Last news in Fakti

14 Декември, 2021 12:31 2 397 5

Daihatsu, Suzuki и Toyota работят над спортна кола със средно разположен двигател

  • toyota-
  • suzuki-
  • daihatsu

Това ли ще е наследникът на MR2?

Daihatsu, Suzuki и Toyota работят над общ проект за спортна кола със средно разположен двигател, сочи доклад от Best Car Web. Според информацията на изданието, трите марки ще си сътрудничат в проекта, който трябва да дебютира през 2025 година.

Все още няма потвърждение за новината от нито една от трите компании, но това няма да е първият път в който Toyota и Suzuki си сътрудничат, след като през последните години станахме свидетели на няколко общи модела, като например Swace за който ви разказахме съвсем скоро и Across, който е идентичен с RAV4.

 

Ако слуховете наистина са верни, то новият модел ще бъде наследник на класическата MR2, за която периодично се появяват слухове, че ще бъде възродена.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    9 0 Отговор
    MR 2 E ЕТАЛОН за спортна кола със средноразположне двг! Невероятен баланс и сила, само със 156к.с. и удивително поведение със 221к.с.!
  • 2 Японеца

    9 1 Отговор
    Не случайно MR 2 се нарича "Baby Ferrari" or "poor mans Ferrari"!
  • 3 3438

    5 3 Отговор
    Някой има ли идея колко ще й е месечният абонамент за ползване на климатика, радиото или подгрева на седалките? Видях, че от 2018-та насам за отдалеченото активиране на автомобила е 8$ при сегашните модели или 80$ годишно. Та си викам в този модел сигурно и това ще е на абонаментен план. Да е вечна японо-германската дружба Toyota-BMW, че баварците първи вкараха тази така "чакана" от потребителите абонаметна услуга. Вече е важен въпросът: "А ти на какъв абонаментен план си?"
  • 4 Допълнение към 3438

    5 3 Отговор
    ... Вече е важен въпросът: "А ти на какъв абонаментен план си?", а не: "Колко конски сили ти е колата?" или "Какви екстри има твоята кола?"
  • 5 Тоалетна хартия

    3 3 Отговор
    Тойота е, като фолксваген....Всичко до , което се докосне се скапва тоталнооооо.... За справка , субару дизел!!!!!