Last news in Fakti

29 Август, 2016 15:58 1 526 0

Двустранни бизнес срещи FOOD4LIFE 2016

  • иец-
  • среща-
  • food4life

Срещите осигуряват възможности за бизнес сътрудничество и технологичен трансфер в сферата на хранително-вкусовата индустрия и хорека сектора

Двустранни бизнес срещи FOOD4LIFE 2016 - 1

На 10 Ноември от 10:30 до 18:00 ч., по време на международните изложения в областта на хранително-вкусовата индустрия и хорека сектора, ще се проведат двустранни бизнес срещи  Food4Life 2016. Събитието се организира от Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара и Интер Експо Център.

Food4Life 2016 дава уникалната възможност да се открият нови партньори за търговско коопериране, технологичен трансфер, изследователски разработки и участие в проектни предложения, финансирани по европейски програми.

Защо е нужно да се участва?

Food4Life 2016  дава достъп до нови международни пазари и е отлична възможност за проучване на нови пазарни тенденции. Възможни са нови бизнес партньорства, споделяне на иновативни идеи и технологичен трансфер. По време на срещите може да се промотира фирмен профил според търговските интереси. Бонус е и добавената стойност от паралелното протичане на шестте тематични изложения с 30-минутен персонализиран график за срещи. Не на последно място е и възможността за участие в специализирани конференции, презентации, семинари или други бизнес събития.

Събитието е част от най-големите специализирани изложения в сферата на хранително-вкусовати хотелиерска индустрия – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и Сихре, които ще се състоят в периода 9-12 ноември 2016г. в Интер Експо Център.

С помощта на специализирана интернет страница https://www.b2match.eu/food4life2016 може да се осъществи регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите с потенциални партньори по ваш интерес.

Краен срок за регистрация е 30 октомври 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА