Last news in Fakti

30 Септември, 2014 14:12 6 060 3

Билетът Лудогорец-Реал удари 220 лв.

  • цена-
  • билети-
  • лудогорец-
  • реал мадрид

Часове преди дербито Лудогорец – Реал Мадрид, което ще се играе на стадион „Васил Левски” на 1 октомври от 21.45 часа, цената на билетите на черно скочи до 220 лв. Това сочи справка в сайта за безплатни обяви Bazar.bg.

В зависимост от сектора стойността на билетите е различна. За желаещите да бъдат в сектор „Г” цената е 150 лв. Реалната сума, на която е купен билетът, е 60 лв. В сектор „Б”, билетът се продава „под масата” срещу сумата от 120 лв.

Феновете на „Лудогорец”, които не са успели да се сдобият с билети, а искат да присъстват и на трите мача, също имат шанс да бъдат на стадиона. Билетите за трите домакинства са за сектор „Б” и се предлагат на цена от 220 лв.

Продавачите са от различи краища на страната – Благоевград, Варна, Силистра. Обяснението на част от тях е, че са купили повече билети, но не са успели да се организират с идването до столицата. Дали това е така или търговският хъс е надделял няма как да се разбере.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    2 0 Отговор
    Само не мога да разбера кво правят скрити камери на хората, които продават билети и едва ли не ги изкарват престъпници, че продавали билетите по-скъпо? Дето има една приказка: Не е луд тоя, който яде баницата...

    Коментиран от #3

  • 2 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    za 50 EUR na SAN SIRO gledah Milan i Inter
  • 3 S Doichinov

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    Ако ти даде касова бележка не е престъпление.Укриване на доходи какво е според теб?