Last news in Fakti

22 Април, 2016 15:35 1 697 1

Уволниха директора на Гражданска въздухоплавателна администрация Цветков

  • уволниха-
  • директора-
  • гражданска въздухоплавателна администрация-
  • минчо цветков

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски е взел решение още преди седмица да предложи смяна на главния директор на Гражданска въздухоплавателна администрация /ГВА/ Минчо Цветков. Повод за това са множество сигнали за незаконосъобразни действия, с които министърът се е запознал.

Още в началото на тази седмица министър Московски е депозирал предложение до министър-председателя Бойко Борисов за освобождаване на директора на ГВА. На 21 април заповедта е връчена на Минчо Цветков.

Проверката на сигналите продължава, като случаите, които не са от компетентност на МТИТС, са придвижени към съответните служби.

Московски работи усилено за прекратяване на нерегламентираните практики, като по всички сигнали се предприемат незабавни действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИКВАТА

    1 0 Отговор
    КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЩЕ КРАДЕЦА. ПОРЕДНАТА ГЕРБЕРСКА ПАРТЕНКА.