Last news in Fakti

27 Май, 2016 16:04 1 842 0

Audi A3 след рестайлинг излиза на пазара през юли

  • audi a3-
  • модели-
  • коли
Audi A3 след рестайлинг излиза на пазара през юли - 1

Новите модели на Audi A3 след рестайлинга ще се появят на пазара в средата на месец юли, съобщава ДПА.

Марката ще представи 4 модела – с три врати, хечбек с четири врати, седан и кабриолет.

Цените ще започват от €23 300. Те са насочени в ценовия сегмент, в който е разположен един от основните конкуренти на Audi A3 - VW Golf. За €23 300 ще може да се купи стандартен бензинов мотор със 115 конски сили. От Audi планират малко по-късно да пуснат 1-литров трицилиндров мотор.

Под капака на Audi A3 ще има и напомпан мотор от 310 к.с., така и три дизелови агрегата и един двулитров бензинов мотор.

Audi ще предложи хибрида E-Tron и версията G-Tron на метан.

Всички модели ще имат нови фарове, по-големи отвори за въздух и модифициран дифузьор, а в интериора, клиентите вече могат да разполагат с възможността цифров уреди за мястото на шофьора.

Няколко допълнения са направени и за система за подпомагане на шофьорите, включително и нови функции за шофиране в задръствания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА