Last news in Fakti

28 Юли, 2016 07:30 1 827 5

Мароко прилапа руските туристи

  • мароко-
  • туристи-
  • русия

Ръст с над 50% за туристическия пазар в страната

От Мароко обявиха, че очакват туристическият поток от Русия за 2016 г. да отчете ръст от между 50% и 60%, съобщи „Интерфакс“.

Това бе заявено от посланика на Мароко в Русия Абделкадер Лешехеб.

„Русия е най-важният партньор на Мароко в различни области, включително и в сферата на туризма. През тази година ние се радваме на между 80 и 100 000 руски туристи. Това значи увеличение с 50 или 60% за Мароко. Русия е важен наш партньор. Важен пазар в областта на туризма“, заяви Лешехеб, 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ньоню

    1 0 Отговор
    Докато хората лапат парите,ние лапаме мухите,с разни
    приказки за хибридни войни заплаха от изток и т.н.т.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Външно министерство да бе поканило руснаците с безплатни визи на нашето черноморие, но няма кой да мисли ефективни стратегии. Нашите министерства и държавни органи са по-лениви от тези на Африканските държави.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 чичо Пенчо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Е кой да прави стратегия ???? Този крантав женски кон ли ???? Та тя само мисли къде и как да се снима-що не вземе да се погледне сутрин в огледалото ??? Поне малко от малко да си гледаше работата-цена нямаше да има ! А то гледа да навърти повече стаж като министър, че друг път я има, я НЕ !!!!!!
  • 5 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    С безплатни визи можем да привлечем само не платежоспособни туристи!Ако нямат пари да си платят визите ,кадеса тръгнали?

    А и визите са приход!!!