Last news in Fakti

28 Май, 2013 11:01 5 326 7

Opel Insignia CrossFour излиза срещу Audi Allroad

  • opel-
  • insignia-
  • crossfour
До този момент комби версията на Insignia не разполагаше с модификация с повишен клиренс и 4х4 предаване. Подобен Opel предлагат само от тунинг ателието Irmscher. Сега обаче по всичко личи, че това ще се промени. Специалистите от Рюселсхайм ще запълнят и тази ниша, като извадят пряк конкурент на модели като Volkswagen Passat Alltrack и Audi A4 Allroad. 

Това се вижда от направени шпионски фотографии на обновената Insignia комби, която, както се вижда от снимките, е с увеличен просвет. Най-вероятно този вариант на Insignia ще получи името CrossFour. Пълноприводната модификация ще разполага с допълнителен бодикит от пластмаса, която предпазва от надраскване боята, както и с разширени колесни арки.

Автомобилът ще има и подкартерна защита, а клиренсът ще е увеличен с поне три сантиметра. Така Insignia CrossFour ще се превърне в почти кросоувър, подобно на преките си конкуренти. Най-вероятно предаването на въртящия момент към четирите колела ще се управлява от електроника, а вариантът ще е достъпен с най-мощния турбодизелов двигател.

Предполага се, че Insignia CrossFour ще дебютира заедно с останалите членове от обновеното семейство на предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт през септември. Цените на актуалното в момента поколение на Insignia можете да проследите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan Ivanov

    1 0 Отговор
    Задвижването и съединителя Haldex са откраднати от СААБ 9-3. Определено добра система!
  • 2 Цветан Нешев

    1 0 Отговор
    Да определено добра система но защо да са откраднати като до преди две-три години и двете марки бяха под шапката GM, все едно WV да откраднат от AUDI

    Коментиран от #3

  • 3 Ivan Ivanov

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цветан Нешев":

    Наясно съм...да кажем, че забравих кавичките. Просто ме е яд на ГМ как затриха СААБ.
  • 4 Николо Макиавелски

    0 1 Отговор
    Ауди нямат добра практика в кросоувърите , за Опел да не говорим !
    -----------
    Има една машина,която Няма задвижване 4Х2 ,
    т.е. цялата им история е 4Х4 ..
    кйто иска качествен и здрав кросоувър -
    да си купи -ще му излезе хем по-евтино-хем два пъти по качествена покупката

    Коментиран от #5

  • 5 СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Николо Макиавелски":

    Не умувай напразно !

    Коментиран от #6

  • 6 Николо Макиавелски

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ":

    трябва ти по-Тежък чук.........сигурно главата ти е бетонна ;)
  • 7 Shmeker

    0 0 Отговор
    Халдекса се ползва от доста производители и това е има на фирмата, не е име на продукта. Не може GM или SAAB да са измислили халдекса, все едно да са измислили гумата Мишлен :D