Last news in Fakti

8 Септември, 2015 18:35 2 330 2

Убиецът на лъва Сесил се завърна на работа

  • уолтър палмър-
  • зъболекар-
  • лъв-
  • сесил-
  • работа-
  • кабинет-
  • завърна

Зъболекарят бе посрещнат с възгласи - убиец!

Убиецът на лъва Сесил се завърна на работа - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският зъболекар, предизвикал международен гняв заради убийството на лъва Сесил, се завърна на работа в зъболекарския си кабинет, съобщи „Telegraph”.

След седмици в неизвестност Уолтър Палмър се завърна на работното си място в Блумингтън (Минесота), като бе посрещнат с възгласи „убиец“ и „напусни града“ от насъбралото се множество.

55-годишният зъболекар заяви в интервю, че ловът е бил законен и не е знаел, че убива специален и известен лъв.

Зимбабве поиска екстрадицията на Палмър заради убийството на Сесил. Американецът не говори пред медиите.

Смята се, че зъболекарят е платил 50 000 щатски долара за лова. Той заяви, че никой от ловуващите не е знаел, че това е известен лъв и местна забележителност за туристите.

Еколози твърдят, че след убийството лъвът е бил одран и обезглавен. Джони Родригес - председател на държавната организация за защита на животните Zimbabwe Conservation Task Force – описа лъва като „едно от най-красивите животни, които е виждал“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kcaniba

    1 0 Отговор
    Подлият зъболекар ще продължава.
    манияците никога не спират!!!
    По важното в случая, че има много висоплатени клиенти, така че
    може да плати и 100 000 за да убие някой човечец например.. и нямало да знае, че не трябвало да го убива!
    Това е разумът на един убиец, той не осъзнава, че не трябва да убив!!!
  • 2 comment

    0 0 Отговор
    "... че ловът е бил законен и не е знаел, че убива специален и известен лъв". Алоууууууу дзъбаркотооооо! Защо въобще трябва да убиваш какъвто и да било лъв бе, тъпанар? По-мъж ли ще станеш, по-умен ли, по-красив ли? Значи ако лъвът не беше специален и известен, а прост и неизвестен селянин като мен, можеш спокойно да го утрепеш?!? За разстрел си, за разстрел!!!