Last news in Fakti

4 Октомври, 2015 19:31 1 884 3

Сашо Дончев: Българската държава рекетира бизнеса

  • бизнес-
  • сашо дончев-
  • бск

Докога ще приемаме да ни будалкат със схематични отчети за използваните от бюджета средства? Защо не можем да ги принудим да отговорят какво количество и с какво качество са предоставените на обществото продукти (стоки и услуги)? Знаем ли кой, защо и как е поръчал тези продукти? И дали всичко това не е могло да бъде „произведено“ с по-малко средства?, се казва в обръщение на на Сашо Дончев, съсобственик на „Овергаз“, до членовете на УС на БСК, което медиите публикуваха през седмицата.

В това обръщение Дончев още веднъж развива тезата си, че обществото и съответно бизнесът трябва да търсят отговорност на държавата за какво и как харчи парите на данъкоплатците.

След като свършиха всички останали безобразия, политиците започнаха неистово да се стремят да овладяват производствените предприятия. И с каква експертиза? И точно тук е най-тъжното – те привнесоха в тази сфера единствената им позната технология - технологията на лъжата ! , каза Дончев в предаването „Неделя 150“.

Според него в България съществува енергийна мафия, защото енергетиката е държавна. Националната електрическа компания е в неизбежен фалит, коментира още Дончев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 destilator

    0 0 Отговор
    Колко години г-н Дончев рекетираше българите чрез доставчиците си?
  • 2 Андрешко

    0 0 Отговор
    Време е да заметем следите. Който пил пил, който ял ял, който не пил и ял - гледал. Гущера ще си къса опашката. "Честните" бизнесмени са решили да излязат на сцената.
  • 3 Мартин

    0 0 Отговор
    А Сашо Дончев се опитва да упражнява натиск чрез своя бутиков вестник "Сега" и чрез новата телевизия BIT, оглавявана от неговата пр-ка Нери Мумията Терзиева! Понеже явно печалбицата му е малка, г-н Дончев отправя стрелички към правителството, а не обяснява откъде синчето му кара кола на стойност 250 000! Но той е дори по-нагъл от господарят на "зелените" - Иво Прокопиев!