Last news in Fakti

15 Юли, 2016 17:30 2 353 3

Борисов уволни шефа на горското в Габрово

  • борисов-
  • уволни-
  • шефа-
  • горското-
  • габрово-
  • иван недков
Борисов уволни шефа на горското в Габрово - 1
Снимка: Нова телевизия

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министъра на земеделието и храните Десислава Танева да освободи от длъжност директора на Северноцентралното държавно предприятие инж. Иван Недков заради констатирани нарушения.

Разпореждането на премиера беше направено след като министър Танева го запозна с постъпил до нея сигнал за дейността на СЦДП в град Габрово. Министър Десислава Танева е възложила на Инспектората на Министерство на земеделието и храните да извърши проверка по случая.

Факти.бг припомня, че повод за това стана репортаж, в който бе обявено, че Иван Недков е обявил обществена поръчка за кола под наем за 72 000 лв. годишно.

Тогава Танева посочи, че МЗХ е забранило да се инвестира в покупка или други форми на придобиване на леки автомобили, които не са за обслужване на горскостопанските дейности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 antimediator

    1 0 Отговор
    Бате Гойко е голям герой!
    В другите горски стопанства всичко е наред!
    Всички знаят , че в митниците и в горските стопанства няма еднин читав човек!
  • 2 писимист

    1 0 Отговор
    Колко придвидимо-уволнение ! И с това се приключва всичко и се замита под килима. Това разследвания, прокуратура, съд - забрави !!!
    Докато тия дето си търкат дирниците по луксозните кожени салони на лимузините не почнат да търкат наровете в затвора нищо няма да се промени.
    Сега следващия наследник друга схема, ще измисли една голяма автофирма пак, ще намаже едни пари, ще бъдат разделени и така кервана си върви, едни ездачи падат други се качват, а кучетата си лят....
  • 3 бббббб

    0 0 Отговор
    Всички назначени от ГРОБ крадат с г.з---те си.Източват държавните пари на хората за касичката на ГРОБ.Но,който се издъни от глупост , наглост и лакомия да вземе повече за себе си бива махан от Боко -ставащ героя на деня !