Last news in Fakti

12 Юни, 2013 10:27 5 043 2

Mobile.bg и ДуневРейсинг сключиха договор

  • дуневрейсинг-
  • договор-
  • софия 2013-
  • автосалон

Mobile.bg има удоволствието да съобщи, че след проведени преговори наскоро бе подписан договор за сътрудничество между нашата медиа и един от най-големите и професионални отбори в автомобилизма в България – "ДуневРейсинг". Детайли и продължителността на договора за сътрудничество се пазят в тайна, но фокусът на сътрудничеството ще бъде максимално участие през сезон 2014 и шампионски титли. Все още се уточнява дали участието на отбора ще бъде в България, или в плановете включват и състезания извън територията на страната. Предвижда се провеждането на няколко шоута с цел популяризирането на автомобилния спорт у нас.

Партньорството ще бъде официално обявено на предстоящия Автомобилен Салон София 2013 (15-20 юни), където ще бъдат изложени и състезателните автомобили на пилотите на "ДуневРейсинг" Румен Дунев и Калин Бенчев. На щанда на "ДуневРейсинг" посетителите на автомобилния салон и феновете на автомобилния спорт ще могат да се докоснат до състезателите и автомобилите, с които печелят своите титли, да получат повече информация за отбора и състезанията, както и да се пробват на реалистичния автомобилен симулатор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 1 Отговор
    И кво?

    Коментиран от #2

  • 2 georgi

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    - цел популяризирането на автомобилния спорт у нас
    - повече пари, по-голяма подготовка за състезателите и машините
    - ще зарадват повече фенове

    Хората са написали "Платена публикация" - значи това е с цел реклама - НО подобни рекламни текстове са ми приятни!