27 Април, 2015 19:09 1 577 0

Водещи банкери ще обсъдят състоянието на бранша на „Шумът на парите”

  • шумът на парите-
  • форум

Висши мениджъри на някои от водещите български банки ще обсъдят състоянието на сектора в първия ден на форума „Шумът на парите”, организиран от финансовия сайт Profit.bg. Събитието, което ще се състои на 12 и 13 май в столичния „Кемпински Хотел Маринела“, се очаква да събере на едно място повече от 40 български и чуждестранни лектори и да бъде посетено от над 1500 души.

Дискусията на 12 май ще бъде открита от главния изпълнителен директор на Уникредит Булбанк Левон Хампарцумян. Своите прогнози за развитието на банковия сектор през следващите години ще дадат Васил Христов, изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка, Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка, Славейко Славейков, член на УС и главен финансов директор на Сосиете Женерал Експресбанк и Любомир Цеков, главен изпълнителен директор на Борика – Банксервиз. Модератор на дискусията за шеста поредна година ще бъде Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център и Кредит Пойнт.

Преди панел „Банки“, представители на четири капиталови пазара от региона на Централна и Източна Европа ще дискутират последните тенденции в сектора. Първият ден ще завърши с панел „Инвестиции“, който се организира за първи път в историята на събитието.

Във втория ден на форума някои от най-авторитетните български икономисти ще обсъдят икономическите перспективи пред България. Програмата на 13 май ще продължи с „Имоти”, в който ще бъдат разгледани тенденциите на жилищния пазар в България. Шестото издание на най-големия специализиран финансов форум в страната ще завърши с дебютиращия панел „Технологии”, в който говорители ще бъдат представители на едни от най-големите компании в технологичния сектор.

През 2015 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, Виваком и Galaxy Investment Group, както и спонсорите Peugeot, Борика Банксервиз, Трейс Груп Холд, София Интернешънъл Секюритиз, Лукс Имоти и консултантска къща Амрита.

Медийни партньори на събитието са: Агенция Фокус, offnews.bg, novini.bg, fakti.bg, kaldata.com, imot.bg, economic.bg, pariteni.bg, сп. Форбс и сп. Икономика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА