Last news in Fakti

7 Юли, 2014 18:24 1 871 1

Васил Тодоров: Политиците преминаха границата

  • васил тодоров-
  • политиците-
  • преминаха-
  • границата

Има опасност политическата криза да се пренесе в икономиката

„Общата позиция на работодатели и синдикати, обявена вчера, е резултат от случващото се в обществото и безпрецедентната политическа криза, която поставя под риск много важни въпроси за бизнеса и обществото, които трябва да бъдат решени. Искаме да изместим фокуса на политиците от тясно партийните им предизборни боричкания и сметки към  важните за бизнеса и обществото въпроси“.  Това заяви главният секретар на БТПП Васил Тодоров по повод проведената съвместната пресконференция на работодатели и синдикати.

Той изтъкна необходимостта от  финансова стабилност в здравеопазването,  по-бързо финализиране на преговорите с Европейската комисия по Споразумението за партньорство с ЕС, както и съгласуване на последните варианти на оперативните програми.

„Нашата роля не е да се включваме в политическите битки, което е присъщо на политическите партии. Ние реагирахме, защото границата беше премината и от тук нататък опасността политическата криза да се пренесе в икономиката е голяма. Ние не искаме това да се случи“, подчерта Васил Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дими колев

    0 0 Отговор
    prokleti da ste sasipahte tozi narod