30 Октомври, 2014 22:43 758 0

БТПП с отличие за принос в българо-турските бизнес отношения

  • бтпп-
  • турция-
  • двустранните търговско-икономически отношения

Участие в церемонията взеха министърът на външните работи Даниел Митов и министърът на образованието и науката Румяна Коларова

По повод официалния празник на Република Турция Българската търговско-промишлена палата бе отличена за принос към развитието на двустранните търговско-икономически отношения. Събитието бе открито от извънредния и пълномощен посланик на Република Турция в София Н.Пр. Сюлейман Гьокче. Участие в церемонията взеха министърът на външните работи Даниел Митов и министърът на образованието и науката Румяна Коларова.

Наградата от името на БТПП получи главният секретар на Палатата Васил Тодоров, който изрази готовността на БТПП и в бъдеще да продължи да бъде партньор в насърчаването на икономическото сътрудничество между България и Турция. Той подчерта, че усърдната съвместна дейност между търговско-промишлените палати на двете страни е допринесла за положителни резултати за деловите среди.

В рамките на официалната церемония беше оповестена и декларация за създаване на Съюза на смесените турско-български камари и съвети от София, Пловдив и Шумен.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА