Last news in Fakti

17 Април, 2024 12:18 2 376 5

Това е новият седан Volkswagen Passat Pro

  • volkswagen-
  • passat-
  • pro
Това е новият седан Volkswagen Passat Pro  - 1

Всички подробности за новия Volkswagen Passat Pro ще се появят следващата седмица по време на официалната премиера. Засега трябва да се задоволим с изтичане на информация от базата на Министерството на промишлеността на Китай.

Освен снимки на живо, мрежата публикува някои технически подробности за новия Passat Pro. Външно той е подобен на представителите на електрическата линия ID, но задната част изглежда уникална. В същото време всяка конфигурация, а има няколко от тях, получава свои собствени отличителни елементи. Само въздухозаборникът в предната броня се предлага в три версии.

Това е новият седан Volkswagen Passat Pro

Но основната разлика е в още по-удължената каросерия в сравнение с европейското комби. В новия Volkswagen Passat Pro тя достига 5 006 мм дължина, с 58 мм повече от своя предшественик. Габаритна широчина на автомобила е 1 850 мм (+14 мм), а височината - 1 489 мм (+20 мм). Междуосието остава същото - 2 871 мм.

Това е новият седан Volkswagen Passat Pro

Новият продукт е тясно свързан с новото поколение европейско комби Passat : предната част на каросерията е същата, но междуосието е малко по-дълго (+30 мм), а задната част има класическа форма на седан.

Гамата от двигатели включва два бензинови турбо двигателя, произведени от Shanghai Volkswagen Powertrain. Мощността на двигателя с работен обем 1.5 литра е 160 к.с., а тази на мотора с обем 2.0 литра - 220 к.с. И двете се очаква да работят с роботизирани скоростни кутии.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе яяяя...

    12 4 Отговор
    Краднали дупата от Пежо 408...на всичкото отгоре са я развалили, излагат се вече.
  • 2 КОТарАК

    13 3 Отговор
    Ще Pro-пусна тоя контейнер и евтина пластмаса!
  • 3 Иванчо Сериозния

    12 5 Отговор
    Немското умре отдавна с мерцедес 124, другото е бошлаф работа и става все по-зле
  • 4 Дибелия

    8 8 Отговор
    Боклуци станаха тия ФАГ-ове, аз още карам голф 3 1.9 тди, тва когато издържи 30 години ще си го купя
  • 5 ХАХАХА

    2 0 Отговор
    В профил - Тойота Камри ,в гръб Пежо ,в лице малко на Акорд (10) или Додж хахаха
    Пропускаме новият Пасат :/