Last news in Fakti

30 Април, 2013 12:19 40 107 10

Продава се Волга купе с мотор от BMW

  • волга-
  • bmw

Тази Волга-купе отдавна кръстосва пътищата на бившия Съветски съюз и не само. Съвсем наскоро интересният автомобил беше засечен във Франция, но сега неговият собственик явно е решил да се раздели със своя шедьовър. Колата е обявена за продан.

Автомобилът представлява класическа Волга, но преработена като модерно купе с две врати. За база са използвани възли и агрегати от BMW. Салонът също е от баварско возило, а цената, която е обявена за екзотичната Волга, е $50 000. Дали си заслужава, преценете сами.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радослав Григоров

    1 14 Отговор
    Знам за тази Волга: Мотор и ходова част от BMW 850, тунинга си е правен от Руска компания.
  • 2 Mercedes-Benz

    1 17 Отговор
    Не е ли по-правилно да се каже БМВ с купе от волга,ква волга кви "ПЕТ ЛЕ'А" По тая кола само чугуненото еленче е руско сигурно,другото е преработено с теслата и чука между запоите.
  • 3 триста итридесети

    6 1 Отговор
    и тез руснаци не разбират че японските двигатели са по-здрави, сложили от бмв, прости хора ей
  • 4 wulkan

    4 1 Отговор
    Абе маняшко си е то. С това нещо не може да не те забележат на пътя.
  • 5 Бхд БхД

    1 2 Отговор
    Ами те за да карат крадените коли така трябва да ги преобразяват.
  • 6 Зрънчо

    0 1 Отговор
    Не е преработена Волга.. Това си е чисто БМВ осмица, облечено в кожата на Волга. Един вид промените са само "козметични"( само ламарините- калници, капаци, фарове и т.н.) ако мога така да се изразя по външния вид, а механично колата си е оригиналната 8-мица. Което не омаловажава труда на собственика и постигнатия перфектен резултат.

    Коментиран от #7

  • 7 Fillip Dobrev

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зрънчо":

    БМВ 13-ка е ... личи си колко си се возил и качвал в 8-мица :)
    Таблото и интериора са от 5-та серия Е39 ...
    За двигателя не знам ама ми се струва че е някъв V8-мак и вероятно е M62B44

    Коментиран от #8

  • 8 Зрънчо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Fillip Dobrev":

    Като цяло си прав.. :D Писах по инерция без да погледна снимките. Явно това е друг проект. Този за който говоря е от доста отдавна и наистина е преоформено купе на 8мица..Потърси из нета и ще видиш. Ето и едно клипче като на това за което говоря-http://www.youtube.com/watch?v=LOFWccgh1lY . И да не съм имал късмета да се возя в 8ца и въпреки че не съм фен на БМВ, с удоволствие бих се повозил :)

    Коментиран от #9

  • 9 Име:

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Зрънчо":

    Тази от клипа е друга и е далееееч далеееч по-добре направена от тая грозотия от статията. Първо интериора не се вписва, джантите са твърде нови за тая визия, после погледни тия прагове и формата на стъклата - ужас. Потрудил се е доста но си трябва и малко естетически разбирания...
  • 10 bai hyi

    0 0 Отговор
    След като струва 50 000 значи името продава колата а не седалките и мотора.