Last news in Fakti

25 Август, 2022 11:06 4 041 4

Шпиони засякоха и новото най-мощно BMW X6

  • bmw-
  • x6-
  • m-
  • нюрбургринг-
  • тестове

Версията М прави последни тестове на Нюрбургринг

Шпиони засякоха и новото най-мощно BMW X6 - 1

BMW тества обновеното BMW X6 M в Германия, като колата е засечена от фотошпиони в минимален камуфлаж. Снимките на тази новост са направени по време на тестове на пистата Нюрбургринг.

Обновеното BMW X6 M е с камуфлажна предница. Иначе практически няма камуфлаж. Това означава, че скоро ще се състои официалната премиера на новия X6 M. Съдейки по шпионските снимки, няма радикални промени в дизайна на наточения баварски кросоувър.

Шпиони засякоха и новото най-мощно BMW X6

Това, което става ясно след детайлен преглед на снимките е, че този кросоувър ще получи нова радиаторна решетка и нови фарове (те ще са по-тесни, отколкото в модела от предходната година). Предната броня също е променена донякъде. Но отзад, изглежда, няма промени. Във всеки случай тестовият автомобил има същата задна част като текущия модел.

Арматурното табло също е покрито с камуфлаж, което ни подсказва, че актуализираният X6 M трябва да получи нова информационно-развлекателна система. Вероятно ще има и други промени в интериора. BMW X6 M, както и преди, ще бъде оборудван с 4.4-литров двигател. Мощността му в стандартната конфигурация е 600 к.с., а във версията Competition - 617 к.с.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Яни

    5 6 Отговор
    Горките бедни германци,😃😃😃😃😃както се опитват да налагат русоробите,па ще кажат ,ама какъв грозен автомобил,москвича къде къде е по вървежен😃😃😃..
  • 2 Зле са немците

    11 3 Отговор
    Нямат пари за гориво немците тва се прави за американският пазар ама там има Доеж Дюранго със 720к.

    Коментиран от #3

  • 3 Про100 100

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Зле са немците":

    Че той завода на бмв за америка си е в Луизиана... Респективно нито труда е европейски, нито цените.

    Коментиран от #4

  • 4 Трагикомедия

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Про100 100":

    Е къде да е,само кравар може да хареса варела от снимката….