Last news in Fakti

13 Юни, 2013 12:59 27 429 11

Шофьорите на Audi изневерявали най-много

  • audi-
  • изневяра-
  • illicit encounters-
  • класация

Британският сайт Illicit Encounters, специализиран в запознанства между семейни хора с цел дискретна изневяра, публикува изследване за зависимостта между марката автомобил и склонността на собственика да кръшка. Страницата има 750 000 абонати, но не става ясно колко от тях са участвали в изследването.

От отговорите на анкетираните излиза, че категоричен любимец на развратниците е Audi. 22.2% от собствениците на коли от немската марка си признават, че са изневерявали на партньора си.

Челните места в класацията заемат все премиум марки. На второ място се подреждат притежателите на BMW, 13.8% от които кръшкат. Трети и четвърти са съответно Mercedes-Benz (8.7%) и Volvo (7.6%). Най-напред от масовите брандове се класира Volkswagen (5.7%).

Според изследването най-верни са собствениците на френски автомобили. Едва 0.4% от притежателите на Peugeot признават, че са имали извънбрачни приключения. Няма особена опасност да изневерят и шофьорите на Renault (0.5%), Rover (0.5%), Skoda (1.1%) и Hyundai (1.6%).

"Колата може да разкрие много за собственика си", коментира Майк Тейлър от Illicit Encounters. "Марките в челната петица са точно като абонатите ни - заможни, амбициозни и мотивирани хора, които не биха се задоволили с половинчати истории, независимо дали става дума за кола или връзка".

На първо място в миналогодишното издание на същата класация се подреди BMW.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sinan hogdev

    1 1 Отговор
    kakvo li ne pravyt te a
  • 2 Heinrich

    1 4 Отговор
    Ами ние с Волгите,защо ни няма в клсацията.Може да сме от село но и ние ги порим като риби и пълнем като агнета...
  • 4 Симеон Тасев

    0 1 Отговор

    Коментиран от #6

  • 5 Тунингтм Тунингтм

    1 2 Отговор
    e to v A8-cata e 6iroko i za troika sig stava
  • 6 маляка

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Симеон Тасев":

    на BMW-тата трябва кирки

    Коментиран от #10

  • 7 Бхд БхД

    0 1 Отговор
    Какво по хубаво от шведската тройка-Баварската.
    хората с БМВ не простават
  • 8 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    точно са си там където трябва да са но както и да е никой несе усети от вас професори че снимката е от съвсем друг материал и друга тема преди години
  • 9 петър петров

    0 1 Отговор
    ауди са си чупливи и кекави боклуци и това е знае от всеки истински автомобилист и автомонтьор. Феновете на ауди са предимно хора които се подвеждат по изчистените им дизайни и нулевия опит - тоест млади хора без опит. Истината е че тези коли за класа в който се бутат не стават поради предното предаване което е ъпсурдно при тежки коли и кекавата техника която вече е ясна в световен мащаб. А6-ци на 5-6 години видимо лъскави и скъпи возила окачването им тропа като на кола от началото на 90-те години карана 10 години по дупките в БГ, а течовете на масло от къде ли не е есто срещан проблем при същите модели от порядъка на 2005-2006г. Шокиран и потресен съм от ниското качество на тези коли и се радвам че не съм се лъгал досега да си купя. единствените здрави аудито са яйцата - ауди 80, но те вече са морално остарели и а и поради високата възраст и тях човек трябва да оправя постоянно. Извод: не си купувайте ауди.
  • 10 петър петров

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "маляка":

    Винаги се намира мишка като теб, която да намеси бмв в която и да е статия. Искам някой да ми прати линк със статия в която няма злобни комплексирани хейтърчета които да не плюят по най-добрата кола в света - бмв. Няма такава статия защото злобата ви е приоритет и като няма къде да избивате комплекси го правите в коментари в интернет. Осъзнайте че сте мишки и се скрийте в миша дупка злобни хейтърчета компелсирани.

    Коментиран от #12

  • 11 Bobi

    0 0 Отговор
    По-важното в това запитване е кой как е гласувал за любима марка , а не дали е кръшкал или повръщал
  • 12 маляка

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "петър петров":

    много си ТЪП саше