Last news in Fakti

6 Юли, 2015 11:48 2 364 0

Браво – отмениха цесиите в КТБ, остават смущаващи въпроси

  • цесиите-
  • ктб-
  • смущаващи-
  • въпроси

Остават смущаващи въпроси

От Асоциацията на пострадалите от КТБ приветстват законовото решение за отмяна на цесиите в банката. Както винаги обаче в България има едно голямо НО, заявяват от асоциациацията.

"След това решение на повърхността на дневния ред изплуват няколко въпроса, на които засега няма адекватни отговори. Ние държим все пак да ги зададем. Обществото и по-конкретно пострадалите вложители имат право да знаят кои теми са неудобни, кои въпроси се покриват и защо се вземат решения „под масата“.

1. Кой, кога и защо определи датата на фалита на КТБ?
2. Кой, кога и по какъв начин изготви одиторския доклад, доказващ фалита?
3. Кой звездоброец, по какъв хороскоп и на каква точно температура определи цифровото изражение на фалита?

Ще бъде хубаво някой да даде конкретни отговори на въпросите ни. Иначе всички ще си останем отново с горчивия вкус, че всичко около случая с КТБ се върши зад кулисите на нечий определен политически и финансов интерес, заявиха от асоциацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА