Last news in Fakti

20 Декември, 2014 17:40 1 821 0

Близки до Цветан Василев се опитват да злепоставят "Булгартабак"

  • "булгартабак"-
  • "булгартабак холдинг"-
  • цветан василев-
  • инсинуации-
  • собственост-
  • законови мерки

Няма да останем безучастни срещу опитите на шепа клеветници – хора със съмнителна репутация, да дискредитират доброто име на едно търговско дружество с безупречен икономически и социален профил, категорични са от ръководството на компанията

„Булгартабак Холдинг“ е предприел всички законови мерки за защита и няма да остане безучастен срещу опитите да се дискредитират доброто име на дружеството с безупречен икономически и социален профил. Това се казва в изявление, публикувано на официалната интернет страница на компанията.

Настоящото изявление на ръководството на групата „Булгартабак“ е провокирано от зачестилите през последните дни инсинуации и неверни внушения за „Булгартабак Холдинг“, които твърдения са отправени от хора и чрез медии, за които е публично известно, че са свързани с фалиралия банкер Цветан Василев, пише още в позицията.

Във връзка с внушенията за „неясна” собственост, за пореден път заявяваме, че акционерната собственост в „Булгартабак Холдинг“ е декларирана надлежно пред компетентните регулаторни органи. С оглед на това, всички внушения, свързващи „Булгартабак“ с политически лица и/или твърдения за нередности в дейността на компанията, целят единствено да манипулират общественото мнение и да злепоставят доброто име и търговската репутация на „Булгартабак Холдинг”, категорични са от ръководството на дружеството.

„За нас користните мотиви на зложелателите ни са повече от ясни. Клеветите им обаче няма да променят истината, че „Булгартабак Холдинг“ е едно от структуроопределящите предприятия в страната, че дружеството осигурява значителни приходи в бюджета на държавата, че е изряден данъкоплатец и се развива като социално отговорна компания, която гарантира заетост на хиляди хора и осигурява поминък на тютюнопроизводителите в страната. В този смисъл, ние няма да останем безучастни срещу опитите на шепата клеветници – хора със съмнителна репутация, да дискредитират доброто име на едно търговско дружество с безупречен икономически и социален профил, като сме предприели и ще предприемем срещу тях всички законови мерки и способи за защита”, заключават от „Булгартабак Холдинг“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА