Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 11:49 5 975 12

Какви коли ще видим в десетата част на "Бързи и яростни" (ВИДЕО)

  • бързи и яростни 10-
  • fast x-
  • трейлър

Това ще бъде предпоследният филм от поредицата

Какви коли ще видим в десетата част на "Бързи и яростни" (ВИДЕО) - 1

Излезе официалният трейлър на десетата част от блокбастъра "Бързи и яростни". Историята на култовата поредица, която започна като приключение от живота на уличните състезатели, а след това се превърна в екшън с невъзможни от гледна точка на физиката каскади, е към своя край. На 19 май 2023 г. ще излезе следващата част от Бързи и яростни - в оригиналния Fast X - която ще бъде предпоследният филм от поредицата.

В новия филм създателите обещават да върнат сюжета към произхода на проекта за биографията на Доминик Торето и неговото семейство. Лентата е продължение на филма от 2021 г. „Бързи и яростни 9“ и ще включва много от героите от предишните епизоди.

Според Вин Дизел, който не само играе една от главните роли, но е и продуцент, филмът ще върне историята към корените ѝ с улични състезания и персонализирани (тунинговани) автомобили.

Съдейки по тийзъра, в допълнение към класическия Dodge Charger на Доминик Торето, който вече е станал икона, снимките включват новия Dodge Charger Hellcat, Alfa Romeo Giulia Sprint GT, класическия Nissan Z, Chevrolet Impala, Porsche 911, Lamborghini Gallardo и много други суперавтомобили.

Като една от локациите на филма създателите включват Рим, а самият епизод традиционно ще бъде пълен с много каскади, повечето от които, разбира се, невъзможни в реалния живот.

Главният злодей в новия "Бързи и яростни" ще бъде някой си Данте в изпълнение на Джейсън Момоа, който възнамерява да унищожи Доминик Торето и семейството му. Защото бащата на Данте е Ернан Рейес, злодеят от „Бързи и яростни 5“, който умира в ръцете на Торето и компания, когато ограбват голяма банка в Рио де Жанейро.

В същото време Декард Шоу (Джейсън Стейтъм в "Яростни 7") или братът на Дом - Джейкъб (Джон Сина в "Бързи и яростни 9"), които бяха противници на Доминик Торето, стават негови съратници в новия филм.

През 2024 г. ще излезе и 11-ият филм от поредицата, който ще сложи край на историята на семейството на Доминик Торето и ще завърши сагата „Бързи и яростни“. Вижте видео трейлъра.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    41 1 Отговор
    "блокбастъра" отдавна се превърна в "Дързост и красота". 10-та част, всяка следваща по тъпа от предишната?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Механик

    19 1 Отговор
    Е как какви коли ще видим? Естествено политкоректни, летящи електрички с подводно базиране и високопланинско оборудване.
    Колкото до "поредицата", то не че първите серии беха нещо невероятно, ама с всяка следваща, копаят все по-надолу.
  • 4 Лаврентий Берия

    21 1 Отговор
    Няма известна на човек сила, която да ме принуди да изгледам тая боза...
  • 5 мммда

    14 2 Отговор
    Ще бъде с електрички и камион носещ мобилна зарядна станция със слънчеви панели. Ще хвърчат кабели и ще се зареждат в движение. в края на филма дони ще погребе драматично любимия си дизелов двигател които избухнал в екшън престрелка, последвала от успешното хакване на електрониките и системите за "абонамент бърза кола"
  • 6 Антиелектрика

    3 1 Отговор
    А нещо електрическо от новите модели :Р
  • 7 123456

    8 1 Отговор
    Нема ли да са изпльоштат най-накрая тея , ве ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бла

    10 0 Отговор
    Ех, като дете, умирах да гледам 1-ва и 2-ра част. След това, разказаха играта на хубавият филм. Тъжно , но факт. Колкото повече серии , толкова по - голям провал :)
  • 10 Тик Так

    12 0 Отговор
    Помня времето, когато през 2006-та Токио Дрифт излезе по кината.Изсипаха се сумати критики, че сюжета бил встрани от историята.Сега като си помисля, Токио Дрифт е единствения смислен филм / и мой любим/ в тази поредица.

  • 11 психо

    8 0 Отговор
    този път трябва да кацнат на луната...
  • 12 Екак

    3 0 Отговор
    Е, новия Москвич ще го видим ли във филма???