Last news in Fakti

19 Май, 2013 09:45 36 586 15

Още един по-различен Москвич

  • москвич-
  • 2140-
  • тунинг

Миналата седмица ви разказахме за една свръх екстравагантна тунинг разработка, за основа на която е използван Москвич 401. Този материал предизвика огромен интерес и поради тази причина сега решихме да ви представим още един шедьовър на руския автопром.

Става дума за класически Москвич 2140. Както се вижда от снимките върху автомобила също е поработено сериозно. Този път обаче специалистите от custom works са направили модерна интерпретация на драг машина, като в същото време са запазили характерните за класическия Москвич черти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгений Чавдаров

    1 6 Отговор
    Е този е вече нещо друго получило се е браво поздравления.
  • 2 Име:

    7 1 Отговор
    Аман от руски грозотии в тоя сайт вече. Прекалявате вече. Наистина ли си мислите че това нещо от снимките ще ни бъде интересно като вид тунинг или какво? Това и предишния москвич дето бяхте пуснали са наи-грозно направените коли които съм виждал. Хора, осъзнайте се има далеч далеч по-красиви и по-добре направени автомобили които да гледаме, да четем за тях и да коментираме. Стига с тия руско сделани железа.

    Коментиран от #3

  • 3 Mercedes-Benz

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Име:":

    Още сутринта видях статията,викам да напиша коментар,ама се разубедих. Тука са се събрали само квадратни кратуни живеещи в соца и тъгуващи по комунизЪма,който така и не построиха. Ако искаш съвет от мене чети чужди сайтове (ако вече не го правиш,предвид че си един от малкото пишещи тука с адекватни коментари,нищо че си фен на японското,аз адмирирам хора,които са в час с нещата) . Мисля да огранича влизанията си тук,все пак няма смисъл да им отчитам посещения на сайтчето,като сменят "джурналята",може и да възобновя.

    п.с. Не знам какъв трябва да си,за да си направиш труда да ПИШЕШ и да загубиш от своето време за тва от снимките. Аз даже не бих си правил труда и отворя линка като видя снимките. Все пак ще кажа,че за мен един класически запазен москвич е по-интересен от тая отврат.

    Коментиран от #4

  • 4 Име:

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Mercedes-Benz":

    Едно време тука се пускаха статии които имаха средно по 150-200 коментара. Пишеха много свестни хора, които изчезнаха.

    PS: Чета чуджи сайтове отдавна разбира се. FAST car, NZ performance CAR, Motorhead, Speedhunters. Но те са на съвсем друго ниво. Там просто се покриват доста автокултури.
  • 5 бате Ицо

    1 1 Отговор
    Комплексарска история,заради която са пръснати маса пари.Москвичът си остава Москвич,в каквото и да го облечеш:)За мен тези "дрехи" са му адски грозни!
  • 6 Zari Ivanov

    1 5 Отговор
    Като не са ви интересни статиите за кво ги четете и ги коментирате? Май само си чешете езиците и ръсите мозък. Стойте си в чуждите сайтове и ни освободете от негативните си коментари- по здравословно е да се мисли позитивно.
  • 7 skier

    5 1 Отговор
    Това, че на двама души не са интересни статиите, съвсем не означава, че наистина са такива. Двамката бягайте бързо от тук и оставете нас - феновете на мобиле да си четем интересни и нестандартни статии, които няма къде другаде да ги прочетеш. Поздравления за журналистите от мобиле, които винаги са на ниво и намират нестандартни и интересни автомобили като този Москвич, а и предишният. Само погледнете колко пъти са прочетени двата материала и си направете извода дали на масовият потребител не са му интересни подобни статии.
  • 8 Славчо Димитров

    5 1 Отговор
    Много ме радва Москвето. Останалото много добре е казано в коментарите на skier и Zari Ivanov. И аз съм голям фен на статиите тук в мобиле/факти. На който не му харесва да не влиза и да не ни занимава с глупости.
  • 9 мария спасова

    1 5 Отговор
    По грозно нещо не съм виждал!
  • 10 тадд

    1 1 Отговор
    защо всичко го вземате толкова на сериозно ? И дървен велосипед да ви се покаже,веднага ще почнете да ни убеждавате, че има къде, къде по хубави модели.../но май излязоха едни бамбукови на пазара,струващи колкото мотоциклет ;) Под слънцето има място за всички...защо да не видиш и нещо което няма зад себе купища от пари и високо напреднали технологии. Така си мисля де... ;)
  • 11 Стар Българин

    1 8 Отговор
    То за вас всичко е грозно...

    Ако не е нещо немско , с к..вата вътре, няма да сте доволни.
  • 12 Stefan Nikolov

    1 1 Отговор
    До пишещите статията
    определено не е новина а е старина
    това се появи в нет пространството преди около две години
    Можеше поне да извадите още информация за машината
    на който му е интересно
    да пусне в някоя търсачка
    "москвич дядя миша" :)
  • 13 Евгений Чавдаров

    1 1 Отговор
    Господин Славчев направете една статия за BMW 318 от 1989 за историята на самия автомобил и за мястото му в българската автомобилна култура ща се радвам и ако направите едно сравнение с Мерцедес 190 защото ще има як спор не,че няма да има след сравнението ама както и да е :) Тази кола не означава по малко от Москвича за българина според мен ще е много интерес статия благодаря още от сега.
  • 14 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    да колега така е 190 и е30 са си култови за българина
  • 15 Todor

    0 0 Отговор
    Всеки си има свое мнение за мен москвича за мен си е тръпка който не го е имал не може да говори това което съм правил с москвича и там от където съм минал не бих се замислил даже със западно возило освен ако не е джип