за такива като теб щото в Европа никой не смята драг за сериозна дисциплина. Това е дисциплина за аматьори и гаражни майстори.
    И престани вече да слагаш Рс5 тука защото това е луксозно Ауди, когато седнеш вътре и после в теслата ще разбереш какво е да живееш в колиба и дворец.

    Коментиран от #129, #130, #131

  • 129 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #128 от "Драг":

    Драго, РС3 е по-бърз от Перформънс на скорости над 160 км/ч, скорости които са забранени почти навсякъде! Така, че Тесла Модел 3 Перформънс е на 99 процента в случаите по-бърза от Ауди и може би само един процент, АКО НЯКОГА Я КАРА НА АУТОБАНА В ГЕРМАНИЯ И СРЕЩНЕ РС3 НА ПРАЗЕН АУТОБАН, МОЖЕ ДА ЗАГУБИ! При всички други случаи Перформънс печели!

    Коментиран от #132

  • 130 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #128 от "Драг":

    Стига с тия мантри за колиба и дворец! В Англия Модел 3 е вече разпродадвн и за 3-тото тримесечие! Не виждам РС3 да го търсят толкова! Сигурно щото то е колибата!

    Коментиран от #133

  • 131 Колиба и дворец

    0 0 Отговор

    До коментар #128 от "Драг":

    Както виждаш, за разлика от тебе, когато водим технически спор, не намесвам икономически аргументи.

    Позволих си го само веднъж, за да те сваля на земята . Първоначално не беше уточнил за кой ер ес говориш и затова ти дадох най-бързия - RS6 като го сравних с най-малкия модел на Теслa, защото сравнение с RS3 щеше да е подигравка и както виждаш никой досега не е правил подобни безсмислени тестове.

    Ако ще сравняваме дворец с дворец, как ли ще се справи който и да RS срещу Plaid, за да е честна битката по твоите критерии?

    Коментиран от #134, #143

  • 132 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #129 от "Хихи":

    Хаха сметките не ти излизат хем ще караш до 160 км/ч хем ще се състезаваш на магистралата??? По принцип това е забранено, точно ти беше който започна и се хвалеше как на магистралата в Германия.....прочети си коментар 21. Аз винаги съм писал като искаш да си мериш оная работа стъпи на пистата ако ти стиска а не да ми трепеш хора по пътищата.

    Коментиран от #135

  • 133 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #130 от "Хихи":

    Ти не можеш да четеш, колко пъти да ти кажа Тесла 3 не е от класа на РС5 да колиба е пред РС5 !!!! Не съм казал че е колиба пред РС3.
    Разбра ли сега сравнявай 3 със 3 тоест Тесла 3 с Ауди 3 или там спортните им модификации на 3ките. Имам чувството че обеснявам на 3 годишно дете.
  • 134 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "Колиба и дворец":

    В случая намесваш не икономически но стратегически интереси. Ауди са преценили че си имат различни приоритети тоест разделят спорта от комерсиалната кола. Да имат бързи рс6 обаче вътре наблягат на лукса и на прилична динамика да не спортна а прилична динамика. На кой нормален човек би му хрумнала за кола на нормален път за семейство да сложи 1000 коня???
    За спорта си имат други коли Порше, Ламбо като отново казвам като европеици са насочени за писта не за драг.
    Американците от край време се славят с тяхните масъл кари и манията за някоя секунда на права отсечка.

    Коментиран от #136

  • 135 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "Драг":

    Ти не разбираш какво ти пиша и само отговаряш глупости! Пак ще повторя, РС3 е по-бърз на скорости над 160 км/ч от Модел 3 Перформънс (не Плейд). Но тези скорости се карат само на АУТОБАН! На всички други места Модел 3 е по-бърз! На писта не се кара само със скорости над 160 км/ч, така че има доста писти които Модел 3 е по-бърз! Предполагам, да си разбрал. Коментар 21 не е мой!

    Коментиран от #146

  • 136 Хихи

    0 1 Отговор

    До коментар #134 от "Драг":

    Абе драго,електрическите коли са без значение с каква мощност са, защото те се карат като обикновени на нормалните пътища. Виж мощността на Лусид, виж мощността и на Мерцедес електрическия, виж мощността на всички ел.коли от този клас! Даже и Римак с 2 хиляди коня се кара с 2 километра в час спокойно! Опитай с едно Ферари да видим, след колко хиляди ще му сменяш съединител!

    Коментиран от #137, #138

  • 137 Драг

    0 1 Отговор

    До коментар #136 от "Хихи":

    Не не съм разбрал, коя е тази писта? Ама не ми давай някой журналист или някой сложил специални гуми ако може нещо официално. На вашата си писта Лагуна сека дори Алфата бие твоята Тесла. А на Ринга да не говорим, там докато минат 8 минути и батерията ще изпищи а ако първата обиколка не стане оле мале.

    Коментиран от #139, #140

  • 138 Драг

    1 0 Отговор

    До коментар #136 от "Хихи":

    Е аз трябва ли да дам 130 000 долара за да мога да мачкам хората по спирките като мога за 30 000 да си купя един кашкай а? Викаш тея мотори, това охлаждане тази батерия е без пари. Освен това не съм карал Ферари но ауди рс5 е по-комфортно и вози може би по добре от Тесла.
    А и да те питам знаеш ли защо е тази разлика в консумацията на плаид и Лонг реинджа все са Тесла с?🙂.
  • 139 Доообре

    0 1 Отговор

    До коментар #137 от "Драг":

    Модел 3 бие на всички други писти, освен на Ринга! Доволен ли си? Но се сещаш, че на Ринга ходят само тези които са близо до Ринга! А на други писти, ходят много хора. И там Модел 3 е по-бърз!
  • 140 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #137 от "Драг":

    На пистата на Топ Гиър кара пилот, а не журналист! Там незнам какво твърдиш!

    Коментиран от #141

  • 141 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #140 от "Хихи":

    Моля ти се кой нормален човек вярва на този кли на топ геар тази кола се завърта, задницата играе като пияна тояга кара я някакъв смо.... О на писта за минута и половина и о чудо обиколка мерят от място🙂🙂🙂🙂WTF тези от коя планета падат, смешни журналисти.
    Състезание, правила, рефери, резултат това се очаква от теб да дадеш а не платена реклама. Може да видиш на Лагуна сека срамният им рекорд ако не те е срам.

    Коментиран от #144, #147

  • 142 Не ми се рови

    0 0 Отговор
    Колко е времето на алфата на Лагуна сека и колко на Тесла! Дори без да проверявам, ми се струва че грешиш. А колко е времето на audi RS което и да е -колибата или двореца?
  • 143 От оправдания пропусна отговора

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "Колиба и дворец":

    "Ако ще сравняваме дворец с дворец, как ли ще се справи който и да RS срещу Plaid, за да е честна битката по твоите критерии?"

    По мое мнение са достойни конкуренти в една категория. Включително и цената. Какъв мислиш ще е резултатът на права или на писта?
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Ти да видиш!

    0 0 Отговор
    Все пак намерих едно сравнение между Тесла модел 3 и audi rs3, като за цвят са сложили и едно BMW m2.

    По мнение на aвo
    aвтoрите на клипа, audi то за нищо не става - нито за направо нито за писта! За BMW беше ясно че не става за права отсечка и даже не го пробваха, но поне става за писта. На въпрос кои два автомобила биха избрали, определено се отказаха от Аудито и биха си оставили Тесла за ежедневието и BMW за уикендите за кеф.

    ПП вие сериозни ли сте? Подложихте ме на автоматична цeнзура заради използването на думичката "aвтop" и то не по ваш адрес? Толкова ли мръсна дума е това? Както виждате, мога да я напиша и така че да мине!

    Коментиран от #148

  • 146 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #135 от "Хихи":

    Ти кога си вдигал скорости над 160 км в час?
  • 147 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #141 от "Драг":

    Оффф! Пиша ти на английския Топ гиър, където кара Стиг, а не американския! Там където Кларксон пробваха колите!
  • 148 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #145 от "Ти да видиш!":

    OK OK той си го каза човека просто не може да я кара, хубаво другият път може и жена ми да ги кара ама тя горката не знае какво е ръчка.
    И все пак някой официален резултат няма ли?

    Коментиран от #149, #150

  • 149 Е стига си искал

    0 0 Отговор

    До коментар #148 от "Драг":

    Ако има дай го! Като гледаш какви други автомобили има в класацията, що пък точно аудито му е криво? И да ми кажеш в коя минута казва че не може да го кара, да не гледам целия клип отново и отново, за да търся нещо което го няма! Доколкото си спомням каза единствено, че не може да го дрифти, докато с BMW то ставало естествено, а с тесла модел 3 по-различно, но въпреки това забавно. Тоест освен, че не може да постигне хубаво време за обиколка, също така не може да ти достави и удоволствие, дори колкото един електромобил с първо поколение софтуер за писта, който е доставен по интернет като допълнителна опция и при производството на самия автомобил още не е съществувал. Усещаш ли накъде бия? Само с един update по интернет, могат да направят шофирането още по-забавно, а времето за обиколка да падне. Вероятно си спомняш частта, в която шофьорът се оплакваше, че компютъра взима решения вместо него и не се справя по най-добрия начин и би предпочел самостоятелно да се бори с управлението и контрола на по-високото тегло без да му се пречка компютъра. С други думи има още какво да се подобрява и ще се подобри.

    Да не говорим, че това са старите електродвигатели, а новите с карбонова обвивка запазват постоянната си мощност дори при високите обороти и скорости над 160 километра в час, предимството на автомобилите с ДВГ и скоростна кутия, която помага за запазването на максималната мощност при високи скорости, остават в историята!

    Коментиран от #151

  • 150 Да не кажеш че са пристрастни

    0 0 Отговор

    До коментар #148 от "Драг":

    Ето ти още един клип с тесла модел 3 и rs3

  • 151 Драг

    0 1 Отговор

    До коментар #149 от "Е стига си искал":

    Ок ок Ауди Рс4 на ринга 8.09 а Тесла 3 Перформанс 9.00. Хич не върви това ауди къде по-голямо удоволствие е да си бавен като Тесла.
  • 152 Пак ли официалните?

    0 0 Отговор
    Ето ти какво прави един аматьор с пътник и без каска, а не с клетка и професионален пилот като Аудито, което на всичко отгоре не е тройка!

    7:45 неофициално от аматьор с пътник в автомобила за удоволствие, следвайки друг автомобил, срещу 8:09 минути официално най-бързо време постигнато на празна затворена писта. Кой ли е по бързия автомобил? Давай сега опорната точка с официалното и виж от коя дата е "рекорда" от девет минути!

    Коментиран от #153

  • 153 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #152 от "Пак ли официалните?":

    Нищо не видях нито време нито нощо един човек кара една кола. Как пък никой не направи нещо официално с тези коли ня някоя нормална писта и да се запише. Това като шаманите могат това могат онова но се крият.

    Коментиран от #155

  • 154 Ти да видиш

    0 0 Отговор
    А колко е официалното време на audi rs3 на нюрбургринг?
  • 155 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #153 от "Драг":

    Записано е, само че не искаш да гледаш! Влизаш на времената на пистата на Топ Гиър и гледаш времената! На тази писта са тествани всички коли, от пилот The Stig! Той не е журналист, а пилот! Влизаш и гледаш времето!

    Коментиран от #156

  • 156 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #155 от "Хихи":

    Какво да гледам писта по малка от 3 килиметра и мерят от място. Еми да беше 100 метра пистата така от място Теслата ще бие и Ферари и готово. И накрая Алфата отпред тесла а Аудито от 1999. Смешно е просто да не би батерията малко да падне или да загрее трябва да се кара около минутка и да тръгваш от място че да имаш аванс кой ги измисля тези безумия.

    Коментиран от #157, #158, #160

  • 157 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #156 от "Драг":

    Хахахаха, сега пък било от място! Колко си смешен, ако знаеш! Е тази писта, като я обиколиш 10 пъти, разликата ще стане по-голяма! Колко километрови са пистите от Ф1, че тази била малка? Колко е в Монте Карло? Колко си смешен! А Алфата ти писах, че е с 510 коня, нормално е да е отпред, не мислиш ли? А колко са отзад, видя ли? Айде официалния!

    Коментиран от #159

  • 158 Дори не се усещаш

    1 0 Отговор

    До коментар #156 от "Драг":

    Само забележи колко са ти оправданията и изискванията за СТАРИТЕ ЕЛЕКТРИЧКИ?
  • 159 Драг

    0 0 Отговор

    До коментар #157 от "Хихи":

    Аз на знам какъв съм но ти си функционално неграмотен. Писта в Монте Карло няма, а пистите във Ф1 са над 5 км. и автомобилите не започват всяка обиколка от място. Затова на ринга и в секата се мери обиколка от летящ старт. При старт от място и къса писта всичко се опорочава. За електричките това е добре щото първо на драг са добри второ пазят батерията. И накрая разликата между Алфата и Теслата са 30 коня а после сравняваш плеид който е1020 коня с 500 коня коли.

    Коментиран от #161

  • 160 Дай времената де

    0 0 Отговор

    До коментар #156 от "Драг":

    А колко е официалното време на audi rs3 на нюрбургринг?
  • 161 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #159 от "Драг":

    Кое с кое сравнявам? Аз съм ти качил видео отгоре на Порше и Ауди с по 1200 коня, с по-слаби характеристики! И още нещо! Напиши в Гугъл, писта Ф1, Монте Карло (без Монако, пак ще те разбере) и ще видиш, че ти излиза! Писта Ф1 Монте Карло, Монако! А, и какво да гледам, дължина, 3.34 километра! И аз съм тръгнал да споря с теб! В Ф1 тръгват от място! И ще ти кажа, че ако се гонят на тази писта Модел 3 ще е пред БМВ и Ауди! Не разбрах, къде съм сравнявал Плейд с 500 коня кола? На пистата е Модел 3, той не е Плейд а Перформънс! Ти съвсем се оплете, в неща които не са ти ясни!

    Коментиран от #162

  • 162 Драг

    1 0 Отговор

    До коментар #161 от "Хихи":

    На мен не са ми ясни 🙂🙂🙂🙂, хората които те гледат ти се смеят. Незнам да те пощадя ли? Ти виждал ли си Монако изобщо, тая писта къде ще си я сложиш а на коя гънка? Това състезание е по улиците на града, даже минават през тунел, писта с тунел бре бре това ще да е хиперлууп тунела на Мъск. После Ф1 стартирали от място, гунчо състезанието трае приблизително 1 час и половина повтарям час и половина колко мислиш че влияе старт от място а. Къде сравняваш 1 мин със старт от място и 90 мин със старт от място🙂🙂🙂🙂. Ужас ти нямаш елементарна представа от автомобилен спорт гледай си драга и не се обаждай. Твоята батерия не след 90 мин след 10 мин ще реве а колата ти ще се тътри по асвалт.

    Коментиран от #163, #164, #165, #168

  • 163 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #162 от "Драг":

    Какви да ме пащодаиш бе, маймун? Аз знам, че е в града! Но е и писта на Ф1, нали? И колко километра е? По-малко ли е от 5, където пишеше? Щял, да ме пощади? 😂😂Пощади ме от глупостите ти, Антиелектрика!

    Коментиран от #166

  • 164 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #162 от "Драг":

    Антиелектрика, като си толкова умен им пиши на Топ Гиър да си хвърлят времената, защото времето им е от място! 😂😂
  • 165 До какъв извод стигнахме

    0 0 Отговор

    До коментар #162 от "Драг":

    Кой е по смисления и по бързия автомобил за парите си? Audi rs3 или Тесла модел 3, при положение че струват еднакво?

    Тесла модел 3 е по-бърз и по-забавен на писта, определено по-бърз на права отсечка, а след 300 000 км ще си дал два пъти по-малко пари за автомобил и зареждане и обслужване, отколкото за аудито, понеже говореше и за цени! Не говорим за техническото състояние на двата автомобила след 300 хиляди километра. Ще е използван само 20% от ресурса на електродвигателите и 30% от ресурса на батерията. Колко процента от ресурса на двигателя ще използван при аудито?

    Коментиран от #167

  • 166 Драг

    0 1 Отговор

    До коментар #163 от "Хихи":

    Маимун си ти щото не схващаш не само че е в града по улиците на града е по улиците по улиците сега разбра ли албански реотан по улиците по улиците.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Ясно

    0 0 Отговор

    До коментар #162 от "Драг":

    Виждам че коментарът ти е бил изключително културен, те чак са го изтрили! Очевидно audi rs3 не е чак толкова бърз автомобил колкото си си го представял предварително, а липсата на официални времена, означава единствено че няма официални времена, а не че автомобилът е бавен и не може да направи бърза обиколка. Разликата между 9 минути и 7:45 минути може да бъде хваната с ръчно засичане и стотните от секундата не са чак толкова важни, както при официалното засичане. Това обаче не прави автомобила по-бавен или бърз.
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.