Last news in Fakti

26 Юни, 2013 10:44 17 821 12

Новата Dacia Duster идва през септември

  • dacia-
  • duster-
  • renault-
  • dcross

Според последните слухове около румънската марка Dacia радикално обновен вариант на кросоувъра Duster ще се появи след малко повече от два месеца. Премиерата на рестайлинг версията ще се състои по време на автомобилното изложение във Франкфурт, което отваря врати през септември.

Непотвърдената информация звучи достоверно, имайки предвид, че миналата година Renault показа интересен концепт с наименование DCross (на снимките), който е базиран на Duster. Именно тази машина ще послужи за основа, върху която ще бъде изградена новата версия на нискобюджетния румънски кросоувър.

Ако серийният вариант успее да наследи екстравагантните предни светлини DCross, както и повечето от останалите иновационни екстериорни решения, а в същото време запази сегашните си атрактивни цени, предвижданията са, че популярността на автомобила ще се повиши значително.

И ако външността на новата рестайлингова версия е все още загадка, по отношение на интериорните нововъведения се знае значително повече. Известно е, че обновеният Duster ще разполага със значително по-осъвременен салон с подобрено качество на материалите и на самата сглобка.

В приборния панел ще се появи иновационната мултимедийна система със сензорен екран, която вече е налична в останалите нови модели на марката. Като цяло интериорът на Duster ще е доста сходен с този на новото Sandero и Logan, които бяха представени през миналата година на автосалона в Париж.

Що се отнася до двигателната гама, тя няма да се различава значително от тази на останалите нови модели на румънската марка. Цената на обновеният Duster все още не е известна, но как се движат в ценово отношение кросоувърите Duster от сегашното поколение на модела можете да проследите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 skier

    6 1 Отговор
    Е това вече е красив и модерен кросоувър. Дано серийният вариант да сходен с този от снимките, и дано да се запазят цените
  • 2 Симеон Тасев

    2 1 Отговор
    ПО-ГРОЗНА КОЛА НАДАЛИ ИМА ЧУПИ РЕКОРДИТЕ
  • 3 Мариян

    1 1 Отговор
    crossover, таман за канафката.
    Ще има Уи 1.1 с площно задвижващо коУеУо?
  • 4 маляка

    3 1 Отговор
    абе става колицата ама тва черното отзад неми аресва боята ли е свършила
  • 5 Бхд БхД

    2 1 Отговор
    Забелязахте ли как са написали Dcross особено R то.
  • 6 galaxy

    1 3 Отговор
    Много е красива и вече румънците правят красиви коли на добра цена. Интересно какви са и техническите данни и цената.
  • 7 Тунингтм Тунингтм

    0 1 Отговор
    Dacia s emblema na Reno hahahaha
  • 8 мария спасова

    1 1 Отговор
    Бая хайвани има в този форум щом се занасят по тази грозотия.
  • 9 Иван Драганов

    0 1 Отговор
    'айде "разбирачите" да си давате кинтите за 10 годишни хондички и 15 годишни "мерджани", а ние "хайваните" ще си хвърляме парите в канавката за новите дачийки! Оти така ни 'аресва!
    Пък и за дърта хонда трябва да ти липсва мозък, а за мерцедес трЕбва гОлемо шкембе...
  • 10 Georgi Stoichev

    1 0 Отговор
    Айде г-н Драганов, да ви замоля да се успокоите
    Купих си дачиа с най-високо оборудване, което предлага модела и на първия сняг задната седалка беше покрита със 5 шепи сняг... влезли отнякъде
    Когато не си карал нищо освен москвич, е нормално дачиата да те кефи
    Да ефтина е, да не се чупи, но като покараш малко разбираш от кое и как е спестявано

    Коментиран от #12

  • 11 алкап

    0 0 Отговор
    imam reno gotino e i harchi super malko 3,4 na 100 nisak klas twingo verno. Emi kato dteska igrachka e ama pone harchi malko go karam

    Imam i mercedes visok klas 126-260 1983 proizvodstvo. Dosega nisto schupeno. pravi vodovartej v rezervoara verno ama dvigatelq ne suhne pone. 30 godini nito edna chast zamenena.
  • 12 мария спасова

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Georgi Stoichev":

    Ха ха ха,вечерта пускат една котка в Дачията и затварят вратите.Сутринта ако котката е избягала колата остава за вътрешния пазар а ако все още е вътре я пускат за износ.