Last news in Fakti

20 Септември, 2014 15:39 3 778 1

Германия навлиза на руските летища

  • fraport-
  • инвестиции-
  • летище-
  • русия-
  • германия

Германската компания Fraport е заинтересована от развитието на руските регионални летища, съобщи министърът на транспорта на Русия Максим Соколов, цитиран от ИТАР-ТАСС. Новината дойде по време на Инвестиционния форум в Сочи.

Fraport е един от големите международни летищни оператори и в момента участва в реализирането на проекта за летище „Пулково”. Именно успехът на този проект, подтиква Fraport да разгледа възможността за инвестиции и в други руски летища. „Това създава здравословна конкурентна среда и ново качество на обслужване, което да отговаря на международните стандарти”, допълва Соколов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    1 0 Отговор
    Това са европейците. Бивши и настоящи колонизатори. Относно Украйна са срещу Русия, а като има изгода са с нея. Не вярвайте на никого! Започна новото разпределение на света.