Last news in Fakti

27 Май, 2016 17:12 1 901 2

Секторът с най-бързо развитие

  • бизнес-
  • джет-
  • авиация-
  • bombardier

Канадската авиостроителна компания Bombardier публикува анализ за развитието на самолетите в сегмента на бизнес авиацията до 2025 г. Данните показват, че в следващите 10 години бизнес авиацията ще получи 8300 самолета, чиято обща стойност възлиза на 250 млрд. USD и това ще е най-бързо развиващия се авиационен сегмент.

Най-големият брой клиенти ще продължи да бъде от САЩ, където ще се доставят 3900 бизнес джета до 2025 г. На второ място остава Европа с около 1530 самолета. Трети ще са държавите от ОНД с поръчки на 400 машини.

Ръстът на БВП с около 3% на година в световен мащаб ще е основната причина за блестящото развитие на сектора. Влияние ще окаже и по-нататъшното участие на развиващите се страни в глобализацията. Към развиващите се страни Bombardier причислява държави от Латинска Америка, Русия, Китай и Индия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стк 412

    2 2 Отговор
    Китай храни САЩ и била Развиваща се страна....също Русия и ИндияВ какво трябва да се развива още Русия ...може би в Увеличаване на територията си ...
  • 2 факт

    1 0 Отговор
    Как да разбираме това? Че Баце и дупетатите ще закупят нов Фалкон и ще ни досъдерат дирниците от високи местни данъци и такси? Щото ние се наслушахме на медени сладки, за тези 72 години лъжекомунизъм, лъжесоциализъм, лъжедемокрация, лъжепатриотизъм и от леви, десни, центристи и др... Предлагам да закупим един нов самолет от този тип и на всяка лъжа демагогия изречена от политик или кандидат политик, това летателно прасе, да се издига над летището и да пуска розови балони! Света ще стане по-розов, толкова розов, като нашите сътища вследствие на чудесата, обещавани ни от властта или кандидат властта.