Last news in Fakti

29 Юни, 2016 10:07 3 345 2

Дълги опашки пред Агенцията по вписвания

  • опашки-
  • агенцията по вписвания
Дълги опашки пред Агенцията по вписвания - 1

Дълги опашки се извиха пред Агенцията по вписвания в София. Причината – днес и утре са последните дни за предаване на годишните финансови отчети. Хората са изнервени, че им се налага дълго да чакат, някои от тях обаче споделиха, че попълването на данните в интернет им се струва доста сложно.

Изпълнителният директор на агенцията Елена Маркова каза за bTV, че опашки има последните два дни. Миналата седмица положението не е било такова, поясни тя и призова гражданите за търпение. Маркова допълни, че в момента работят 17 гишета, двойно повече от обикновено, а обработката на един годишен финансов отчет отнема по 4-5 минути.

По думите й, до снощи 319 689 души са подали документи, като 229 417 са годишните финансови отчети, подадени онлайн, а на гише в цялата страна – 67 589.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ДА

    1 0 Отговор
    ПО-ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА от това НЯМА!
    ДЕПУТАТИ променете ЗАКОНА. АМАН от ТАКСИ и ТАКСИЧКИ, висене по опашки за безсмислени бюрократични измишльотини и неуредици. КЪДЕ Е ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ЕДИННИТЕ БАЗА ДАННИ,
    НСИ и НАП свързаха системите си, а МИНИСТРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО и АГЕНЦИЙКИТЕ Й? МВР, КАТ и Общините???
  • 2 Cookie

    0 0 Отговор
    Ако имаш Ел. Подпис може да подаваш всичко онлайн, Кат също имат система за всичко. Таксите онлайн са 50 % по малки