Last news in Fakti

15 Април, 2014 11:15 3 570 3

Saleen тунингова Tesla Model S

  • saleen-
  • tesla-
  • model s-
  • тунинг

Екстремните доработки на Ford и суперколата S7 явно не показват пълния потенциал на Saleen Automotive. От това лято всеки собственик на Tesla Model S ще може да поръча на калифорнийското ателие първия тунинг пакет на пазара за електромобила си.

Модификациите, които предлагат от Saleen, включват брони, прагове, заден дифузьор и спойлер от въглеродни нишки. Пакетът включва също усъвършенствано окачване и карбон-керамични спирачки.



Оптичният тунинг предвижда монтирането на поръчкови джанти и тапицерия от черна кожа с червени кантове и вложки от алкантара. На седалките и арматурното табло ще има емблеми на Saleen.



На усъвършенстване ще бъде подложен и силовият тракт на Model S, макар че от ателието предпочитат да не влизат в конкретика. Съобщава се единствено, че подобрените динамични характеристики ще превърнат Tesla-та в истински суперкар.

Най-мощният заводски Model S разполага с 416 к.с. и 600 Нм. Макар да тежи цели 2 100 кг, американският електромобил ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди, а максималната скорост достига 210 км/ч.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maksito Mystafov

    0 0 Отговор
    Изглежда добре
  • 2 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ДА ГО ГЛЕДАШ НА КАРТИНКА . НЕ Е ЗА БГ ПЪТИЩА

    Коментиран от #3

  • 3 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Vasik Atanasova":

    То и за българските ни джобове не е добре... . Това за разбиращите руски, техен бизнесмен предоставя неговата "Тесла" за "тест драйф", а е имал "гуеми" коли-"Мерцедес", "БМВ"...и "так дальше"-http://www.youtube.com/watch?v=Yrl35yfpnA0