Last news in Fakti

6 Януари, 2014 09:25 4 795 6

Автомобил с ДВГ за всеки купувач на VW e-up!

  • volkswagen-
  • e-up!

Собствениците на електромобила Volkswagen e-up! ще могат да ползват безплатно други модели на немската марка с бензинов или дизелов двигател в продължение на 30 дни през всяка от трите години след покупката. В качеството на заместител за дълги пътувания ще бъде достъпна цялата гама на VW от up! до минивана Sharan (вижте всички модификации, предлагани от марката на българския пазар тук http://bit.ly/1dHW1PS).

Купувачите на e-up! ще могат да се сдобият и със специално зарядно устройство за дома. То струва 950 евро и попълва капацитета на 18.7-киловатчасовите батерии на електромобила за шест часа.



За притежателите на Volkswagen e-up! е създадено специално приложение за мобилен телефон, което помага за локализирането на колата на големи паркинги, следи за състоянието на батериите и отчита навъртяния километраж.



Засега услугата "заместващ автомобил за дълги пътувания" ще бъде достъпна само на клиентите на VW в Германия. От компанията не съобщават дали и кога ще я предлагат в чужбина.



Volkswagen e-up! бе представен на салона във Франкфурт през септември. Електромоторът с 82 к.с. позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 12.4 секунди и максимална скорост 130 км/ч. Зарядът на батериите стига за изминаването на 160 км.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 1 Отговор
    A това важи ли за България?

    Коментиран от #2

  • 2 Iaroslav Stanchev

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Засега услугата "заместващ автомобил за дълги пътувания" ще бъде достъпна само на клиентите на VW в Германия. От компанията не съобщават дали и кога ще я предлагат в чужбина.
  • 3 Shmeker

    3 1 Отговор
    Да ама в заглавието е написано "за всеки купувач"
  • 4 Iaroslav Stanchev

    2 0 Отговор
    Е да,за всеки купувач,ама в Дойчланд.
  • 5 БУМЕР КАМОР

    2 1 Отговор
    toaletna

    Коментиран от #6

  • 6 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "БУМЕР КАМОР":

    chista toaletna