24 Април, 2014 13:21 21 309 14

Някой да търси W123 пикап?

  • mercedes-benz-
  • w123-
  • el camino-
  • ranchero-
  • тунинг

Класическите спортни пикапи като Chevrolet El Camino и Ford Ranchero вълнуват най-вече маниаците в САЩ и Австралия. Съществуват обаче и стотици проекти, които могат да предизвикат интереса на останалия автомобилен свят.



Пикапът на тези снимки например е започнал живота си през 1979 г. като комби Mercedes-Benz 300TD. През 80-те е снабден с товарен леген по толкова майсторски начин, че според собственика някои дилъри на "Трилъчевата звезда" го взели за фабричен оригинал.



35-годишната възраст и пробегът от 149 800 мили (241 028 км) са оставили своите белези по колата, но въпреки това видът й може да се определи като отличен. Драскотините и ръждата са повърхностни и подлежат на възстановяване.



Уникалният немско-американски пикап се продава в eBay, а наддаванията вече са достигнали $8 500. Сред екстрите си струва да се споменат велурените седалки Recaro с електрическо позициониране. Според собственика колата се ползва ежедневно и е в напълно задоволително техническо състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    8 4 Отговор
    ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ
  • 2 zendera

    7 3 Отговор
    Лошото е че този модел ръждясва много,инъче двигатела е вечен.Наддаванията били стигнали 8500 долара...малко са за такъв уникат.

    Коментиран от #3

  • 3 Име:

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "zendera":

    Да на една от снимките на десния калник се е отчупил кита и отдолу ръжда... иначе е хубав

    Коментиран от #11

  • 4 Симеон Тасев

    0 8 Отговор
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Румен Янев

    2 7 Отговор
    Лелеее колко грооозен !!! А пантите на капака отзад от москвич иж ли ги взеха ? Ужас !
  • 8 Borislav Krumov

    6 2 Отговор
    Една от най-истинските коли за всички времена!
  • 9 Валентин Петров

    0 3 Отговор
    Това гавра с тази кола
  • 10 Румен Янев

    1 3 Отговор
    Я колко минуса сте ми лепнали ! Явно ви харесва това извращение а фиат мултипла за вас връх на дизайн функционалност и инжинерна мисъл ! Извинявам се че съм толкова невеж !
  • 11 ярослав станчев

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Име:":

    Е за 35 години служба е нормално да има тук-там малко ръждичка.Наборите на този Мерцедес от други марки и модели вече са ставали на кутийки за бира,по няколко пъти.
    Само уважение заслужават и колата и човека.
    И после някой казват,че гюнтер не можел да прави коли,
    35 години и не е мръднал,Бенца.

    Коментиран от #12

  • 12 zendera

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ярослав станчев":

    Е не е мръднал щото това е старата школа.С този двигател ще смениш три тогавашни купета.Това е истинския Мерцедес,такъв какъвто трябва да бъде-тоталния лидер.За съжаление,дори и мое ,бенца отстъпи лидерската си позиция при дизелите.Мога да го докажа с няколко примера ако се наложи!!!!!!!!
  • 13 Veselin Hristev

    0 1 Отговор
    НОВИНИТЕ:
    1970 година: Мерцедес се удари челно в къща и я разруши напълно
    1980 година: Мерцедес се удари и нямаше части в корекома за него
    1990 година: Мерцедес се удари и поръчахме части от германия
    2014 година: Мерцедес се удари в голф двойка и колата се разцепи на 2 като двигателя беше на 100метра от останалите две части.
    Автомобилостроенето е НА.РАНО след 1997 година.
    Това което виждаме е класика и дори и да съм БМВ-ист ме кефи много.
  • 14 Папур Шпеков

    0 0 Отговор
    НОВИНИТЕ:
    1970 година: Мерцедес се удари челно в къща и я разруши напълно. -Шофьора е мъртъв с множество вътрешни и външни травми и кръвоизливи.
    1980 година: Мерцедес се удари и нямаше части в корекома за него - Шофьора е мъртъв с множество вътрешни травми и разкъсвания но иначе изгрежда като жив.
    1990 година: Мерцедес се удари и поръчахме части от германия.-Шофьора е жив но е с множество външни травми и наранявания.
    2014 година: Мерцедес се удари в голф двойка и колата се разцепи на 2 като двигателя беше на 100метра от останалите две части.- Шофьора е невредим, благодарение на съвременните системи за сигурност.
    Автомобилостроенето е НА.РАНО след 1997 година.- не разбираш какво занчи пасивна безопасност!