Last news in Fakti

23 Ноември, 2014 12:08 1 294 0

Николина Ангелкова: Крисия може да стане лице на българския туризъм

  • български туризъм-
  • николина ангелкова-
  • крисия

Крисия може да стане лице на българския туризъм. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова пред bTV. Тя бе попитана от хотелиера Благой Рагин дали би приела и подкрепила такава идея, а отговорът на министъра бе положителен.

„Ще имаме разговори в тази насока, защото туризмът е кауза. Всеки, който успее на международната сцена, прославя България. Целта пред мен е изградим и поддържаме положителния образ на България”, обяви Николина Ангелкова.

Тя на няколко пъти каза, че тя се вижда в ролята на партньор на туристическия бизнес. „Първоначалната реакция, че съм непозната за сектора, я преодоляваме. Смея да кажа, че имам подкрепата им. Запознах се с всички представители на туризма. Желанието ние да развиваме туризма, който да увеличава приходите. Целта ни е България да бъде туристическа дестинация четири сезона”, добави още Ангелкова.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА