Last news in Fakti

18 Ноември, 2013 09:08 11 641 24

Ето я новата C-Klasse

  • mercedes-benz-
  • c-klasse

 

Изданието Worldcarfans публикува шпионски фотографии на новата C-Klasse на Mercedes-Benz, като интересното е, че автомобилът е засечен без какъвто и да е камуфлаж. Ще припомним, че официалната премиера на следващата C-Klasse е насрочена за началото на 2014 година, по време на автомобилното изложение в Детройт.
Новата C-Klasse ще е построена на модулна задноприводна платформа, която от компанията наричат MRA. Малкият седан ще разполага и с иновационно предно окачване, с наполовина алуминиева каросерия, както и с последното поколение на мултимедийната система COMAND.
Срещу допълнително заплащане клиентите ще могат да поръчат и т.нар. спортно окачване, което е със занижен с 15 мм клиренс или пък пневматично с регулируем клиренс. В опционното оборудване ще бъдат достъпни и екстри като адаптивен круиз контрол, йонизатор на въздуха, система от видеокамери и още много други.
Официални данни относно двигателите на новата C-Klasse няма, но се предполага, че тя ще се оборудва с четири и шестцилиндрови бензинови мотори с мощност от 184 до 335 конски сили. Сред дизеловите агрегати се очаква и появата на двигател от Renault, който разполага с мощност от 180 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    5 3 Отговор
    super e bravo na mercedes,pak zaklaha konkurenciata.

    Коментиран от #2

  • 2 skier

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "ВИП АМГ":

    С двигатели от Рено, все са я заклали. Баварската тройка е в пъти по-красива и по-технологична.

    Коментиран от #3, #21, #22

  • 3 БМВ БЪЛГАРИЯ

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "skier":

    Е добре за дизеловите от рено добре, но как пък разбра че е по технологична като тая още не са и дали почти нищо и има само 2 снимки. Иначе е готин мерцедеса и отново прилича на S-klass като повечето досега
  • 4 Mercedes-Benz

    1 3 Отговор
    Добре е, само да видиме тия двигатели какви ще са, че имам алергия от п*чката, мачката и борчето.
  • 5 Shmeker

    3 0 Отговор
    Не ми прилича на Цетка, може да го сбъркаш с всички нови модели на фирмата :D
  • 6 ВИП АМГ

    3 5 Отговор
    Грозно. Няма задница. Като крив хечбек е. Двигателите на Рено са добри, но мерцедесовите са трошляци. Няма шанс пред BMW3 и Audi A4
  • 7 PROFESIONALISTA

    2 6 Отговор
    Типично пенсионерска визия, много грозни решетки за въздуха отпред, какво толкова ще охлаждат не знам, ама не са красиви.И така като гледам ще е много тесен отзад и в багажника.
  • 8 iiiiiii!!!!!!!!

    3 2 Отговор
    Хора , които никога не са поддържали френска кола коментират дали имат добри двигатели или не . От много години насам най-добрите дизели са френските , а относно това колко е технологична , така може да се изкаже само един некомпетентен човек . Та тя още не е пусната а вие коментирате колко е технологична .

    Коментиран от #13

  • 9 Стефан Никодимов

    5 0 Отговор
    Кога ще започнете да си давате източниците, не че не е ясно от снимките, ама това си е плагиатство...
  • 10 Ts@r

    2 2 Отговор
    Е супер изглежда, до колкото може да се прецени по тези снимки, защото аз лично виждам нещо крайно сбъркано в четвъртата. Колкото до двигателите и електрониката, е та трябва да си много специален за да можеш да ги прецениш само по криви снимки на екстериора. Знам, че не е редно в Mercedes да се слага двигател от Ренде, обаче никой досега не се е оплакал от него, така че не прибързвайте със заключенията.
  • 11 марито марито

    2 1 Отговор
    Страшен!!! Мерседеса си е Мерседес!!!
  • 12 Evolution

    5 2 Отговор
    Гледам повечето плюете. Явно вие карате нещо много, много по-добро от Мерцедес... Било то и последен модел... Или вие сами си конструирате шаситата, каросериите и двигателите и всичко необходимо... Нека излезе по дилърските центрове, покарайте я пък тогава говорете като най-големите експерти... /// Мерцедеса е добър, но малко да обърнат внимание на задницата макар че наскоро видях няколко CLA и останах приятно изненадан.
  • 13 hienata

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "iiiiiii!!!!!!!!":

    Френските дизели не са това което бяха преди 8-9години.Имам преки наблюдения върху 1,5dci (105к.с.) и 1,6 HDI (92к.с и 115к.с) а също и по-стария 2,0 HDI . 2,0 HDI си върви все още (служебна на 300 000км), докато новите вече имат по няколко посещения в бокса ,нищо сериозно ,но досадно и скъпо.
    Мерцедеса на снимката много ми допада ,най-много ме кефи колко се е "счупило" колелото в завоя, Мерцедес където направи "обратен" завой, малко други коли ще успеят. А и ако имам възможност да сиго купя,няма да си го взема с малкия дизел на Рено, има достатъчно голям избор на мотори мерцедесови.

    Коментиран от #16, #17

  • 14 Krasimir Petrov

    2 1 Отговор
    Супер си е колицата, даже ми е интересно какво плюете, след като основната маса коментиращи вероятно ще си я позволят над десетгодишна?! Френските дизели бяха доста добри, като визирам Пежо, но в последно време и тях ги удари брадвата на несполучилия, макар и да не остана световен бранд автомобили без изтегляния заради дефект! Едната слава, при това вече гола! Нормално е, компаниите се кооперират, спестяват разходи, още повече Рено нямат собствени разработки в луксозните сегменти, въпреки че Ц- классе е по-скоро от типа ежедневен седан
  • 15 Krasimir Petrov

    0 2 Отговор
    И преди и мен да сте ме подхванали, предпочитам старата ес-классе, струва от порядъка на десетина-петнадесет хиляди лева, а основно карам БМВ!
  • 16 iiiiiii!!!!!!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "hienata":

    Така е , бензина си е бензин , но и един дизел може би 2.0 с 180 коня няма да е никак зле
  • 17 iiiiiii!!!!!!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "hienata":

    Да , но всички марки започват да правят все по-малко издръжливи двигатели.
  • 18 Николай К.

    0 2 Отговор
    по-малка S класа, никак не е интересен дизайна, конете са малко за такава кола , мерцедес не изненадват вече с невероятни дизайни
  • 19 Йордан Славов

    0 0 Отговор
    Харесвах много Мерцедес, но такава безидейност и безличие, наистина не разбирам откъде идват!!! Не се учудвам защо задлъжняха с 9 млрд. Май шуробаджанащината се е настанила и при тях щом не дават читав дизайнер да проектира моделите им, да не говорим за развойната им дейност!!!
  • 20 Geizer Prostak

    0 1 Отговор
    benz mnogo se izloji tozi put da prebegne do kalpavite dvigateli na reno DCI-to e yjasen ko4 karah nisan mickra s 1.5dci tova e golqma bolest.pompa dyzi i elektronika za ni6to ne stavat ne si kopuvaite DCI
  • 21 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "skier":

    mi neznam az pritejavam mercedes i ne vijdam nishto obshto s frenskata marka
  • 22 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "skier":

    bmw sa mnogo dobri no vinagi zad mercedes benz
  • 23 Кобрата

    1 0 Отговор
    Mercedes THE BEST
  • 24 Стоян Стоянов

    0 0 Отговор
    бе какво толкова ги плюете тези френски дизели бре - помпи, дюзи не знам си какво ... сигурно 10+ годишни дараци карате , дето не си знаят километрите и едва ли са били кой знае колко обслужвани в чужбина. Наистина, не е логично от Мерцедес (за мен все още най-добрата марка) да влагат ДВГ от Рено, но те си знаят. А и за всеки влак си има пътници - има си достатъчно избор от други двигатели, нали?