8 Октомври, 2015 10:43 1 588 0

Бизнес практики за износа на храни за САЩ са част от съпътстващата програма на Интерфуд&Дринк 2015

  • иец-
  • изложение

Какво е необходимо да знаят новите фирми и компаниите с опит, за да стъпят на американския пазар, ще разберетепо време на специализираните в хранителната индустрия изложения в Интер Експо Център

Бизнес практики за износа на храни за САЩ са част от съпътстващата програма на Интерфуд&Дринк 2015 - 1

Какво е необходимо да знаете за Администрацията по храни и лекарства и митниците на САЩ?

Ще научите на специализираните в хранителната индустрия изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД&ДРИНК. Тази година водещите в България и Югоизточна Европа изложения ще се проведат от 11 до 14 ноември по традиция в Интер Експо Център-София.

Презентацията ще отговори на нуждите на нови износители и на износители с опит. Българските компании, които искат да стъпят на американския пазар, могат да научат повече за последните промени в Закона за безопасност на храните на САЩ в рамките на Закона за модернизация на безопасността на храните (FSMA). Ще се информират как новата Програма за проверка на чуждестранни доставчици  (FSVP) може да повлияе на бизнес операциите, които прилагат в момента. Българските фирми ще разбераткои американски разпоредби и правителствени агенции имат значение за режима на износ на храни и напитки. Бизнесът ще научи повече за дейностите на Администрацията по храни и лекарства и митниците по прилагане на закона и как да намали риска от задържане или отказ за внос на продукти.

Събитието се организира от опитен екип от консултанти, които помагат на компаниите да решат проблемите, свързани с въвеждане на продукти в силно регулирания пазар на САЩ.

Лектори на презентацията ще бъдат  Рик Д. Куин и Райън M. Фурние.

Куин ще съсредоточи вниманието върху предоставянето на бизнес ориентирани решения за износители, вносители, производители, дистрибутори,търговци на едро и дребно на регулирани продукти. Неговият опит е голямо предимство за клиентите, които търсят мнения за юридическо и регулаторно съответствие на продуктово етикетиране и реклама, цялостни прегледи на регулаторната система и консултиране относно нотификация преди пускането на продуктите на пазара.

Фурние дава консултации на клиенти по въпроси, отнасящи се до всички стоки, контролирани от Администрацията по храни и лекарства, особено що се отнася до Федералния закон за храна, козметика и лекарствените средства. Предвидено е специално време за конкретни въпроси и отговори в края на презентацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА