4 Декември, 2013 12:21 7 155 3

Някой да търси Range Rover 6x6?

  • range rover-
  • 6x6-
  • scottorn-
  • обява

Дълго преди Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 да спечели трайно място в сънищата на шейхове и олигарси една малка компания във Великобритания създава подобен звяр, но на базата на класическия Range Rover.



През 70-те години на миналия век Scottorn Trailers Limited изработва 5 шестколесни всъдехода, един от които в момента се продава в холандска автокъща.



След добавянето на трети мост междуосието на Range Rover 6x6 нараства до цели 2.4 метра. За доработката са използвани оригинални части. Целта е да се улесни ремонтът при евентуален удар в зоната на удължаването.



Зеленият Range Rover Scottorn 6x6 от холандската обява е произведен през 1977 г. Оборудван е с 3.5-литров V8 и се предлага за € 13 950, което не е много предвид сведенията, че три от останалите екземпляри вече не съществуват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    3 0 Отговор
    Яко! Има и един интересен модел Sbarro Windhawk 6x6 който даже повече ми харесва.
  • 2 vertu

    0 0 Отговор
    бабабабабабаббабабабабабаб ааааааауууууууууууууууууу йййййеееееееееееееееееееееее
  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    ами не е зле