Last news in Fakti

23 Септември, 2014 19:26 1 007 1

Омайваме руснаците с родна козметика

  • козметика-
  • русия

В програмата на търговската мисия е включено посещение на Международния фестивал на красотата Невские берега

От 23 до 27 септември 2014 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) провежда търговска мисия до Санкт Петербург с участието на представители на 12 български фирми от сектор козметика и парфюмерия, съобщиха от пресслужбата на ведомството.
Нашите производители ще участват в Руско-българския бизнес форум, който ще се проведе в Санкт Петербургската търговско-промишлена палата.

Събитието ще бъде открито от вице-президента по международното сътрудничество на СПбТПП Екатерина Лебедева, генералния консул на България в Санкт Петербург Петя Несторова и Красимир Лозанов, ръководител на Службата за търговско-икономически въпроси към нашето консулство в Петербург. Участниците в търговската мисия ще проведат двустранни срещи с представителите на руски компании, ще се запознаят с изискванията за сертификация на козметични продукти на Митническия съюз и нормативно-правна база за правене на бизнес в северната столица на Русия.

В програмата на търговската мисия е включено посещение на Международния фестивал на красотата „Невские берега“, където българските мениджъри ще имат възможност да установят контакти с представители на руски фирми, както и да се запознаят с представената продукция. Предвидена е презентация на състоянието на сектор козметика, парфюмерия и етерични масла в България в рамките на Фестивала.

Търговската мисия до Санкт Петербург се организира по Проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум Янкулов

    0 0 Отговор
    Добра идея