Last news in Fakti

25 Ноември, 2014 21:06 5 094 2

До 50 лв. печалба от билети на черно

  • bazar.bg-
  • лудогорец-
  • ливърпул-
  • билет-
  • цена

Часове преди дербито Лудогорец-Ливърпул, което ще се играе на стадион „Васил Левски” в столицата от 21.45 часа на 26 ноември, билети все още могат да се намерят. Цената на „пропуска” за стадиона в повечето случай е с до 50 лв. по-висока от реалната. Справка в сайта за безплатни обяви bazar.bg показва, че билет за сектор В, чиято редовна цена е 70 лв., се продава за 100 лв. В случай, че се вземат и трите билета в комплект, щастливият купувач ще получи отстъпка от 10%.

Някои от собствениците на билети, които ги продават в момента, определят цената в зависимост от това колко близко се намира станцията на метрото и спирките на градския транспорт от сектора на стадиона. Стойността на билета е 42.75 лв., но се продава срещу 70 лв. Текстът към обявата гласи: „Блокът е в близост до метростанция „Васил Левски”, трамваи 10,12,18 и след мача е много удобно за прибиране”.

Има и случаи, в които почти няма разлика между цената, която са дали купувачите и тази, на която искат да ги продадат. Причините, за да не отидат на стадиона, са различни. Така например, два билета за сектор Б, блок 27 с редовна цена 42.75 лв., се продават за по 45 лв.

Има и трети случай, при който ако си купите билети през сайта ще ви излезе по-евтино. Така например, русенец продава два билета на реална цена от 133 лв. срещу 100 лв. Софиянец също продава билети на промоция. При цена от 42.75 лв. билет може да бъде купен за 35 лв. Местата са в Сектор Г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехоооо

    0 0 Отговор
    Ми капитализъм.
  • 2 kreten

    0 0 Отговор
    Да си ги държат, призовавам никой да не ги купува.