27 Юни, 2016 22:10 1 785 1

Газпром готова за диалог относно "Турски поток"

  • владимир путин-
  • газпром-
  • турски поток
Газпром готова за диалог относно "Турски поток" - 1

"Газпром" е отворена за диалог с Турция относно газопровода "Турски поток", заяви пред "Интерфакс" представителят на компанията Сергей Куприянов. Изявлението става часове след като беше разпространена информацията за извинението на президента на Турция Реджеп Ердоган, в което той се извинява за свалянето на руския самолет Су-24.

"Винаги сме били отворени за диалог относно "Турски поток", готови сме и сега", посочва Куприянов.

Факти.бг припомня, че след като се отказа от проекта "Южен поток" поради несъгласия с изисквания на ЕК, Русия веднага обяви старта на "Турски поток", който обаче беше спрян заради свалянето на руския самолет в Сирия.

Междувременно, в началото на юни, руският президент Владимир Путин заяви, че не са се отказали от нито един от проектите и искат просто ясна и недвусмислена позиция от страна на ЕК.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    0 0 Отговор
    И кво? Ще имат турците някаква си газ на ефтинийка. Ние пък имаме газови хъбове и след 10-15 години като текне газта от черно море ще видят те!

    Сега ще се изкефя август месец да пуснат и чартърите към Турция, да си понапълнят и хотелчетата завалиите. ние пък си имаме нападжии на почивка. Що са ни някви си рашънски пияндета?

    Ще продължат да строят и АЕЦ-а си. Ние пък си имаме гьол за няколко милиарда. Можем да развъждаме жаби и ще превземем френския пазар.

    Де ще ни стигнат комшиите ееей.....