Last news in Fakti

25 Ноември, 2015 12:10 1 318 0

Регистрацията за MachTech&InnoTech и BULCONTROLA е отворена

  • иец-
  • machtech&innotech-
  • срещи

Международното събитие ще се проведe на 7 април 2016 г.

Регистрацията за MachTech&InnoTech и BULCONTROLA е отворена - 1
Снимка: ИЕЦ

Регистрацията за двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking, които ще се проведат по време на MachTech&InnoTech 2016 и BULCONTROLA 2016 вече е отворена. Срещите са на 7 април, а крайният срок за кандидатстване е 21 март. Събитието се организира за четвърта поредна година от Интер Експо Център, Българска стопанска камара и Enterprise Europe Network - най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.

Изложенията за индустриална техника MachTech&InnoTech и за контролно-измервателна апаратура, аналитичнo, лабораторно оборудване и електроапаратура BULCONTROLA ще се проведат паралелно от 5 до 8 април. Заедно с тях ще се проведе и B2B форумът за воден мениджмънт ВОДА СОФИЯ.

Защо е важно да участвате

„B2B MatchMaking са двустранни бизнес срещи, които дават възможност в рамките на един ден фирми и организации да създадат бизнес контакти с местни и чуждестранни партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от ЕС“, коментира управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

По думите на Милена Стоева от БСК тази година в рамките на MachTech&InnoTech са се провели 170 срещи между заинтересовани компании, сред които фирми от Холандия, Белгия, Тунис, Испания, Турция, Сърбия и др. „Всяка година процентът на участниците нараства, което показва, че проектът работи и носи със себе си резултати. Затова призоваваме българските предприемачи да се включат в следващото издание на срещите, за да разширят бизнеса си или да стъпят на чужд пазар“, допълва Стоева.

Как да се регистрирате

Регистрация за срещите може да направите онлайн на уебсайта на събитието https://www.b2match.eu/imm2016. Нужно е да попълните контактни детайли и данни за фирмата и лицето, което ще участва в срещите, както и да изберете в коя от двете B2B сесии (сутрин и следобяд) желаете да вземете участие, или в двете.

Следващият етап е да попълните описание на фирмата, сфера на дейност и необходимите детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници. Тогава ще изберете и местен EEN партньор, който ще ви помага в комуникацията по време на събитието - например Българска стопанска камара.

След като се регистрирате, трябва да създадете корпоративен профил с описание на продуктите и услугите, които предлагате, и вида партньорство, което предлагате или търсите. Създаването на фирмен профил е важно, защото той ще бъде вашето представяне пред останалите участници.

Финалният етап от програмата е да заявите срещи с компании по ваш избор и съответно да отговорите на поканите към вас. След крайния срок всеки участник може да намери финалния график на събитието, а времетраенето на всяка една от срещите е 25 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА