27 Май, 2016 21:09 1 066 0

10 000 вече са фирмите в АИКБ

  • аикб-
  • фирмите
10 000 вече са фирмите в АИКБ - 1

Нови 1600 фирми с близо 50 000 заети в тях бяха приети за членове на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) на днешното заседание на Националния съвет (НС). В редиците на най-динамично развиващата се работодателска организация в България се вляха още 5 браншови организации – Асоциация на парковете в България, Асоциация СЕСЕД България, Българска асоциация на малките и средните предприятия, Българска асоциация на управляващите дружества и Сдружение «Произведено в България» - Съюз на малкия и средния бизнес. За член бе приета и фирма «Призма Лукс» ООД.

След днешното заседание на НС броят на членуващите в АИКБ фирми достигна 10 000, като в тях работят близо половин милион заети. Дейността на организацията покрива 65 икономически дейности, а мрежата от регионални камари обхвана 171 общини.

Членовете на НС на АИКБ обсъдиха предстоящото тържествено отбелязване на 20-годишния юбилей на Асоциацията, който е на 5 декември 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА