Last news in Fakti

29 Март, 2015 13:25 1 053 1

Близнашки: Надявам се да има избори "две в едно" през септември

  • георги близнашки-
  • избори "две в едно"-
  • септември-
  • мажоритарен вот-
  • референдум-
  • народното представителство

Трябват радикални мерки за повишаване качеството на народното представителство, твърди екс премиерът

Надявам се да имаме избори "две в едно" през септември - за местна власт и референдум за задължителен, за мажоритарен вот и електронно гласуване, заяви в предаването "Радиокафе" по Радио София на БНР  проф. Георги Близнашки, бивш служебен премиер и преподавател по конституционно право в СУ „Св.Климент Охридски“ . Той припомни, че преди по-малко от година за тази идея бяха събрани над 570 хил. подписа, което свидетелства за огромната обществена енергия и подкрепа, която трябва да бъде използвана пълноценно.

Проф.Близнашки заяви, че понастоящем има потенциал за мнозинство в парламента, което да прегърне идеята, и още, че трябват радикални мерки за повишаване качеството на народното представителство у нас.

Георги Близнашки коментира също и назначението на Йордан Бакалов като директор на служба „Военна информация“. Той определи Бакалов като отличен професионалист и допълни, че смята, че ще се справи с възложените му функции и задачи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Блиэнашки е пич!