Last news in Fakti

23 Май, 2014 10:32 28 134 8

Наточени достъпни резачки от mobile.bg

През 2013-а екипът на сайт №1 за автомобили mobile.bg направи един по-различен календар за 2014 година. За целта събрахме дванадесет екзотични автомобила от култови марки, всички налични на територията на страната ни.

Сега в ход са сесиите за предстоящото ново издание на календара на mobile.bg, но този път решихме да обърнем внимание на по-конвенционални возила, които са значително по-евтини и масови на фона на автомобилите от календара за 2014-а. На снимките обаче те ще са представени в техните най-наточени изпълнения.

Главни герои от първата сесия за календар 2015 бяха VW Beetle R, Kia Ceed GT и най-наточеното SUV с щампа "made in Bulgaria" Hover H6. В сесията включихме и един по-специален камион на марката DAF. Втората сесия, която се проведе преди броени дни, включи едно от най-ефектните нови BMW-та. Става дума за четвъртата серия на баварците, при това в изпълнение кабриолет. Новото изпълнение на култовата резачка Nissan GT-R също ще краси страниците на календара.

С новия си модел Renault Clio определено спечели сърцата на доста от жените водачи на МПС, но версията RS, която избрахме за снимките, определено е мъжки автомобил. Осмият автомобил, който заснехме за новия календар, е новото Mini, естествено в изпълнение Cooper S. Предстои още една сесия с последните четири автомобила. Тазгодишната работа по заснемането отново е поверена на професионалистите от "Арт Граунд", но този път зад обектива е известният фотограф Васил Германов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 skier

    2 6 Отговор
    Не са лоши автомобилчетата, аз бих избрал четвъртата серия на бавареца обаче.
  • 2 Румен Янев

    3 5 Отговор
    Тази бялата на втората снимка ако върви в комплект с това на предния капак ще го взема ....

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Симеон Тасев

    1 5 Отговор
  • 4 Дошo

    0 6 Отговор

    До коментар #2 от "Румен Янев":

    Аз пък ще я взема въпреки това на предния капак
  • 5 Дошo

    0 6 Отговор

    До коментар #2 от "Румен Янев":

    Аз пък ще я взема въпреки това на предния капак

    Коментиран от #6

  • 6 Xterminatorable .

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Дошo":

    Сега искаш да ни докажеш, че имаш наклонности към насрещното движение ли?
  • 7 бургазлията

    0 2 Отговор
    Не разбрах ,колите заедно с кифлите ли вървят или имаш право на избор ? Защото ,ако е в комбинация само тази с баварката става.
  • 8 Джак Бауер

    0 0 Отговор
    Каката и на четирите снимки е една и съща бе разбирачи. Ако разбирате от коли толкова колкото от жени, направо си карайте велосипедчетата.