Last news in Fakti

31 Октомври, 2014 20:43 1 781 0

Цената на стачката е 170 млн. EUR

  • стачка-
  • цена-
  • lufthansa-
  • инвестиции

Германският национален превозвач, който влезе в новинарските емисии с поредицата стачки на пилотите, инвестира на ден по 1 млн. EUR като целта е да заеме почетно място сред малкото 5-звездни авиокомпании в света. Дали това обаче няма да бъде забавено от протестите на пилотите? Ако видим колко е загубила компанията от поредицата стачки през последните месеци, то е възможно реализирането на инвестиционните намерения, да се забави, но не с много. До момента загубите възлизат на 170 млн. EUR. „Въпреки това целта да бъде достигната оперативна печалба от 1 млрд. EUR не се променя”, пише в съобщение до медиите концерна.

„Германското дружество „Луфтханза, независимо от тежкото тримесечие и загубата на 150 млн. EUR в резултат на стачката на пилотите, си запазва плановете да има печалба в размер на близо 1 млрд. EUR”, пише още в съобщението.

За първите девет месеца на тази година печалбата на авиокомпанията е в размер на 849 млн. EUR, което е със 186 млн. EUR повече в сравнение със същия период на 2013 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА