Last news in Fakti

29 Юни, 2016 09:50 1 352 7

Fibank е една от най-популярните банки сред бизнеса в страната

  • fibank-
  • пиб-
  • бизнес-
  • банка

Банката най-бързо увеличава разпознаваемостта си в България

Fibank е една от най-популярните банки сред бизнеса в страната - 1
Снимка: Fibank

Fibank е банката, която бележи най-голям ръст на разпознаваемост през първото полугодие на 2016 г. сред фирмите в страната и най-бързо повишава своя коефициент на маркетинговата сила на бранда "Fibank".

Коефициентът на маркетинговата сила на марката е сборен показател, включващ разпознаваемост сред клиентите, покритие на изискванията на компаниите, доверие и избор на основна обслужваща банка.

Редовното шестмесечено проучване на "Прогрес консулт" е представително за бизнес сектора в България.

Сред клиентите на банката, които са я посочили за основна банка, 34% са я избрали заради удобството при обслужване, продуктите и услугите, които предлага, както и заради препоръки от страна на трети лица сред управителите на фирми в България.

Втората по обем група - 28% от анкетираните потребители - са избрали Fibank (Първа инвестиционна банка) заради "максимално съответствие с изискванията на клиента".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фгкф

    0 1 Отговор
    какво точно представлява тази "статия" ?
  • 2 Вили

    1 0 Отговор
    „Сред клиентите на банката, които са я посочили за основна банка, 34% са я избрали заради удобството при обслужване” това мога да кажа, че наистина е така. Обслужването на ПИБ е на светлинни години по – добро, от колкото в другите банки. Бил съм клиент и на ДСК и там мога да ви кажа, че не са мръднали от соца. Даже и лелките зад гишетата са същите от онова време. Правил съм си експерименти с едни и същи операции, които извършвам и в ДСК и в ПИБ. Разликата е около 35 мин. в полза на ПИБ. Към това трябва да кажа и че в ПИБ служителката знаеше какво и как да направи, докато в ДСК трябваше да се съберат всички служителки на събрание, за да измислят как точно могат нещо елементарно като превод на пари между сметки, да го направят. Така че заслужено си ги похвалили хората.
  • 3 Славянски

    0 0 Отговор
    Безспорно ПИБ са най-добрата банка в България. През годините винаги са съумявали да запазят своята идентичност и продължават да вървят напред.
  • 4 Мартин

    1 0 Отговор
    Честно казано не съм чувал за агенция "Прогрес консулт". Не знаех, че правят подобни проучвания, които обаче са любопитни! ПИБ продължават да предлагат едно от най-добрите обслужвания в България, но според мен не бива да се възгордяват и да лежат на стари лаври, а трябва да се стегнат, защото има банки, които вече започват да ги достигат като ниво на обслужване и времетраене на банковите операции на гише!
  • 5 Киро

    0 0 Отговор
    Аха, от няколко години ги ползвам и моите впечатления са същите - стабилна, с удобни клонове и много удобно работно време в няколко от тях.
  • 6 Мел

    0 0 Отговор
    Най-бързо развиващата се банка и с отлично обслужване у нас.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.