Last news in Fakti

22 Април, 2024 10:54 2 115 2

25 години по-късно BMW вади идеен наследник на култовото Z8

  • concorso d'eleganza villa d'este-
  • комо-
  • bmw

Концептуалният модел ще бъде показан по време на Concorso d'Eleganza Villa d'Este

25 години по-късно BMW вади идеен наследник на култовото Z8 - 1

BMW ще покаже два напълно различни нови продукта на езерото Комо. През 2024 година най-престижното събитие в Европа, посветено на класическите автомобили - Concorso d'Eleganza Villa d'Este - традиционно ще се проведе в резиденцията на кардинал Иполит Втори, сградата на двореца и прилежащите му градини на езерото Комо в Италия.

През последните няколко години това събитие е активно подкрепено от BMW, като това ще е така и през тази година. Баварската марка ще представи няколко нови концептуални автомобила на изложението през 2024-а, както на четири, така и на две колела.

25 години по-късно BMW вади идеен наследник на култовото Z8

„Гостите и представителите на медиите да очакват две специални световни премиери – спортна кола с морска нагласа и рокендрол на две колела “, описва предстоящите премиери германският автомобилен производител, без да навлиза в подробности.

Друга информация за новите продукти не е публикувана, а официалната премиера на колите ще се състои на 20 май, когато се открива изложението на езерото Комо. Вероятно обаче колата ще бъде посветена на 25-тата годишнина на модела BMW Z8, която ще бъде отбелязана на изложението тази година.

25 години по-късно BMW вади идеен наследник на култовото Z8


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.