16 Юни, 2013 09:30 9 603 6

Новата Niva: Очаквайте скоро

  • lada-
  • niva-
  • 4x4-
  • chevrolet
С производството на новото поколение на модела ще се заеме дъщерното предприятие на АвтоВАЗ - "Джей Ви Системз". За целта на територията на завода в Толиати ще бъде изградена нова площадка на площ от 20 хектара, на която ще се построи каросерийно и пресовъчно отделение, а така също инженерна лаборатория.
 
Що се касае конкретно до новата Chevy-Niva, то автомобилът с повишена проходимост ще е доволно скъп. Според сведения от хора от АвтоВАЗ, новата генерация на кросоувъра с повишена проходимост ще разполага с нов двигател, иновативна скоростна кутия, както и с радикално променен екстериор и интериор.
 
Другото любопитно от информацията, която изнесоха от съвместното руско-американско предприятие е, че модела ще запази досегашните си цени. Ще припомним обаче, че само от началото на 2013-а, моделът е поскъпнал с почти двойно. Настоящият модел Chevrolet Niva струва 10 500 евро или приблизително 21 000 лв.
 
Официалната премиера на новата Chevrolet-Niva ще се състои по време на автомобилното изложение в Москва, което ще се проведе през месец август, тази година. В същото време АвтоВАЗ провежда радикален фейслифт и активна модернизация на класиката Niva (Lada 4x4), която сериозно ще се предлага на пазарите в Европа.

P.S.
Валякът, с който политическата олигархия мачка народа вече 23 години, се нарича пропорционална избирателна система.

Ако искате истинска промяна, подкрепете: 100% мажоритарни избори с възможност за отзоваване на депутатите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 2 бате Ицо

    1 0 Отговор
    Как хем ще е доволно скъп и същевременно ще запази досегашните си цени?!
  • 3 Пацо

    1 0 Отговор
    10 500 евро е наистина евтино, по-малко от една годишна заплата на един бял човек за чисто нов джип.
    Е, за българина и 2100 лв. ще са много скъпо, но пък за сметка на това живеете не в държава а във фискален ястреб.
  • 4 Тодор Тошев

    0 0 Отговор
    На мен лично ми харесва Ладичката не е лоша
  • 5 Кобрата

    1 0 Отговор
    Да ама защо сложиха емблемата на Chevrolet
  • 6 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    Новата шнива ще като старата , един исъщ боклук