Last news in Fakti

15 Май, 2024 16:42 4 674 8

Suzuki представи Jimny в ретро стил

  • suzuki-
  • jimny-
  • xl
Suzuki представи Jimny в ретро стил - 1

Suzuki представи едно завръщане към емблематичния модел Jimny, представяйки варианта Heritage в знак на почит към легендарния модел. Този вариант излъчва ретро настроение, вдъхновено от 70-те, 80-те и 90-те години, улавяйки същността на свободата и приключенията, които са синоним на издигането на Suzuki Jimny в култ.

Достъпен ексклузивно за австралийските клиенти, Jimny Heritage може да се похвали с цветова палитра, включваща Bluish Black Pearl, Jungle Green, Granite Grey, White и Ivory, като последният е допълнен от елегантен черен покрив за контраст. Към винтидж привлекателността на модела се прибавят и дръзки червени калници, които украсяват както предната, така и задната част.

Suzuki представи Jimny в ретро стил

Под непреходния си външен вид Jimny Heritage запазва характерния 1,5-литров бензинов двигател, съчетан с петстепенна механична трансмисия и задвижване на всички колела.

Jimny XL Heritage е оборудван и с редица съвременни удобства като девет-инчов сензорен екран, безжична функционалност на Apple CarPlay и Android Auto, круиз контрол, асистент за спускане по наклон, автоматични LED фарове, задни сензори за паркиране и други.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    19 0 Отговор
    Ганчо Галинов е връзкар, толкова е зле, че не може да наптави разлика между две и четири врати, къса и дълга база. Шатак работа.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Главния ред

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Буха ха":

    Подозирам, че е син на Ганьо Миленков 😅
  • 3 Знайко

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Буха ха":

    ...и не само това, но и нарича калобраните калници. Някой да им каже на феновете , че тоя модел е спрян за Европа, понеже двигателя му цапал много!
    ...затова е ЕКСКЛУЗИВНО за Австралия...там явно нямат проблеми с цапането.
    Иначе не е лошо автомобилче, стига да не си 175 висок , да нямаш гръдна обиколка над 100 см и да не излизаш на магистрала.

    Коментиран от #4

  • 4 4.4

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Знайко":

    1.5 цапат, ма 6.5 V12 на разни големи концерни не цапат :D

    Коментиран от #6

  • 5 бричка

    10 0 Отговор
    Харесва ми .Тойота също пусна серия 70 , която е със стария дизайн .Има коли които са непреходни .
  • 6 Знайко

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "4.4":

    Едва ли не цапат, може би имат достатъчно мощност и след като ги спънеш.
    Конкретно за Джимни знам , че мотора 1.6 е забранен в европа заради емисиите и дори пуснаха модел без задни седалки (карговерсия), която отговаряла на изискванията!?

    Коментиран от #7

  • 7 ФЕН

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Знайко":

    Без втори ред седалки, става онези категории, които плащахе 6 лв. годишен данък и съответно тиквеното управление отряза. Отиде на 200+
    Джипчето е супер, и има много фенове. Есенцията на джипа!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.