Last news in Fakti

5 Август, 2013 10:30 14 767 12

6008 ще е големият кросоувър на Peugeot

  • peugeot-
  • 6008
Французите от Peugeot планират да допълнят моделната си гама с нов голям кросоувър, който най-вероятно ще бъде обозначен с индекс 6008. Флагманският автомобил с повишена проходимост ще разполага със седем места.
 
Тази информация все още не е официално оповестена от френската марка, но беше разпространена от изданието Auto Plus, които се позовават на достоверен източник от Peugeot, пожелал анонимност.
 
По предварителни данни дизайнът на бъдещия голям всъдеход ще е сходен с този на модела 2008. Екстериорни и интериорни елементи ще бъдат заимствани и от новото поколение на хечбека 308.
 
Първоначално в гамата от двигатели ще бъдат включени четири и шестцилиндрови агрегати, мощността, на които ще е в диапазона от 135 до 240 конски сили. Впоследствие ще се появи и хибридна версия.
 
На този етап не се предвижда 4х4 вариант за модификациите със стандартни двигатели с вътрешно горене. Задвижване на двата моста ще притежава само хибридната версия. Концепцията се очаква да се появи догодина през март в Женева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен Николов

    2 0 Отговор
    Красиво...
  • 2 Милен Николов

    6 0 Отговор
    Infiniti
  • 3 Marto Petrov

    3 1 Отговор
    m da evtino infiniti

  • 4 Ярослав Станчев

    3 4 Отговор
    Е сега вече дойде края на Кю7,Х5 и МЛ,

    Коментиран от #6

  • 5 Бхд БхД

    2 0 Отговор
    И на мен ми мяза на Инфинити
  • 6 димитър пенчев

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ярослав Станчев":

    krasivo e ,ama ne zabravqi ,4e peugeot nqmat motor nad 3.0 kubika ;) taka ,4e krasavec ama ne i atlet ;)

    Коментиран от #7

  • 7 Maurice

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "димитър пенчев":

    Защо разсъждаваш като 80 годишен комунист?? Това да не е двигател на Лада, която за 40 години от 1,5 вади 75 к.с.?? БМВ от 3 литра дизел изкараха 386к.с. От 3 литров бензин с турбо, могат да се изкарат между 350 и 1350 к.с. Задръж мнението си за моторите на АЗЛК и ВАЗ в архива и си отвори очите. Освен това последните години всички правят съвместно двигатели. Няма да е проблем на Пежо да вземе на готово голям двигател от друг производител и да им даде своите малолитражки. Ако не знаеш, Пежо участва в 24 часа на Льоман, така че ще си имат представа що е то бегачка!!

    Коментиран от #8, #11

  • 8 iiiiiii!!!!!!!!

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Maurice":

    Освен Льоман участваха и в пайкс пийк и там показаха на всички какво могат.
  • 9 EMSKI

    3 0 Отговор
    Добре изглежда автомобила,но самия факт,че няма задвижване на задния мост.......и защо са му 7 места??? да не е микробус....иначе фейса е добър,но нищо ново под слънцето...не е разпознаваем.
  • 10 Борис Георгиев

    0 0 Отговор
    Красив е отвън но отново нещо недоискусурено - типично по френски.Няма да има 4X4 с нормален мотор ами само с хибрид.Ами ако не вярвам на хибриди и подобни измишльотини?
  • 11 Борис Георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Maurice":

    Брей ти си бил голям мениджър.Веднага оправи нещата кой откъде щял да вземе мотор.
  • 12 Светлин Карагеоргиев

    0 0 Отговор
    Крали са от Nissan Juke.