Last news in Fakti

27 Март, 2015 17:21 1 058 1

България на повече панаири

  • българия-
  • панаир-
  • бизнес

През тази година България ще бъде представена на повече изложения и панаири зад граница, каза Мариета Захариева, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) по време на годишната среща на Съюза на печатарската индустрия. Също така ще бъде увеличен и броят на българските търговски мисии в чужбина. Средствата ще дойдат по линия на ОП „Конкурентоспосоност”, след като срокът на действие на програмата е удължен до ноември 2015 г.

„Печатарският бранш да се включи активно в изготвянето на допълнителната програма за изложенията и панаирите. Целта е да вдигнем експортната насоченост на малкия и среден бизнес“, допълни Захариева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Поп

    0 0 Отговор
    Важно е второто изречение:"Също така ще бъде увеличен и броят на българските търговски мисии в чужбина."
    Това значи назначаване, свои хора на кьор софра и здраво лапане от държавната баница,без какъвто и да е ефект.